Taşın üstünde level ve item kasmak ?

wertu

Üye
Trailerda adalet temasıyla gözler önüne çıkan Rise Online şimdi haftalarca taşın üstünde damage yemeden kasan magelere neden birşey yapmıyor ?
ben saatlerce hem slota gelen karşı ırkla hem el emeğimle uğraşıp hiç bir drop alamazken adamlar macroyla taşın üstünde kasıyor ...
Ben bu oyunu heyecanla bekledim en büyük destekçisi oldum ama emin olun beni bile soğutuyor bu görmezden gelişiniz oyunda adam gibi delikanlı gibi eliyle kasan insanlar kalmazsa malum oyundan ne farkı kalacak bu oyunun ? Yakın zamanda bu buglı macrolu item ve level kasan insanlara birşey yapılmazsa clanca bırakıcaz. Teşekkürler okuyana okumayana destekleyene desteklemeyene.

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyunun henüz Alfa aşamasında olduğunu belirtmek isterim. Alfa testinin amacı; temel oyun mekaniklerini test etmektir. Resmi iletişim kanallarımızdan belirttiğimiz gibi bu aşamada adil veya kusursuz bir oyun deneyimi yaşayamazsınız. Sizlerin bildirdiği tüm sorunlar, geliştirici ekip tarafından incelenip, değerlendiriliyor. Geliştirici ekip, neleri test etmek istiyorsa oyunu ona göre şekillendirir. Bize bildirdiğiniz ufak bir texture hatası bile oyunun gelişmesinde katkıda bulunacaktır. Sizden bu süreçte ricamız; anlayış ve hoşgörü.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

wertu

Üye
Çok haklısınız beyefendi öyleyse söyleyeceğim şey ağaç yaşken eğilir şuan ki izlenimler bizi oyuna bağlamanızda çok önemli yer tutuyor kolay gelsin

vkayt

Üye
Oyuncular "Görünen köy kılavuz istemez" mantığı ile bakıyor artık oyunlara. Bu tarz hatalar düşündüğünüzden daha çok etkiliyor test eden insanları. Bu nedenle de insanlar bu oyundan bir cacık olmaz diyip oyunu denemeyi bırakıyor. -ki haksız da değiller.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt