Acaba oyun içeriği nasıl olucak ara yüze bayıldık hepimiz
Ekran guzelde giris yaparken cok gereksiz seyler var bence esc felan basinca keske direk giris ekrani acilsa![]()
Girişteki video kısmını ESC ile geçebilirsek daha süper olucak bence![]()
Evet Razer Nari Ultimate zamanında takım almıştım hepsiniRazer Nari Ultimate mi o?![]()
Ses sistemleri konusunda biraz bilgi sahibiyim oyun oynamak için bence alınabilecek en iyi kulaklık kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum örneğin FPS oyunlar oynuyorsan inanılmaz bir ses kasma olanağı sunuyor ama müzik dinlemek için çok daha iyi kulaklıklar vardır.Artık bulunmuyor pek, güzel kulaklık. Corsair Virtuoso SE kullanıyorum ben de, ama hoparlör Razer Leviathan. Nasıl memnun musun bu kulaklıktan? Kullanıcı yorumu neredeyse yok.
Doğrudur eminim çok güzeldir denemek lazım kulaklığı alalı uzun süre oldu üretimi bitmiş olabilir yada ülkemizde satışı kalkmış olabilir ben ilk çıktığı zaman almıştım uzun bir zaman geçti üstünden.Corsair Virtuoso SE'ın mikrofon kalitesi rakipsiz, ses ve malzeme kalitesi de yüksek. 2500 TL gibi bir fiyat için fena sayılmaz.
Razer'ın hoparlör kalitesini bildiğim için kulaklığının da iyi olduğunu tahmin etmiştim. Güle güle kullan, artık stoklarda yok o kulaklık.
Aynen güzel olacak uzun soluklu bir oyunda yıllar geçtiğinde ilk zamanları hatırlamak eğlenceli olacakÇok iyi gözüküyor bol bol resim alalımda 10 sene sonra paylaşırız mazi olarak..
oyun main girişi gayet şık ve yılımıza göre uygun