İstek taxi ?

KillForLive

Üye
Bunun önüne oyun yapımcıları değil oyuncular geçmelidir. Biz bu tarz şeyler gördüğümüzde clan olarak 6-7 kişi oraya çöküp o farmlarını rezil hale getiriyoruz size de tavsiye ederim. Bunlardan başka türlü kurtulamazsınız bazı durumda oyuna oyuncu sahip çıkmalı.
dostum yaptıkta ama gün geçtikce ardı arkası kesilmiyor bütün klan 7-24 online olamaz haliyle ama bu insanlar 3 saat sonra tekrar geliyor.

Sertoskii

Üye
dostum yaptıkta ama gün geçtikce ardı arkası kesilmiyor bütün klan 7-24 online olamaz haliyle ama bu insanlar 3 saat sonra tekrar geliyor.
Kesilir kardeşim kesilir merak etme sen elinden geleni yap oyuncu olarak ondan sonrasını seni beni başkasını ilgilendirmez zaten. Çökeceksin başlarına işsiz gibi yüksek lwl toplayacaksın aldıkları para da bir yerlerine kaçacak. Bunda pes edersen şikayet de ederiz maalesef.

Muffiin

Üye
Kesilir kardeşim kesilir merak etme sen elinden geleni yap oyuncu olarak ondan sonrasını seni beni başkasını ilgilendirmez zaten. Çökeceksin başlarına işsiz gibi yüksek lwl toplayacaksın aldıkları para da bir yerlerine kaçacak. Bunda pes edersen şikayet de ederiz maalesef.
Sen 3 saat yaparsın 5 saat bilemedin 10 saat hadi 14-15 saat olsun sonunda pes edersin oyunda robot adı altında bot çıktı adam bota bırakmış gitmiş adamın umurunda olur mu senin darlaman darlar darlar gidersin darlayacam diye kullanacağın pot mana cabası bu malum oyun dediğiniz oyundan daha kötü olcak zamanla belli oluyor

NaxoziwuS

Üye
Birinin parayla kendini kastırması mı problem burda anlayamadım ? MMORPG'nin en büyük ticaret yöntemlerinden birisi budur zaten herhangi bir illegal aktivite yoksa eğer böyle birşeye laf etmek saçmalık. Ben kasıcam charımı pot harcıycam emek vericem, sonrada milleti para karşılığı kasıcam tabiki.
İllegal program ile yapılıyorsa haklısınız sadece

ozimozi

Üye
ben taxi görünce ks atıyorum bi kaç saat iyice zoruna gidio milletin hakaret eden olursada ticket atıyorum . Karşı çıkan benim gibi yapsın kimse o slotların sahibi değil.

DEDE

Üye
dert etmeyin binlerce kanal açarlar sizler için taksisiz kasın diye
bırakmak için bahane arayanlara önerim hiç başlamasınlar.

Burtto

Üye
Neden bos şeyleri kafaniza takiyosunuz bırakın isteyen istediği gibi oynasın herkes sizin istediğiniz gibi standart oynamak zorunda değil mesela bende bazen yorulunca exp kasmaktan 1 2 saat taksiye bırakıyorum benimde isim görülüyor kasan adaminda bos bos konular aciyosunuz

DragneL

Üye
Eğer Ben ve benim gibi arkadaşlar bu oyuna başladıysa tek bir Sözle başladık

"MALUM OYUNDA YAŞANAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ, AYNI MAĞDURİYETLERİ ASLA YAŞATMAYACAĞIZ"

Ben bu sözlerin tutulmasını bekliyorum. Burası Sanal dünya. Oyun yöneticilerinin rahatlıkla engelleyebileceği şeyler bunlar.
Kesinlikle bu sözüne katılıyorum ( AYNI MAĞDURİYETLERİ ASLA YAŞATMAYACAĞIZ)

MiceS

Üye
oracle de taxi olsa ne olmasa ne oracle de en fazla 55 e kadar kasarsın 55 lvl i bile kendi kasamayan adamın 65 e kasması imkansız 60 a bile kasamaz boş iş bunlar kerizleri yoluyorlar :)
Düşünce yapısı şöyle olmalı mesela magesin level 55 e kadar ekibin yok ise parti bulman zor olur. İlk 2 günde orada level 55 olursun seri seri parti kuran oyuncjlar ile harpyde kasabilirsin. Olaya böyle yaklaşmak lazım. Aslında her class için bir noktada geçerli. Yoksa dediğiniz gibi level 65 e kadar oraclede kasmak imkansiz

Alkoer

Üye
Hocam illegal olmadığı sürece insanlar birbirlerini kasabilir. Kişisel görüşümdür.
Tabiki kimse sana arkadaşını kasma diyemez. Ama bu adamlar 8kişinin faydalanabileceği slotu TL kazanmak için işgal ediyor. Yarın 30pc ile 30 slot işgal ederse?

Gensuke

Üye
taksi muhabbeti illegal bişey değil neden bu kadar muhabbeti dönüyor anlamıyorum adamlar emeğiyle başkalarını kasarak para kazanıyor

Alkoer

Üye
Ks suç değil. Git slotu elinden al.
Tabiki ks suç değil. Ama ks ile değerli vaktini bu insanlar yüzünden harcamayı istermisin?

Net şekilde düşüncem şuan için makro ve taxi gibi bu sorunlar çözülürse farm slotlarında legal oynayan adamlar çok çok daha rahat yer bulur. Zaten bu taxi olayına yapılan itirazlar bizim gibi oyuncuların sıkıntı çekmesinden kaynaklı.

Alkoer

Üye
taksi muhabbeti illegal bişey değil neden bu kadar muhabbeti dönüyor anlamıyorum adamlar emeğiyle başkalarını kasarak para kazanıyor
Arkadaşım bu adamlar oyun içi parayı TL ye çeviriyor. Bunu yapmak oyun kurallarına da aykırıdır, vergi ödemeden bir kazanç sağladığın için T.C. Anayasasına göre de aykırıdır.

KillForLive

Üye
Tabiki ks suç değil. Ama ks ile değerli vaktini bu insanlar yüzünden harcamayı istermisin?

Net şekilde düşüncem şuan için makro ve taxi gibi bu sorunlar çözülürse farm slotlarında legal oynayan adamlar çok çok daha rahat yer bulur. Zaten bu taxi olayına yapılan itirazlar bizim gibi oyuncuların sıkıntı çekmesinden kaynaklı.
Haddarda mageler 4 slot harpy elegeçirmiş taxi yapıyor. haddar giden 59 lvl mage neden bu adama muhtaç olmak zorunda . 8 kişiyi oyun zevkinden slottaki itemlerinden ve lvl kasılmasından mahrum ediyor. Taxi olmasa 8 kişi orda rahat bir şekilde exp kasabilir.

mert13

Üye
Boş yapmayın ya keşke şu forumda boşa zırlayan herkesi banlasalar aga bu taxi yapıyo dediğiniz adamların elinde görev itemi var sanki +10 takıyolar gidin party kurun ks atın kutuyuda alırsınız bu arada çünkü adamlarda çapulcu itemi yok oyunda item yok şuan çünkü ne ağladınız be

hakanim

Üye
taxi olayı bence olumlu senin sınırsız saatlerin var emek verip kasıyorsun, benim gibi yüzlerce oyuncunun senin kadar vakti yok.Sosyal hayatın yok burda emek verdim kastım falan diyorsun. Benim saatlerce günlerce kasacak vaktim yok günde 1-2 saat ayırıp güzel vakit geçirmek isteyen yüzlerce oyuncu var bunu da unutmayın.
Yoksa senin gibi hayatsız 20 kişi ile oyunu oynamaya devam edersin.Düşürdüğün kastığın itemleride bir birinize hediye edersiniz.

GençAtsız

Üye
Taşın üzerine çıkıp Flame kestiğim icin 24 saat kicklendim . Gönül isterki taxi otobüs neyse artık onları yapanlarında bu şekilde ceza almaları ..

ZLanov

Üye
Evet Gördüğüm kadarıyla bu tarz şeylerin kölesi olmuş arkadaşlar da açılan konuyu kirletmiş. :) bir de yüzsüzce "ben de yaptırıyorum işim görülüyor" falan tarzı cümleler kullanmışlar. Eğer Zerre kadar çalışan bir zekaya sahipseniz zaten konunun içeriğini düşünür ona göre hareket edersiniz ama Sizin de hoşunuza gidiyor bu durum. :)

Oyuna yeni başlamış bir oyuncuya karşı Empati kurabiliyor musunuz? Hayır. Şu anda oyunun Her haritasında, Her slotunda Taksi pt'leri oturmuş durumda. Saati 5m - 10m cart curt. Yeni oyuna başlamış bir arkadaşın verecek böyle bir parası yok ise girdiği arkadaşları ile nasıl oyun oynamasını bekliyorsun bir anlatsana bana.

Birisi de demiş ki Onda da görev itemleri var ks at. :) Zavallı dostum. Adamlar 63-64-65 lvl karakterlerle taksi pt ' leri ile tüm slotları almışlar. Hayal perestliğine bayıldımda 59 - 60 lvl bi pt ile sen neyi nereden alıyorsun acaba ki onu geçtim bu oyuncu bunu yaşamak zorundamı? Bu ülkenin de bu ülkenin vatandaşlarınında zaten sorunu bu. Bizi kötüye götüren şeylerin Müptelasıyız. Birşeye karşı durmak içimizde yok. Her gelene geçene gidene evet diyelim. Hatta ayak uyduralım. Ben şundan da eminim ki Oyunda o gün geldiğinde kasacak slot bulamadıklarında, Bu adamlar itemleride yapıp Tüm slotlara oturduklarında burada bu Hani Taksi yapan pt ' leri savunan zavallı tipler varya. Muhtemelen Birşey bile demeden oyunu bırakacaklar çünkü bu tarz adamlardan ben her hangi bir hak hukuk arama düşüncesi ya da Emeğinin arkasında durma hareketi beklemiyorum. Bu tarz adamlar genelde çünkü direk pes ederler. Ama aralarından eminim ki Konu açıpta bu ne hal falan diyeceklerde çıkacaklardır.

Velhasılı kelam Bu konuya 1 tane bile oyun yönetim kadrosundan kimsenin cevap vermeyişi ile de biz görmemiz gerekeni gördük. Getirin Malum Oyun ile aynı noktaya getirin. Bitirin kendinizi. Bir umut içimizde bir ışık doğurdunuz şu yaşta. Onu da karartmanız 3 hafta sürdü. Yazık başka da birşey değil. Kitleyin şu konuyuda artık daha fazla Şu tarz şeyleri savunan zavallı insanları falan görmek istemiyoruz biz. Kendi halinize kalın. Gidin Taksi yaptırın kendinize oturun orda Abileriniz kassın sizi. Sonra gelir Etrafa lvl ' ime bak diyerek hava atıp gezersiniz.

muzaffer1723

Üye
Arkadaşlar Dün gece Sabaha karşı Slotları gezdim %80 civarlarında olduğum için kasayım level alayımdedim ve bu manzara ile karşılaştım Bu işin Önüne geçilmezse Parası Olmayan kasılamayacak Slot bulamayacak kimse. Adamların clan ismi bile EXPTAXİ
unknown (1).png
unknown.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt