Öneri Tarih ve Ertelenme

LeKe

Üye
Merhaba,

Sayın Row ailesi inanınki bizde sizler kadar üzüldük bu duruma ; ancak tarih verilir iken lütfen daha önceden her şeyin hazır olduğundan emin olup ona göre adım atmanızı rica ediyoruz sizden,böylesi daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Her zaman aksamalar olabilir, sizden veya anlaştığınız firmadan kaynaklı da olabilir.Bunun önüne geçebilmeniz dileği ile...

Teşekkürler.

Son düzenleme:

ADİGE

Üye
Canınız sağolsun... Bize hilesiz TL bazlı olmayan, kaliteli hizmet anlaşıyla ileriyen bir oyun sunun yeter ki... Krediniz çok ;)

BiomS

Üye
+1
Merhaba, sayın Row ailesi inanınki bizde sizler kadar üzüldük bu duruma ; ancak tarih verilir iken lütfen daha önceden her şeyin hazır olduğundan emin olup ona göre adım atmanızı rica ediyoruz sizden,böylesi daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Her zaman aksamalar olabilir, sizden veya anlaştığınız firmadan kaynaklı da olabilir.Bunun önüne geçebilmeniz dileği ile...

Teşekkürler.

returnkillah

Üye
Merhaba, sayın Row ailesi inanınki bizde sizler kadar üzüldük bu duruma ; ancak tarih verilir iken lütfen daha önceden her şeyin hazır olduğundan emin olup ona göre adım atmanızı rica ediyoruz sizden,böylesi daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Her zaman aksamalar olabilir, sizden veya anlaştığınız firmadan kaynaklı da olabilir.Bunun önüne geçebilmeniz dileği ile...

Teşekkürler.
+1

LeKe

Üye
Cyberpunk 2077 bile dev bütçesi ve kadrosuyla kaç kez ertelenmişken, Rise Online'a kızmak istemiyorum.
Bizde kızmıyoruz,sadece şeffaf olunur iken her şeyin hazır olduğunda tarih verilir ise daha sağlıklı olur herkes açısından ,çoğu kişi iş yerinden senelik izin aldı onuda göz önünde bulundurmak lazım.

Genco

Üye
Hazırlıklar tamamlanmadan tarih verilmemeliydi.
Kesinlikle doğru, gecikmeler aksaklıklar her zaman olabilir ama aynı sekilde daha realistik bir plan ve zaman cizelgesi cizilmeliydi.

Cyberpunk gibi bir oyun bile defalarca erteleniyor olmasını haklı arguman olarak gosteremeyiz. Kötü örneği örnek diye gösterecekler gelmeden yazalım baştan.

Yine de dört gözle bekliyoruz bakalım dünyaya hitap edebilecek düzgün universal ve en önemlisi profesyonel bir iş ekibi olduğunu umduğumuz bu oyunu.

Einstein

Üye
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN ... Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum, tüm ekip de en az bizler kadar heyecanla bekliyordur.

Selamlar,

Alberia

Üye
Bizde kızmıyoruz,sadece şeffaf olunur iken her şeyin hazır olduğunda tarih verilir ise daha sağlıklı olur herkes açısından ,çoğu kişi iş yerinden senelik izin aldı onuda göz önünde bulundurmak lazım.
Katılıyorum. Epic Gamesle tamamlanmayan güvenlik problemi varken tarih ve saat vermek yanlış olmuş. Bunu isteyerek tabiki yapmadılar kimse istemez böyle olmasini fakat daha dikkatli olunmasi gerekirdi buda bir gerçek.

MmetDemr

Üye
Bu oyuna alfa başlangıcı için 2 gün yıllık izin almıştık o da yandı, neyse hayırlısı olur inşAllah, temiz iş olsun boşver giden 1-2 hafta olsun. :)

MetalHead

Üye
Geç olsun güç olmasın, beklemeye değecek bir oyun bizleri bekliyor neticede

Zogguko

Üye
cyberpunk ertelendikten sonra neyse rise alpha açılacakmış 10 aralığa kadar onu denerim diyordum oda ertelendi :D

anil

Üye
Oyun sağlıklı, kararlı bir sürüme sahip olmadıktan sonra bugün tam sürüm olarak çıksa neye yarar ki?

Gelir hepimiz burada elestiririz, bu halde oyun mu çıkarılır diye. O yüzden şunu unutmamak gerek, en hazır zannedilen anda dahi bir oyunda problem çıkıp ertelenebilir.

Hele ki oyun Mmorpg turundeyse ve aynı anda binlerce kişinin gireceği, denge gözetilmesi gereken bir oyunsa işler çok daha karmaşık hale gelebiliyor.

O yüzden "Bir an önce çıkarıp milletin gazını alalım, oyalanirken onlar biz geliştirmeye devam edelim" mantığı yerine böyle bir tutum izlenmesi çok daha iyi. Hem yapımcının karına, hem de oyuncunun aslında.

Evet çok bekledik, evet ben de bir an önce ne olursa olsun denemek istiyorum ama gerçekler de bu şekilde.

Federal

Üye
Arkadaşlar oyun alfa testinde farkında mısınız sanki tam sürümü çıkıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz. Keyif almaya bakın bırakın herkes işini yapsın.

ESESS

Üye
Daha öncede pandemi kaynaklı bir ertelenme olmuştu. Uzun süredir bekleyen kitle için gerçekten üzüntü verici bir durum. Sorun neyse şimdiye kadar halledilmesi gerekliydi yada tüm eksikler giderildikten sonra tarih verilmesi gerekirdi. Profesyonel iş yapılıyor ancak Yapıcı amaçlı söylemek isterimki bazı konularda eksikler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt