tamamen bilgi almak amaçlı (karalama amacı bulunmamaktadır)

KOROW

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir süredir mevcut olarak oyunu oynamamaktayım ancak son günlerde karşıma çıkan oyunun videoları,karlı map beni çok fena cezbetmiş bir durumda ve yeniden başlamamak için kendimi zor tutuyorum.Başlamadan önce sizlerinde düşüncenizi öğrenmek istedim uzun süredir giriş yapmadığım için çok geride kaldığımı hissediyorum.Şuan için oyun ne durumdadır.Etkinlik vb tatmin edebilecek derecede midir?Farm yapılabilir mi solo olarak item basıp kücük caplı pazar yapılabilir mi karakter dizmek için ne tavsiye eder siniz?
Herkese iyi forumlar.

PrioVendetta

Üye
Dün Twitchte cash ve PUS eşyaları dağıtıldı level kasmak istiyorsan sorun çekmezsin sürekli party var Death Valleyde canlı bence gir biraz bak zaman iyi geçiyor yani

celecos

Üye
Solo olarak ancak gidip bitki toplarsın. Droplar Death valleyde. Orada farm atayım desen sadece slot gezip adam kesme pesinde olan yamyam dolu kasamassın. Pazar desen pc acık bırakıp satabilirsen satarsın. Action house 50m sınırı getirdiler ben bıraktım oyunu. Sadece arada foruma bakıyorum.

PrioVendetta

Üye
Solo olarak ancak gidip bitki toplarsın. Droplar Death valleyde. Orada farm atayım desen sadece slot gezip adam kesme pesinde olan yamyam dolu kasamassın. Pazar desen pc acık bırakıp satabilirsen satarsın. Action house 50m sınırı getirdiler ben bıraktım oyunu. Sadece arada foruma bakıyorum.
Selam dostum Hagarda da farm yapılıyor ama ve AH ile olan o 50 m olayı dediklerine göre dün DC de söylenmiş değişecekmiş

Magicflow57

Üye
Oyun ilk açıldığından beri tek başıma oynuyorum kendime yetecek kadar item yapabildim farm sayesinde. Yine de karar senin günde kaç saat oyuna ayırıyorsun bu da önemli bir etken.

N3v3N

Üye
Düşürdüğün itemi pazarcılara yarı fiyatına satman gerekecek. Yoksa 7/24 PC açık bırakman gerekiyor. Elektrik parası PC yıpranma payı derken itemi çöpe atmak bile daha karlı olmuş oluyor.

Ah i işlevsiz hale getirdiler. Pazarcı kaynamaya başladı ortalık. Oyuncular içinde bu durum iyi oldu. Yönetimin oyuncularin isteklerine karşı tavrını görmüş oldular.

Görevlerle kasmak kolaylaştı. En azından 67-68 e kadar rahat kasarsin.

Bv etkinliği karma yapıldı. Irklar karışık giriyor.

Cf etkinliği sıkıntılı geçiyor. Protean %90 ihtimalle kaybediyor. Eksik oyuncudan tut lvl farkına kadar proteanin aleyhine eşleşme oluyor.

Grup zindanda iyi exp kasılıyor. 1000 yüzlü zarın drop kısmına denk gelirsen item dusurebilirsin.

Asaslar epey op. PK için assas, farm için BP veya Okçu tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt