Taxi konusunda ağlayan güruh

atlas

Üye
Arkadaş, orada biri yazmış yok elektrik faturasıymış yok sosyal hayatmış yok efendim haram olsunmuş da bir şeyler. Yahu kardeşim, senin ödediğin faturayı orda oturan adam da veriyor. Senin sosyal hayatından kıstığın kadar o adamda cebinden kısıyor. Taxi yapan adam da senin ödediğin faturayı ödeyip sosyal hayatından kısıyor. Hatta sosyal hayatından fazlasını da harcayıp para kazanıyor. Senin edecek tek kelimen yok yani aslında. Haram edecek bir hakkın yok yani. Paran varsa harcarsın yoksa zamanını harcarsın. Dünyadaki tüm düzen bunun üzerine kurulu zaten. 3 yaşındaki çocuk aklıyla burada konu açıp ağlayan çocuk akıllı koca adamlara acıyarak bakıyorum; ezik insanlar olduğunu ayrıca art niyetli ve kötü insanlar olduğunu düşünüyorum. Ağlamaya devam edebilirsiniz. İyi akşamlar, iyi oyunlar.

algos12

Üye
Normalde taxi konusuna slot kapamalardan dolayı karşıyım fakat , ben ve benim gibi solo oynayan oyuncuların başka çaresi yok ve taxi en temiz kasılma durumu .. şimdi bi kaç kişi alta gelir kardeşim asosyelmisiniz yok işte heryer pt falan ben hemen giriyorum partilere falan Ama kaideye almamak lazım

Alkoer

Üye
Normalde taxi konusuna slot kapamalardan dolayı karşıyım fakat , ben ve benim gibi solo oynayan oyuncuların başka çaresi yok ve taxi en temiz kasılma durumu .. şimdi bi kaç kişi alta gelir kardeşim asosyelmisiniz yok işte heryer pt falan ben hemen giriyorum partilere falan Ama kaideye almamak lazım
Bende solo oynuyorum genelde 58lv im. Ama bu taxi olayının yarın 30pc ile yapıldığını düşünün. Yeni başlayan arkadaş nasıl lv kasacak? Yada siz yarın yan çarınızı nasıl kasacaksınız? Yada bu taxi işi yapan adam kazandığı para ile item piyasasına nasıl etki edecek?

Oyun bizim oyunumuz ben kore yapımı oyunda gördüğüm kötü noktaların burda olmasını istemiyorum.

CaesaR

Üye
Bende solo oynuyorum genelde 58lv im. Ama bu taxi olayının yarın 30pc ile yapıldığını düşünün. Yeni başlayan arkadaş nasıl lv kasacak? Yada siz yarın yan çarınızı nasıl kasacaksınız? Yada bu taxi işi yapan adam kazandığı para ile item piyasasına nasıl etki edecek?

Oyun bizim oyunumuz ben kore yapımı oyunda gördüğüm kötü noktaların burda olmasını istemiyorum.
kardeşim 30 pc nasıl yapılacak sen saf mısın genie yok bişey yok adam senin benim gibi solo hangi macro o slotta afk bırakacak şekilde ayarlayacak az mantıklı ol ya

Alkoer

Üye
kardeşim 30 pc nasıl yapılacak sen saf mısın genie yok bişey yok adam senin benim gibi solo hangi macro o slotta afk bırakacak şekilde ayarlayacak az mantıklı ol ya
Dostum macro için alınan önlemler 24 saat geçmeden aşıldı. Ben priest oynuyorum. Heal-buff atarken kimin nasıl makroya bağlayıp afk olduğunu görebiliyorum. Makro bağlanamaz derken az biraz mantıklı ol.

Bulgasari

Üye
Adam bir de benı party e almıs exp niyetine 2 kişiyi kastırıyoruz. ne günlere kaldık allahım ya

Bulgasari

Üye
Yok kardesim öyle bir dunya. Sen oyuna giren exp kasmak isteyen adamı almayacaksın gideceksin ticari bir sekilde adam kasacaksın. üstüne üstün slot kapatacaksın.

ozimozi

Üye
ben denk gelirsem bi saat fln ks atıyorum iyice sinirleniyolar. Güzel oluyo taxi suç değil ks de suç değil takılın gitsin slotlar kimseye ait değil

KillForLive

Üye
Yok kardesim öyle bir dunya. Sen oyuna giren exp kasmak isteyen adamı almayacaksın gideceksin ticari bir sekilde adam kasacaksın. üstüne üstün slot kapatacaksın.
İşte bunu anlamayan yada anlamak istemeyen kesimin taxi işine geliyordur. Yakında lvl sınırı yükseldiğinde kendileri taxi yapanlar yüzünden slot bulamayacaklar bunu anlamak bu kadar zor mu....

mert13

Üye
İşte bunu anlamayan yada anlamak istemeyen kesimin taxi işine geliyordur. Yakında lvl sınırı yükseldiğinde kendileri taxi yapanlar yüzünden slot bulamayacaklar bunu anlamak bu kadar zor mu....
Yoo ben solo oyuncu olarak başladım şuan clandayım ve yüreği olan bizim kasıcağımız slotta taxi yapsın bakalım şimdi lunaskar protean farketmez dv de

CaesaR

Üye
Dostum macro için alınan önlemler 24 saat geçmeden aşıldı. Ben priest oynuyorum. Heal-buff atarken kimin nasıl makroya bağlayıp afk olduğunu görebiliyorum. Makro bağlanamaz derken az biraz mantıklı ol.
kardeşim sen o macroya manayı can potunu nasıl bastıracaksın + z targetı nasıl zamanlayacaksın o slot o char düşmeden nasıl dönecek kendinizi kandırıyorsunuz :) bana öğretmeyin şu işleri Allahınızı severseniz :)

Son düzenleme:

Dreamwalker

Üye
Slotu kapattırmamak diğer oyuncuların elinde. Hiçbir yaratık veya slot kimsenin tapılı malı değil oyunda, güçlü olan slotu alır. Taksi yapanlardan slotu almayı deneyebilir veya rekabete girerek expi böldürerek taksi kullananların memnuniyetsizlik duymasını sağlayabilir oyuncular.

skaebneN

Üye
Oyunun gidişatı konusunda pek endişem kalmadı. Zira bu oyunun resmi Content Creator(İçerik üreticileri) youtube videolarında süreki saatlik 10tl - 1200 tllik drop - 5 binlik item falan gibi başlıklar atıyorlar. Oyun yönetimi olarak bunları nasıl kabul edersiniz anlamıyorum. Oyunun reklamı para kazanmak üzerinden yapılır mı? O tür videolara bakıp oyuna gelmiş ve gelecek kitlenin sizin oyununuzu ne konuma getirir?

Alkoer

Üye
kardeşim sen o macroya manayı can potunu nasıl bastıracaksın + z targetı nasıl zamanlayacaksın o slot o char düşmeden nasıl dönecek kendinizi kandırıyorsunuz :) bana öğretmeyin şu işleri Allahınızı severseniz :)
Sana öğretmem söz konusu değil dostum. Ben yaşadığımı söylüyorum. Adamın makrosu çatır çatır skill+pot basıyor. 15-20dk sonra rpr geldiğinde bakıyorum adam 1dmg vurmaya başlıyor. Tabi afk olduğu için rpr yok. Partideki aktif adamlar sayesinde slot dönebildiği kadar dönüyor. Bir süre sonra makro-afk sayısı artınca slot dönmüyor ben heal yetiştiremiyorum
. Sonra afk olanları atıp yeni party kurunca görüyorsun ki o afk adamlar partysiz şekilde atak yapmaya devam ediyor. Atak kesiyoruz yatsın diye bakıyosun pot yetiştiği yere kadar basıyor eleman. Bana gayet sağlam bir makro yada program gibi görünüyor.

esnaf

Üye
Dorion'a gidip gezin, oyuna yeni başlayan sayısındaki azlığı görürsünüz. Çok uzun para kazanamaz yani taksiciler. Boşuna büyütmeye gerek yok konuyu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt