Taxi belası hakkında basit çözüm önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kursatsemiz

Üye
Arkadaşlar tamam çalışan insanlar için belki bir çözüm yolu ama hakikaten artık xp kasacak sloht kalmadı gibi bişey.
Bu nedenle nacizane tavsiyem 5 dk ( değişiklik gösterir) atak yapmayan karakter partiden otomatik atılmalı. Priestler için ise farklı bir alternatif bulunabilir.
benimle aynı fikirde olan arkadaşlar lütfen destek versin lütfen

TylerDurden

Üye
Exp satma nasıl olur yaparsın farmını exp kasanın ex'ini alırsın al gülüm ver gülüm hesabı

TheJimmyQ

Üye
Arkadaşlar tamam çalışan insanlar için belki bir çözüm yolu ama hakikaten artık xp kasacak sloht kalmadı gibi bişey.
Bu nedenle nacizane tavsiyem 5 dk ( değişiklik gösterir) atak yapmayan karakter partiden otomatik atılmalı. Priestler için ise farklı bir alternatif bulunabilir.
yapabileceğin en mantıklı şey şudur. 5 dakıka atak yapmayanın expini kapatabilirsin veya oyunda solo oyuncu için moblardan gelen expi 8 kişiden fazla olacak şekilde ayarlarsın. bu şekilde parti hiç bulamasa bile seri seri 8 kişi kasan bir ekibe yavaş yavaş dahi yetişebilir ayrıca zaten gelecek patch ile bu konuları tartışmaya gerek duymayacağımızı düşünüyorum..

DeLLeChiaie

Üye
Taksi olarak gördüğüm slotu kolayca ellerinden alabiliyorum ks ni at kardeşim gelen atakeri al neden ağlıyorsunuz, yeni nesil çabuk pes ediyor çok enteresan.

tenfinger

Üye
Bişileri engellemeyi niye bu kadar seviyorsunuz.
İnsanlar neden taxi tercih ediyor bunun önüne geçin.
Yok 5dk atak yapmayan atılsın yok bilmem ne.
Ortada arz-talep var

TheJimmyQ

Üye
Bişileri engellemeyi niye bu kadar seviyorsunuz.
İnsanlar neden taxi tercih ediyor bunun önüne geçin.
Yok 5dk atak yapmayan atılsın yok bilmem ne.
Ortada arz-talep var
arz-talep var doğru ama eğer 4 mage 5 slotu kontrol ediyorsa ve bu yüzden coğunluk exp kasamıyor parti bulamıyorsa nasıl olacak ?

ForVictory

Üye

hahahaha hacı siz gerçekten şaşırmışsınız

labidu

Üye
arz-talep var doğru ama eğer 4 mage 5 slotu kontrol ediyorsa ve bu yüzden coğunluk exp kasamıyor parti bulamıyorsa nasıl olacak ?

Kardeşim oyun bu sende kendi arkadaşlarınla gelip onun elinden alıcaksın slotu o zaman, istersen oyun 65 lv olarak başlatsın.
2 gündür oynuyorum oyunu daha 1 kere taksi muhabbetinden sıkıntı yaşamadım exp party bulamamazlıkta yaşamadım.

TheJimmyQ

Üye
Kardeşim oyun bu sende kendi arkadaşlarınla gelip onun elinden alıcaksın slotu o zaman, istersen oyun 65 lv olarak başlatsın.
2 gündür oynuyorum oyunu daha 1 kere taksi muhabbetinden sıkıntı yaşamadım exp party bulamamazlıkta yaşamadım.
bende yaşamıyorum ben clanca oynuyorum ama clanca oynamayan adamıda düşünüyorum açıkcası.

Alkoer

Üye
yapabileceğin en mantıklı şey şudur. 5 dakıka atak yapmayanın expini kapatabilirsin veya oyunda solo oyuncu için moblardan gelen expi 8 kişiden fazla olacak şekilde ayarlarsın. bu şekilde parti hiç bulamasa bile seri seri 8 kişi kasan bir ekibe yavaş yavaş dahi yetişebilir ayrıca zaten gelecek patch ile bu konuları tartışmaya gerek duymayacağımızı düşünüyorum..
Bu oyun da seni tek geçerim dostum. O kadar güzel söylemişsin ki. Solo oynayan adamın şuan 24 saat oynayarak ekip işine yetişme şansı yok.

Solo oynayan bi zahmet yetişemesin diyor çoğu insan. Bi zahmet solo oynayanda insan yerine konulsun yada solo oynayan giremez diye bi tabela asılsın şirketin kapısına.

Bu patch i de çok hype lıyolar ama beta gibi olmasın. Şuan beta dan daha geride bir oyun sürümündeyiz. Bu patch te sadece lag ve görsel düzenleme yapılarsa ben artık yokum.

TheJimmyQ

Üye
Bu oyun da seni tek geçerim dostum. O kadar güzel söylemişsin ki. Solo oynayan adamın şuan 24 saat oynayarak ekip işine yetişme şansı yok.

Solo oynayan bi zahmet yetişemesin diyor çoğu insan. Bi zahmet solo oynayanda insan yerine konulsun yada solo oynayan giremez diye bi tabela asılsın şirketin kapısına.

Bu patch i de çok hype lıyolar ama beta gibi olmasın. Şuan beta dan daha geride bir oyun sürümündeyiz. Bu patch te sadece lag ve görsel düzenleme yapılarsa ben artık yokum.
kanka bu patch hype'ı neden diye soruyorsan şuan gelecek patchi le yaklaşık olarak 100'ün üstüne fix var diye duydum patch güncellemesi 15 gb üzeri olduğu söyleniyor.

kursatsemiz

Üye
Taksi olarak gördüğüm slotu kolayca ellerinden alabiliyorum ks ni at kardeşim gelen atakeri al neden ağlıyorsunuz, yeni nesil çabuk pes ediyor çok enteresan.
Gördüğüm kadarı ile bir çok taksici burada yeşillenmiş. Fikire açık bir konu fikrini belirt eleştirini yap kabul ediyorum. Fakat orada oturduğun yerde ağlama yazmana gerek yok özelden ulaş ben sana döner ekmeğini yollarım. Erkek.

Alkoer

Üye
Ben dün gece sıkıntıdan mage açtım 25lv olunca lunaskar geçtim. Oracla a gittim cevap veren yok. 25lv mage ile ks attım 1k xp geliyor hemen 1lv aldım çıktım. 2tane attacker makro yapmış gerisi oturuyor. Tüm slotlar aşağı yukarı böyle

MadHydra

Üye
Bu oyunu solo oynayanlar boşuna oynuyor zaten. Bu serverda ya 4 kişi mage açıp taxi alıp saatte 250 tl para kazanacaksın ya da oyuna para vereceksin bu kadar basit. Baronlar slotları tutuyor, kimse engel olamasın diye z banı da atıyorlar. Güçlü olan kazanıyor. Bu kodu girmeyince exp te gitmesin ya da diğer karakterleri oynayanlarda slot tutsunlar afk, z ban kaldırılsın madem. Bu şekilde çok saçma. Adamlar twitch kanallarıyla yapıyorlar ben anlaşmalı olmadığından şüphe etmeye başladım.

khajm1

Üye
taksiyi engelleyemezlermiş illegal değilmiş. taksi yaptıranlar ve taksi yapanlar oynasın madem mail değiştirmeyi açın oynamak istemeyen de karakterini satıp bıraksın. insanlara ne vadettiniz topladınız ne yapıyorsunuz? yok illa hesap satışı yasak diyorsanız benim oyuna yatırdığım maddi miktarı ve emeğimi geri verin. ben zevk alıp oynayamadığım bir oyunda oynamak istemiyorum. insanlara girip ks atıp küfürleşip gereksiz gerginlikler yaşamak zorunda mıyım çalışan bir insanım günde 5-6 saat şöyle keyif yapıp keyifle oyun oynarım diyordum ticarethaneye döndü oyun. bu oyunu oynayacaksanız paraya oynayın girin taksi yapın onu bunu soyun dolandırın taksi yapcam diyip ortam cok müsait kasın 30-40m her akşam satın. işe güce gitmenize hiç gerek yok bizim milletimiz sever yolunmayı. zaten türk bir firmanın yaptığı oyun p2w olmayacak önleyeceğiz dediklerinde inanan bizlerde suç firma da değil. oyun taksicilere ve drop kasan melelere ait onun dışında girip solo oynar bir şeyler yaparım ben düşüncesi olan varsa o arkadaşı gerçekten çok tebrik ederim.

pus fiyatları uygun olması ve itemlerin uçurum dmg farkı yaratmaması nedeniyle p2w 100/100 demem yanlış tabir olur benim p2w kastım oyunda ex kasmak için tl harcamak zorunda kalmak. sen 1000tl ye pre satsan daha kârlı şu an. ben 1000tl versem 10 saat ediyor 10 saat adamlar beni kassın diye 1000tl vermem gerek haddarda harpy slotları 7m istiyor. yani 1000tl ye 1 aylık ex veren pre versen en azından 1 ay kasarım 10 saat ex kasabilmek için bin tl vermem gerekiyor. yani bunu ne kadar açıklayabilirim bilmiyorum ama anlamak isteyen aradaki bağlantıyı mutlaka anlar.
(edit: p2w acıklaması)

DuncanBlake

Üye
tek çözüm yolu taksiciler için dorion 10 (taksi) ibaresi ile bir server açmak olur. Taksiler orada serbest diğer sunucularda ise katiyen ban sebebi olursa olur. başka da olmaaaaz. Yönetim uyumaaa

HeaveN

Üye
Taksi karşı mücadele timi kurabiliriz aslında bende onlar yüzünden 1 hafta lvl kasamadım :)

ozimozi

Üye
z block için onca uğraştılar parti içinde yapın bi işe yaramayan boş boş durup bişe yapmayan belli bi süre sonra exp block yesin ne bilim olay sadece taxi meselesi değil partide adam boş durmasın madem çözüm diyorsunuz alın size çözüm

RickSancheZz

Üye
Talep var, ben şahsen taxi olayına karşıyım. slotta muhabbet sohbet eşliğinde takılmak daha güzel geliyor, acelem yok 2 haftada yavaş yavaş 56 oldum :D Taxidekilerin ya çok acelesi var yada zamanları yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt