İstek taxi ?

Şarapçıoğlu

Üye
Eğer Ben ve benim gibi arkadaşlar bu oyuna başladıysa tek bir Sözle başladık

"MALUM OYUNDA YAŞANAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ, AYNI MAĞDURİYETLERİ ASLA YAŞATMAYACAĞIZ"

Ben bu sözlerin tutulmasını bekliyorum. Burası Sanal dünya. Oyun yöneticilerinin rahatlıkla engelleyebileceği şeyler bunlar.
Nasıl engelleyecek misal? Gerçekten taksicilik yaptığını nasıl kanıtlayacaksın insanların? Hadi bu yayıncıydı kendisini ifşa etti. Arkaplanda yapanları nasıl yakalayacaklar? Belki ben arkadaşım bana yetişsin diye partime aldım kasıyorum? Rahatlıkla engellenirmiş ya hani :)

JaxSui

J
Nasıl engelleyecek misal? Gerçekten taksicilik yaptığını nasıl kanıtlayacaksın insanların? Hadi bu yayıncıydı kendisini ifşa etti. Arkaplanda yapanları nasıl yakalayacaklar? Belki ben arkadaşım bana yetişsin diye partime aldım kasıyorum? Rahatlıkla engellenirmiş ya hani :)
Arkadaşa göre partide oturmak yasak. Herkes çalışacak. Oturuyorsan bil ki taxidir.

ZLanov

Üye

Bu benim şikayet ettiğim tarzdaki tipler Banlansın Bize yeter. Adam Oyundan, Twitchten, Her yerden Reklam yapa yapa oyuna devam ediyor. Bari bu kadarı olmasın. Bu kadar açık seçik olunca insanın tadı kaçıyor. Evet belki tamamen karşı koyamazsın ama bu kadarına da müsade edersen Oyunda kasmaya 1 tane slot bulamazsın bu tipler yüzünden. Çünkü hepsi derki bu şu andaki tipin dediği gibi

"OYUN MÜSADE EDİYOR SEN KİMSİN"

ZLanov

Üye
Arkadaşa göre partide oturmak yasak. Herkes çalışacak. Oturuyorsan bil ki taxidir.

Sen Lütfen cevap yazma dostum. Sen Zaten Kendini şu anda şikayet edilen sistem ile kastıran bir beleşçisin. Yok taş topluyormuş falanmış filanmış. Senin gibi tiplerin tartışacağı bir konu değil bu. Git sen keyfine bak Lütfen. Daha fazla Konuyu Manipule ederek Can sıkma. Sen zaten bu durum içine dahilsin. Bu konuda yorum yapmak sana düşmez. Sen Kasılmana, Kastırmana bak kendini. Emeksiz bir adamsın. Senle konu falan tartışacak değilim.

Witch_King

Üye
Gereken aksiyonun acilen alınması gerekir. Slotlardaki bu olayı tespit etmek gayet basit. Aleni şekilde yapılmaktadır. Bu tarz olumsuzlukların önü kesilmez ise malum oyundan bir farkı kalmaz. Ve bu da her geçen gün oyuncu kaybı demektir.

JaxSui

J
Sen Lütfen cevap yazma dostum. Sen Zaten Kendini şu anda şikayet edilen sistem ile kastıran bir beleşçisin. Yok taş topluyormuş falanmış filanmış. Senin gibi tiplerin tartışacağı bir konu değil bu. Git sen keyfine bak Lütfen. Daha fazla Konuyu Manipule ederek Can sıkma. Sen zaten bu durum içine dahilsin. Bu konuda yorum yapmak sana düşmez. Sen Kasılmana, Kastırmana bak kendini. Emeksiz bir adamsın. Senle konu falan tartışacak değilim.
Moderatörler çalışmıyor belli. Yoksa senin bu yazdığın 2 dk durmazdı. Lunaskardayım adım JaxSuza mage 50 lvl. Taş topluyorum. Sen bana iftira atıyorsun.

KillForLive

Üye
Bu konu hakkında oyun içinde slotlarda vs aktif gezen gmler olması gerekiyor. Ss veya video at 10 dk sonra banlanir değil. Discorddan artık mesaj gönderimi engellendi hatta bana yapılan bir hakaretin ekran görüntüsünü alttim sadece hakareti işaretledim diye SS kabul edilmedi. Neymiş isaretlemicekmisiz bütün sayfa konuşmaları var ne istiyorlar onuda anlamadım. Bu konularda derhal bir önlem alınması gerekiyor.Taxiymiş,macroymuş bu adamlar bu şekilde para kasıp pazarı ele geçirip yine kendi sitelerinden aynı sekilde item satislarini 10 bin TL 60 bin TL gibi istediği fiyattan satıp oyunun ömrünü kısaltıyor

ZLanov

Üye
Benim anlamadıgım olay su .Taksinin neyi sorun ? Benim levelim düşük ve ben solo bir oyuncuyum şu an parti bulamıyorum ve kastıgım para ile birine kendimi kastırıyorum. Ne var bunda ?

Bunu yazan sen değilmisin Dostum. Ben mi yanlış görüyorum. Buna istinaden söylüyorum hepsi bu.

KillForLive

Üye
Hayır Twitch te yayıncı olmayan mi kaldı bu dönemde herkes yayıncı neyi istisna onu anlamıyorum 1 2 kişi yayın yapıyor diye bu şekilde görmezden gelinip 100 300 belki binlerce oyuncu kaybedip kısa ömürlü olmak mı yoksa o 3 5 kendini bilmez insanlara ders verip çoğunluğun hakkını koruyup uzun ömürlü olmak mı bence buna karar vermeliler

ZLanov

Üye
Adam Hala yayınada reklamada Emek hırsızlığınada devam ediyor. Yayında bir de yanındaki yancısına diyor ki "Müşteri ile ilgilenirmisin?" Sayın ROW Yöneticileri. Biz sizin müşteriniz, oyuncunuz muyuz yoksa bu tarz emek hırsızlarının mı. Adam Diyor ki "ileride yalvarıcaksınız bizi de Kasın diye." Bizim gerçekten bu duruma düşmemize göz mü yumulacak. Gerçekten merakla bekliyoruz Hala Slotundayız. Müsade etmemeye çalışıyoruz.

Ekli dosyalar

• 1651659098658.png
    1651659098658.png
    3.8 MB · Görüntüleme: 116

Helles_Pontos

Üye
Hile ile değil ama Taxi olayını 5 6 mage arkadaş birleşip yapanlar var.. Adamlar 5 6 kişi harpyy dönerken dışarıdan 1 2 kişi ptye alıp saatlik 1m 1.5m ' ye exp kasıyorlar onlara görede pot parsını çıkartmış oluyorlar.

Massa

Üye
Taxi ye bende karşıyım , int priest oynuyorum yada oynamaya çalışıyorum diyelim. İnsanlar Malum oyundan buraya arkadaşları ile beraber gelmiş solo oyuncu kesimi oyunun %2 sini belki oluşturuyor. Partye giriyorum 1 saat kasıyoruz , clandan adam geldi müsade diip pt den şutluyor adam. Böyle bir ortamda solo playerın taxi ye gönül vermesi çok normal , ama malasef buna çanak tutan sistemin kendisi..

EtikeT

Üye
Zaten o adamın daha yeni şimdi slotunu darma dağın ettik bırakıp gitti. Biz aslaa bu taksi bilmem ne mevzusuna müsait etmeyeceğiz.

Zamanımız bol sabah akşam darlarız, rahat bırakmayız. Bu oyuna taksi muhabbetini sokmayacağız da aslaa müsade de etmeyeceğiz.

Rimes

Üye
Malum Oyunu 5 - 10 yılda bitiren şeyler Maşallah daha 3. Haftada burada Çıktı bile.

- Dorionda 1 günde tüm satışlar 2 hatta 3 katına çıktı. (Sebep : Oyunu Oyun olduğu için değil tamamen ticaret için oynayan Vasat tayfanın Pazardaki Tüm İtemleri Toplayıp Piyasaya kendi istediği rakama sürmesi. Oyun Pazarını Arttırması Tad keyif kaçırması.)

- Taxi Karakterler. (Malum Oyunu bırakanların belkide %50 ' sinden fazlasına sebep olan konu) Gecelerimizi Gündüzlerimize katacağız, Elektrik faturaları ödeyeceğiz, Paralar harcayacağız. Sosyal Hayatımızdan olacağız. 1 si gelecek Taxi adı altında para kazanacak. Emeksiz birisini oturtacak yanına o adam benle aynı seviyeye gelecek. HARAM OLSUN !
Adam Sizin Oyununuzun Adı İle Twitchte Yayın Reklamı yapıyor bu şekilde. Bunu 1 kişi bile görmüyor mu? Bir de yayında seni Şikayet edeceğim diyorum. Oyun yönetimi birşey demiyor Sen kimsin diyip beni banlıyor adam. Malum Oyun içinde biz böyle uğraşırdık arkamızda kimse durmazdı.

- İllegal Uygulamalar. Güvenlik Güvenlik vs. Macro için Onca Önlem. Teşekkürler. Adam açıkça söylüyor Slotta Program var onla yapıyorum diye. Saniyede bilmem kaç tane ok atıyor ediyor.

Lütfen Eğer bu tarz şeylere müsade edecekseniz belirtin. Belirtin ki bırakıp gidelim. Zamanında Telef olan onca zamanımız gibi sizde telef etmeyin Zamanımızı. Küçük Çocuklar değiliz artık. Harcanabilecek o kadar değersiz vaktimiz yok.

Ekli dosyayı görüntüle 6329
Boşu boşuna yazmışsın. Ben daha bu oyun çıkmadan önce " ŞİKAYET ETTİĞİNİZ ÇOĞU ŞEY BU OYUNDA DA OLACAK " dediğim zaman herkes bana sinirlenmişti.. Çoğu kişi " SEN NE BİLİRSİN LAN NE ANLARSIN YÜRÜ GİT " demişti...

KillForLive

Üye
Böyle adamlara mute gibi bir ban sistemi lazım taxi mi yaptı 3 gün party bani 2. Ciye mi yaptı 1 ay party ban ve 3. De normal ban aticaksin ve bunu o adam bütün partysine yapicaksin bak bakalım oluyor mu. Avare gibi dolanır ortalıkta

Marceline

Üye
Bu konu hakkında oyun içinde slotlarda vs aktif gezen gmler olması gerekiyor. Ss veya video at 10 dk sonra banlanir değil. Discorddan artık mesaj gönderimi engellendi hatta bana yapılan bir hakaretin ekran görüntüsünü alttim sadece hakareti işaretledim diye SS kabul edilmedi. Neymiş isaretlemicekmisiz bütün sayfa konuşmaları var ne istiyorlar onuda anlamadım. Bu konularda derhal bir önlem alınması gerekiyor.Taxiymiş,macroymuş bu adamlar bu şekilde para kasıp pazarı ele geçirip yine kendi sitelerinden aynı sekilde item satislarini 10 bin TL 60 bin TL gibi istediği fiyattan satıp oyunun ömrünü kısaltıyor
Ustam daha basit hataların düzeldiğini göremedik bu taxi muhabbeti çok uzun süre oyunda kalır. Söylediklerini algılayamayan insanlar var olanları savunanlar çoğu kazanacağı paraya bakıyor adamlar böylece 250 300 lira götürüyorlar 8 10 saatte falan 5 kişi falan kastıklarında bana kendileri söyledi daha kaçıncı gündeyiz :D

KillForLive

Üye
Hala yapılan bir açıklama yok. Bu konunun tartışılacak yada düşünülecek bir durumu yok bana göre direk mute gibi party ban sistemi getirilmeli yoksa en basta söylediklerini bir bir unutmuş yada unutmak işine geliyor durum bunu gösteriyor.

BySavas

Üye
iyiki oynamıyorum prede çekmemişim diyorum.
zaten hep diyodum erken açıyorlar oyunu
böyle konular görüncede çok seviniyorum şerefime fazla gitmez

Toxic

Üye
Artık lütfen ailemizle vakit geçiremiyoruz saatlerimizi günlerimizi harcıyoruz kartını oynamayın :) Bu oldukça düşük iQ lu ve miğde bulandırıcı bir hareket.
Harcadığınız saatten siz sorumlusunuz ailenizle vakit geçirmeniz gerektiği yazısı artık sizin gibiler yüzünden oyunda loadingscreen ekranında da yazmakta :D YAZIK.

Probleme dönünce evet taxi hoş bir şey değil ama oyun yönetimi buna bir şey yapabilir mi bilmiyorum herhangi bir kuralı çiğnemiyor. Oyun parasını verip o adamın takımına girmek istiyorsan bu senin problemin bence. Bir günlüğüne gelip o adamın tezgahını bozabilirim ama o adama oyun parası ödeyip kenara geçip oturmak isteyen kişiler bitmedikçe nasıl o insanlardan kurtulabilirsin ki. Bak sizin gibi '' ailemizle vakit geçiremiyoruz para harcıyoruz günlerimizi feda ediyoruz '' diye zırlamaktansa düzgün bir dille olan olayı çözüm önerisini veya problemi dile getirebiliyorum dimi :) :) Hayatta başarılar dilerim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt