İstek Tam olarak oynayamadığımız oyuna giden scler ve cebimizden günlük çıkmaya başlayan paralar

KhanConqueroR

Üye
Sclerin her resette gidiyor olması ki bu resetler bazen 10 dakika da 3 defa oluyor bu da demek oluyor ki 1 günde 600 cashlik scmiz her türlü defalarca bitiyor. Markete sürekli 600 cashlik sc parası yükleyip sc çekip duruyoruz. Çözüm geç üretildiği sürece telafisi ne şekilde olacak bilmiyoruz yalnız kaybettiğimiz şeylerin değerinde telafisi olmayacağını düşünmeye başladım. Her gün cebimizden en az 180 tl çıkacak gibi duruyor ki oyun oynayamadığımız süreye bu paraları veriyoruz. Bu paranın bizim cebimizden çıkıyor olması sizi işinize geliyor olabilir çünkü temelde kasa sizsiniz yalnız biz artık iyice bunaldık. Reklam panolarındaki afişlerin OTCHIWA'nın adeletinin boynu bükük kalıyor!

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Sclerin her resette gidiyor olması ki bu resetler bazen 10 dakika da 3 defa oluyor bu da demek oluyor ki 1 günde 600 cashlik scmiz her türlü defalarca bitiyor. Markete sürekli 600 cashlik sc parası yükleyip sc çekip duruyoruz. Çözüm geç üretildiği sürece telafisi ne şekilde olacak bilmiyoruz yalnız kaybettiğimiz şeylerin değerinde telafisi olmayacağını düşünmeye başladım. Her gün cebimizden en az 180 tl çıkacak gibi duruyor ki oyun oynayamadığımız süreye bu paraları veriyoruz. Bu paranın bizim cebimizden çıkıyor olması sizi işinize geliyor olabilir çünkü temelde kasa sizsiniz yalnız biz artık iyice bunaldık. Reklam panolarındaki afişlerin OTCHIWA'nın adeletinin boynu bükük kalıyor!
sc'lerinle ve premıum ile ilgili bir telafi yapmaz ise o zaman otchıwanın adaleti boynu bükük kalir lakin kaybettiğinde XP Scroll'ları telafi edilecek, yrıca Premium sahibi kullanıcılarımızın mağdur olmaması adına, Premium kullanıcılarına sorun çözümlenene kadar geçen süre ekstra olarak eklenecektir. SUNRİSE.

Digna Nyx

Üye
Sonuna kadar destekliyorum. Oyuna girip sc basıyoruz, gidiyor boşu boşuna. 1-60 sc'si, 1-50 sc'si.. Telafisi yapılacaktır fakat örneğin 1-50 sc'sinin telafisini 50'den yüksek lvl'li adama aynı şekilde mi 1-50lvl sc'si vererek mi telafi edecekler? Rise cash olarak mı iade edecekler? O süre zarfında o sc yi kullanamayıp fazladan exp alamayan ve lvl kasmaya bir şekilde devam eden kişiler, sürekli sc alabilmek için para yatırıp sonrasında tekrar sc'siz mi kalacak?
Tüm bunların telafisi nasıl yapılacak? Elbetteki yapılacaktır fakat nasıl?
Belirsizlik en kötü sonuçtan daha kötüdür.

Emre.U

Üye
Şu oyunu adam akıllı 2 gün kapatıp ne eksik varsa tamamlayıp oyunculara ne telafi gerekiyorsa yapmak bu kadarmı zor bu şekilde devam Rise ekibi malum adamların ekmeğine bal kaymak sürün adamların tekel olduğunu kendi ellerinizle ispatlayın. Bir toplayın şu oyunu abi bir düzeltin ya.

SchwarzjokeR

Üye
Mesela bugün arka arkaya 3 kere attı sclerin telafisi vs yapılacak dendi benim 20 dakikalık sc vardı ve gitti telafi olarakta hiçbir şey gelmedi. Oyundan çıkınca scnin silinmesi mantıksız oyundan kopmalar vs olabilir ama girdiğimde kaldığı dakikadan devam etmesi lazım scnin

skaebneN

Üye
OTCHIWA'nın boynu oyunun ilk saati exp fazla diye azalmasında eğilmişti. 2 saatte 50 level kasıldı. Şuan 2 günde 50 olamazsın.

KhanConqueroR

Üye
sc'lerinle ve premıum ile ilgili bir telafi yapmaz ise o zaman otchıwanın adaleti boynu bükük kalir lakin kaybettiğinde XP Scroll'ları telafi edilecek, yrıca Premium sahibi kullanıcılarımızın mağdur olmaması adına, Premium kullanıcılarına sorun çözümlenene kadar geçen süre ekstra olarak eklenecektir. SUNRİSE.
Adalet konusunda evet yapılanın adaletli olduğunu kendi açılarından düşünebilirler. Yalnız benim açımdan durum şu oyuna bu ay 800 tl yatırsam kurtarırım diye düşünürken silinen scler ile benim cebimden neredeyse her gün para çıkmaya başladı bu paraların sonradan gelecek olması mühim kısmı olarak görünse dahi şu anda benim cebimden fazla olarak çıkması beni mağdur eden tarafı ve adaletini aradığım tarafı.

SchwarzjokeR

Üye
Ve şöyle bir şey var bu bildiğim kadarıyla bir erken erişim. Official değil bu yüzden hatalar olacaktır. Hatalar oldu niye oluyor diye kimsenin kızıp laf söylemeye hakkı yok. Erken erişime katılıp avantaj elde etmeye kalkarken bunu kabul etmiş oluyoruz. Fakat önemli olan sclerin vs telafisinin yapılması. Şu ana kadar bence en büyük hata baştaki exp olayıydı bunun telafisinde veya önleminde bence sınıfta kaldı yönetim. Bakalım bu kayıpların telafisinde nasıl bir strateji izleyecek. Sizlerden hatasızlık şu aşamada isteyeceğimiz bişey değil. Oyuna ilgi yoğun kaldırmıyordur bu kadar tahmin edilmiyordur vs vs hataların oluşabileceğini kabul etmiş durumdayız. Sizden de aynı şekilde adalet ve telafi bekliyoruz

KhanConqueroR

Üye
OTCHIWA'nın boynu oyunun ilk saati exp fazla diye azalmasında eğilmişti. 2 saatte 50 level kasıldı. Şuan 2 günde 50 olamazsın.
  1. [TR]BEARFACT — bugün saat 00:54 Merhaba arkadaşlar. Oyunun açılışı ile birlikte her saniye oyunun durumunu anlık olarak takip etmekteyiz. Bu süreçte tespit ettiğimiz bazı hataları güncellemeye ve düzeltmeye devam ediyoruz. XP kazanımlarında bir dengesizlik olduğunu fark ettik. Bu sebeple tecrübe puanı kazanımında bir güncelleme yapıldı. Bu durum oyun deneyimine olumsuz olarak etki etmeyecektir, gönlünce oynamaya devam edebilirsin. Gelecekte tespit edilecek ve güncellenecek hataları yama notlarında duyuracağız.

2. bu konuyla ilgili rise dc kanalından bearfact kardeşimizin yaptığı açıklama buydu, 16.4.2022 de yapıldı bu yorum.

KhanConqueroR

Üye
Ve şöyle bir şey var bu bildiğim kadarıyla bir erken erişim. Official değil bu yüzden hatalar olacaktır. Hatalar oldu niye oluyor diye kimsenin kızıp laf söylemeye hakkı yok. Erken erişime katılıp avantaj elde etmeye kalkarken bunu kabul etmiş oluyoruz. Fakat önemli olan sclerin vs telafisinin yapılması. Şu ana kadar bence en büyük hata baştaki exp olayıydı bunun telafisinde veya önleminde bence sınıfta kaldı yönetim. Bakalım bu kayıpların telafisinde nasıl bir strateji izleyecek. Sizlerden hatasızlık şu aşamada isteyeceğimiz bişey değil. Oyuna ilgi yoğun kaldırmıyordur bu kadar tahmin edilmiyordur vs vs hataların oluşabileceğini kabul etmiş durumdayız. Sizden de aynı şekilde adalet ve telafi bekliyoruz
dostum ben betada bu oyunu oynadım betada da olumlu yorumlar yaptım olumsuz eleştiriler yaptım ve oyun gelişsin diye fikirler sundum. Ben hala rise online ı oynamak isteyen biriyim ve gurur duyuyorum. Yalnız bazı olaylar hem zamanımızı çöpe atar oldu hem cebimizden geri döneceği dahi bilinse gereksiz fazla harcama yapma durumu oldu.

SchwarzjokeR

Üye
dostum ben betada bu oyunu oynadım betada da olumlu yorumlar yaptım olumsuz eleştiriler yaptım ve oyun gelişsin diye fikirler sundum. Ben hala rise online ı oynamak isteyen biriyim ve gurur duyuyorum. Yalnız bazı olaylar hem zamanımızı çöpe atar oldu hem cebimizden geri döneceği dahi bilinse gereksiz fazla harcama yapma durumu oldu.
Benim cebimden 3 sc gitti 3 sc gelicekse 2 gün pre gitti 2 gün ilave olacaksa verdiğim zaman konusunda bu insanları suçlayamam erken erişimde herşeyin kusursuz olmasını bekleyemem. Officialda yaşarsam aynı sorunları şikayetçi olabilirim ama başlarken oluşabilicek sorunları göze alarak başladım. Sadece bunlar kasıtlı sc yemek adına oluyor olmasın da

KhanConqueroR

Üye
Benim cebimden 3 sc gitti 3 sc gelicekse 2 gün pre gitti 2 gün ilave olacaksa verdiğim zaman konusunda bu insanları suçlayamam erken erişimde herşeyin kusursuz olmasını bekleyemem. Officialda yaşarsam aynı sorunları şikayetçi olabilirim ama başlarken oluşabilicek sorunları göze alarak başladım. Sadece bunlar kasıtlı sc yemek adına oluyor olmasın da
kasıt yapacak insanlar olmadığını gayet iyi gördük bugüne kadar ki bugün yayında yapılan açıklama da bunu kanıtlar nitelikte oldu. Yapılması gereken herkesin beklediği açıklama da buydu zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt