Taş Ustası ve Yemekçi Aranıyor...

Ogi

Üye
Selam dostlar, şuan 24 kişilik meslek kasan bir topluluğuz. Clan ve Discord kanalındaki herkes SOLO bir şekilde kendi mesleğini geliştiriyor. Kendi aramızda hammadde takası yaparak, zamandan da kazanarak hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyoruz. Herkesin kendi arasındaki anlaşmasına bağlı olarak Örnek; 3 LwL Madene - 3 LvL Odunu takas yapıyoruz. Genelde aynı haritada toplama yaptığımız için 1 e 1 takas yapıyoruz ama herkesin hangi hammaddeye ihtiyacı varsa durum değişmekte 1 LvL Madene 3 LvL Odunda takaslıyoruz. Adet konusunda kim nasıl anlaşırsa.

Şuan için Taş Ustası ve Cooking alımı yapmaktayız.

Topluluğa dahil olabilmenin şartı

* Cooking mesleği kasanlar için Cooking 15 LvL olması gerekmekte.

* Taş Ustaları içinde Stonemasonry 15 LvL olması gerekmekte.

Topluluktaki arkadaşların ortalama meslek levelleri 20 - 25 aralığında, hammadde işleme kapalı olduğu için elimizdeki sayılara göre levellerimizi tahmini söylüyoruz. Aşağı yukarı bu levellerdeyiz.

Şartlara uygun arkadaşlar oyun içi ve forum dm sinden bana ulaşabilirsiniz.

feyyazbegen

Üye
Cooking 11 level %50 de . Yama gelmeden önce biriktirip basacaktım elimde patladı dnddhdndn. Yaklaşık 1.4m explik yemek hammaddeleri bankada duruyor. (En son 15 leveli geçiyordu sonra hesaplamayı bıraktım)
Uyarsa bana yine yemek lazım. Ben de odun taş vs toplayıp verebilirim. Elimde bütün epic araçlar var.

JaxSui

J
Burhan bey bir çok şey değişecek demişti. Şimdiki kasanlar ya da stok yapanlar ne olacak diye sorulduğunda ise yatırım yapan riskini alır demişti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt