İstek taxi ?

ZLanov

Üye
Malum Oyunu 5 - 10 yılda bitiren şeyler Maşallah daha 3. Haftada burada Çıktı bile.

- Dorionda 1 günde tüm satışlar 2 hatta 3 katına çıktı. (Sebep : Oyunu Oyun olduğu için değil tamamen ticaret için oynayan Vasat tayfanın Pazardaki Tüm İtemleri Toplayıp Piyasaya kendi istediği rakama sürmesi. Oyun Pazarını Arttırması Tad keyif kaçırması.)

- Taxi Karakterler. (Malum Oyunu bırakanların belkide %50 ' sinden fazlasına sebep olan konu) Gecelerimizi Gündüzlerimize katacağız, Elektrik faturaları ödeyeceğiz, Paralar harcayacağız. Sosyal Hayatımızdan olacağız. 1 si gelecek Taxi adı altında para kazanacak. Emeksiz birisini oturtacak yanına o adam benle aynı seviyeye gelecek. HARAM OLSUN !
Adam Sizin Oyununuzun Adı İle Twitchte Yayın Reklamı yapıyor bu şekilde. Bunu 1 kişi bile görmüyor mu? Bir de yayında seni Şikayet edeceğim diyorum. Oyun yönetimi birşey demiyor Sen kimsin diyip beni banlıyor adam. Malum Oyun içinde biz böyle uğraşırdık arkamızda kimse durmazdı.

- İllegal Uygulamalar. Güvenlik Güvenlik vs. Macro için Onca Önlem. Teşekkürler. Adam açıkça söylüyor Slotta Program var onla yapıyorum diye. Saniyede bilmem kaç tane ok atıyor ediyor.

Lütfen Eğer bu tarz şeylere müsade edecekseniz belirtin. Belirtin ki bırakıp gidelim. Zamanında Telef olan onca zamanımız gibi sizde telef etmeyin Zamanımızı. Küçük Çocuklar değiliz artık. Harcanabilecek o kadar değersiz vaktimiz yok.

1651653680794.png

EtikeT

Üye
Bunun önüne geçilmezse ciddi ciddi bende bırakırım oyunu oynamam.

Ne güzel dedik kendi insanımız yaptı bu oyunu, o lanet olasıca adını duymaktan nefret ettiğim oyun hayatımızı çaldı.

Burada çok güzel dostluklar edinmişken, böyle iğrenç taxicisiydi, oyunu manipüle edip insanları soğutmaya çalışan kişilere sert bir aksiyon almalısınız.

Gerekirse IP ban atılarak, uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

muzaffer1723

Üye
Ben herhangi bir slotta görürsem yada Death valleyde Pk alanındaki slotta görürsem Bende bırakırım. Bu arada bu insanları banlamak Çözüm değil bunların önüne bir şekilde geçebilirsiniz 2.parti yazılımları ne olursa olsun block lamalısınız bunu yapamıyorsanız malum oyun gibi çöker biz malum oyunun eski oyuncularıyız bu sebeple oyunu bıraktık yeni bir soluk diyerek ROW oynamaya başladık ama ilk 3 haftada Taxci'ler peydah olduysa bu oyunu manipüle etmek isteyenlerin olduğunu gösteren bir kanıttır sayın ROW ekibi bu oyuna gelmeyelım bir an önce bu HİLE nin önüne geçelim.

X A

Üye
Taxi neymiş la gider dağıtırım o slotlarını onların.

ZLanov

Üye
Yeni Uyandım. Twitch de bakıyım ne yayınlar var dedim karşıma Çıktı. Bende birazdan kanal kanal arayıp bulacağım kendisini. Yönetim bir sonuç çıkarmaz ise biz kendimiz koşucaz peşinde yapıcak birşey yok. Onca para emek zaman bize yazık başkasına değil.

ZLanov

Üye
Yayını izliyorum şu anda hala. Adam diyor ki

"BİZ ŞU ANDA ORACLE TAXİ YAPIYORUZ YA. İLERİDE DUNGEON TAXİ BİLE YAPARIZ DAHA FAZLA PARA KAZANIRIZ"

Vallahi billahi Söylenecek söz yok.

ZLanov

Üye
Benim anlamadıgım olay su .Taksinin neyi sorun ? Benim levelim düşük ve ben solo bir oyuncuyum şu an parti bulamıyorum ve kastıgım para ile birine kendimi kastırıyorum. Ne var bunda ?

Ben Afedersin bir yerimi yırtıyorum. Sabahımı akşamıma katıyorum. Gecem gündüzüm oluyor bu yaşta. Sosyal hayatım bile mahvoluyor. Arkadaş ediniyorum. Ekip kuruyorum. Sen bunu beceremiyorsun. Sen ve senin gibiler geliyor. Oturuyor. Dışarda kahvesini içerken o arada benle aynı seviyeye geliyor. Bir de utanmadan bunda ne var diye Mesaj atabiliyor. Siz var ya Hayretlik bile değilsiniz. İnanılmaz Ötesisiniz.

Şarapçıoğlu

Üye
Ben Afedersin bir yerimi yırtıyorum. Sabahımı akşamıma katıyorum. Gecem gündüzüm oluyor bu yaşta. Sosyal hayatım bile mahvoluyor. Arkadaş ediniyorum. Ekip kuruyorum. Sen bunu beceremiyorsun. Sen ve senin gibiler geliyor. Oturuyor. Dışarda kahvesini içerken o arada benle aynı seviyeye geliyor. Bir de utanmadan bunda ne var diye Mesaj atabiliyor. Siz var ya Hayretlik bile değilsiniz. İnanılmaz Ötesisiniz.
Dostum kahrolsun kapitalist düzen ama bu arkadaşın suçu değil ki sistem böyle işliyor.

ZLanov

Üye
Hocam illegal olmadığı sürece insanlar birbirlerini kasabilir. Kişisel görüşümdür.
Gir adamın yanınına. Adam Klavyede 1 tuşa basmadan makina gibi Slot dönüyor. Girip hepiniz bakabilirsiniz. Elle şunun yaptığını yapabilecek bir durum var mı izlesin. Ki şunu siz illegal olmadan yapan 1 kişi gördünüz mü? Bir de espiriler yapıyor paşam. Masa 4 boşaldı seni masa 4 ' e alabiliriz falan.

mrares

Üye
Oracle xp mi kastırıyor allah için :D Girsin bi mage party elle dönsün kassınlar beni saatlik 3m veririm :D

mrares

Üye
Gerçi 65 olduk biz gerek yok da işte yapılabilir bir şey buna karışamayız.

JaxSui

J
Birader git bunu yönetime ilet. Oyununu solo oyuncunun asla barınamayacağı şekilde yapan yönetime bildir. Benim oraya verdiğim parayı kasmak için neler yaptığımı mesela sen ne biliyorsun? Ben belki 10 saat taş topladım mısır topladım upgrade yaptım da o parayı kastım sen ne biliyorsun ? Saçma sapan konuşmayı bırak.

ZLanov

Üye
Dostum kahrolsun kapitalist düzen ama bu arkadaşın suçu değil ki sistem böyle işliyor.

Eğer Ben ve benim gibi arkadaşlar bu oyuna başladıysa tek bir Sözle başladık

"MALUM OYUNDA YAŞANAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ, AYNI MAĞDURİYETLERİ ASLA YAŞATMAYACAĞIZ"

Ben bu sözlerin tutulmasını bekliyorum. Burası Sanal dünya. Oyun yöneticilerinin rahatlıkla engelleyebileceği şeyler bunlar.

mrares

Üye
Gir adamın yanınına. Adam Klavyede 1 tuşa basmadan makina gibi Slot dönüyor. Girip hepiniz bakabilirsiniz. Elle şunun yaptığını yapabilecek bir durum var mı izlesin. Ki şunu siz illegal olmadan yapan 1 kişi gördünüz mü? Bir de espiriler yapıyor paşam. Masa 4 boşaldı seni masa 4 ' e alabiliriz falan.
Dostum hemen git videosunu çek Digital'e discorddan yaz 10 dakikada banlıyor adamı eğer dediğin gibi program kullanıyorsa. Kaç kişi öyle banlattık mutelettik.

ZLanov

Üye
Birader git bunu yönetime ilet. Oyununu solo oyuncunun asla barınamayacağı şekilde yapan yönetime bildir. Benim oraya verdiğim parayı kasmak için neler yaptığımı mesela sen ne biliyorsun? Ben belki 10 saat taş topladım mısır topladım upgrade yaptım da o parayı kastım sen ne biliyorsun ? Saçma sapan konuşmayı bırak.

Kendini gittin bi tane İllegal programla seni kasan adamın dizinin dibine oturttun. Kahveni içerek bana mesaj atıyorsun ve bana saçmalamaktan bahsediyorsun. Paşama bak Hele. :) SABIR !

JaxSui

J
Kendini gittin bi tane İllegal programla seni kasan adamın dizinin dibine oturttun. Kahveni içerek bana mesaj atıyorsun ve bana saçmalamaktan bahsediyorsun. Paşama bak Hele. :) SABIR !
Birader lunaskarda taş topluyorum. Gel beraber toplayalım.

ZLanov

Üye
Adam yayında şu anda bu duruma karşı çıkan kişilere Küfür ederek Saçma sapan şeyler söylüyor ve diyor ki ;

"BU MALUM OYUNDAN BERİ VAR OLAN BİRŞEY. BUNA MÜSADE VAR."

:) Başka sözüm yok. İsterseniz kitleyin konuyu. Yazık başka birşey değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt