Taxi’ye gelen ceza hakkında

GNOL

Üye
Merhaba bugün gelen güncellemede ki taxi cezasına değinmek istiyorum.

Bu durumu bir kaç örnek ile değerlendirmek istiyorum

Diyelim ki ben sabah 08.00 akşam 18.00 çalışan biriyim (ki çoğunluk böyle) bu saatlerde mümkün oldukça taxiye bırakıyorum akşam eve gelmem işlerimi halletmem derken pc basına oturmam akşam 20.00’ı buluyor. Ben bu saatte gelip 4 saat exp kasarak ne kadarda 65 lvl olabilirim? Bu zaman zarfında taxiye bırakıp exp kasmamın ne gibi bir sakıncası var?

Başka bir örnek ile ben slot farketmeksizin farm atıyorum bir oyuncu gelip üstümü fullesem exp kasar mısın diye soruyor, bende kanka bir de 1m verirsen kasarım diyorum, slottan zaten 500k coin gelir her saat başı ben senden ek olarak biraz daha fazla istiyorum kabul ediyor musun? (miktarlar tamamen örnek vermek amaçlı) bunu kabul eden bir kullanıcının zamanıda olmayabilir işinede gelebilir.

Forumda açılan birkaç konuya bakıyorum şikayetçi olmuşlar exp kasamıyoruz diye taxiciler yüzünden.Bu konuda örneklendirme yapıcak olursam . Çoğu oyuncu tek başına slotu dönüyor diye daha çok taxicinin slotu elinden almaya çalışıyor yani taxici yüzünden kasamıyorumu tek başına dönüyor diye çökmeye çalışıp kazanamadığında bu savaşı, onlar yüzünden kasamıyoruz diyenlerle dolu. Bir sürü camp ve bir sürü slot var ne zaman elle exp kassam her zaman kasıcak bir pt oluyor.

Genel olarak anlatmak istediğim her şikayet edilen durumun detaylı olarak düşünülmesi gerek. Bu durumda gece yatarken bile exp kasmak isteyen adamlarla dolu neden bunun yapılması engelleniyor. Bu durumun kaldırılması isteyenin taxi yapıp isteyenin taxi ptde exp kasabilmesinin devam etmesinin normal bir şey olduğunun farkına varılması gerek. Genel olarak herhangi bir sorunda değişlik yapılacak ise bu durumdan faydalan kişilerinde düşülmesi şu an ki durum sadece tek taraflı olmuş şekilde bunun hakkında herkesin düşünüldüğü bir durum gelene kadar -varsa eğer böyle bir fikriniz konu altına lütfen fikirlerinizi belirtin- bu durumun engellenmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Zbam

Üye
dün tüm oracle slotlarında taxiciler vardı hepsinde istisnasız taxi değil sıkıntı güzel kasan tüm slotlara çökmeleri gorgonda taxi yapsalar kimse karışmaz mesela

Jacques

Üye
Bende sabah 8 akşam 18 çalışıyorum hatta oyunun %90 ı sabah 8 akşam 6 çalışıyor ama yapacak bir şey yok.

JaxSui

J
Ben hiç taksiye dahil olmadım. Solo oyuncuyum bir ekibim yok. Çalışma saatlerim vs vs çok zaman ayıramam klan işlerine diye.. Neyse konuya gelelim. Ben solo olarak atıyorum 2 saat asparagus topluyorum gidiyorum 10k dan satıyorum. Ve exp kasmak için de bir taksi buldum verdim o 2 saatlik emeğimi oturdum kasılıyorum. Bundaki sorun ne? Siz slotta kasıyorsunuz aktif ben de slota girmek için 2 saat toplayıcılık yapıyorum.

Zbam

Üye
Ben hiç taksiye dahil olmadım. Solo oyuncuyum bir ekibim yok. Çalışma saatlerim vs vs çok zaman ayıramam klan işlerine diye.. Neyse konuya gelelim. Ben solo olarak atıyorum 2 saat asparagus topluyorum gidiyorum 10k dan satıyorum. Ve exp kasmak için de bir taksi buldum verdim o 2 saatlik emeğimi oturdum kasılıyorum. Bundaki sorun ne? Siz slotta kasıyorsunuz aktif ben de slota girmek için 2 saat toplayıcılık yapıyorum.
Senin para harcaman değil problem adamlar slotları kapatıyor

psikolog

Üye
onunda çözümü kolay drop atmayan moblardaki expi tax yapılan kıvamına getirirsin sorun çözülür

tenfinger

Üye
Bir fikir:
Party de olup exp kazanımına yardımı yoksa kazanılan exp diğerlerine göre daha az pay edilebilir.
Pri heal/buff vs veriyorsa da yardım sayılır.
Ama oturup kenarda duruyorsa %25 exp daha az alabilir.

Parti ile oynamaya teşviklendirme yapmak lazım bence.

Genel görüşüm oyundaki meslekler gibi (toplama vs.) bu da bir meslek. :)
Slot kalmıyorsa slotlar haritalar arttırılabilir.
Oyunda tek başına farm yaparak slot kapatanlar da var 3 gün sonra buna da şikayet gelir.

JhadrieL

Üye
bu ceza sistemi şaçmalıktan öte gidemez biri örnek vermiş oracle slotları full dolu hepsi taksi şimdi git alayı boş olacak 7 campta max 21 slotun max 10 slotunda elle exp kasan olacak keza buna benzer bir çok slot oyunda takside exp kasanların çoğu ya çalışan insanlar yada gece online olamayıp gece aradaki farkı kapatmaya çalışanlar illegal her hangi bir program kullanmadan belli bir ücret karşılığında exp kasan kişilere yaptırıp uygulamak saçmalık o slotta farm yapan 2 kişi şuan seni hiç partye alamıyacak duo farmını atacak sen partye hiç girmiyeceksin

ASiLKaNNN

Üye
Oyunmu ticarethanemi belli değil zamanın yoksa sil bu oyunu zamanının yettiği oyunu oyna bu kadar basit millet dorion dan çıkınca hagarda gidemiyor çünkü kasacağı 1 tane bile skor kalmamış hepsine çökmüşler

Pardus01

Üye
bende çalışıyorum abi ama Oyun açıldığından beri gittiğim her yerde parti buldum, bulamadığımda ise kanal değiştirip orada buldum, ama taksi olayı yüzünden, işten geldim ve harti bulamadım kasıldığım tüm slotlara ve diğer kanallara bakmama rağmen adamlar taksi ve tren yapmış, oynayacağım 2-3 saat stres atmak istiyorum, ve tüm slotlar dolu, bende partiye girip öyle çarı izlemek istiyorum, partiye heal buff atmak istiyorum banada bu zevk veriyor. ama işi ticarete döken insanlar olduğun yapamıyorum ve mecbur sisteme dahil olmak zorunda kalıyordu insan lada boş boş haritayı gezer oluyordum

mrares

Üye
Çok güzel bir karar alınmış taksicilikten para kasanlar da kastıranlar da sonucuna katlanır. Discord'da forum'da tüm kullanıcıların tüm seslerini duyup bir düzenleme yapmışlar helal olsun.

MundeR

Üye
Çok isabetli bir karar almış oyun yönetimi taksicilerin hepsini banlasınlar gerekirse bende sabah 8 akşam 5 çalışıyorum gayette rahat bi şekilde kasabiliyorum charımı flood atıp duruyolaradı saati 20m diye giden enayiler varmı diye merak ediyodum varmış demek ki :D

Romper

Üye
Parti isteyen buluyor, özetle elle kasmaktan imtina edenler ve gb satışçılarının gözleri yaşlı. Dorion da 25 görevi için skeleton slotuna gidince 65 lvl adam nickleri birebir benzer clone charları kasıyor. Görev yapalım 1 tane bırak diyoruz, alay ediyorlar. Parayı verenin düdüğü çaldığı malum oyunu isteyen adamın bu oyundan uzak durması lazım. Bu tayfayı bu oyunda barındırmamak gerekiyor. Bu döner ekmekçi tayfayı gördüğünüz yerde repotlayın geçin.

N3v3N

Üye
Cozumu basit;
Görevlerin verdiği exp daha da çok arttırılmalı.
Günlük, haftalık exp gorevleri olmalı.
Zindan expleri arttırılmalı.

Görev expleri; o lvlin yuzde 60 expine kadar getirebilmeli
Günlük, haftalık görevler, zindan ve azcik farm ile lvl atlanabilmeli.

Şuanda görevler yüzde 10-15 anca exp veriyor. Yuzde 85 ini slotta kasmak gerekiyor...

ronora

Üye
Slotlara mafya misali çöktükleri için bu isyan kardeşim. Bende aynı durumdayım 8-6 çalışıyorum. Bu minvalde birkaç arkadaş edindim. Şuan 63 levelin ortalarındayım sadece akşamları o bahsettiğin 3-4 saat oynayarak gayet kasabildim, eğlenebildim...Yersiz bir isyan. Mağdur olanlar mı gözetilmeli yoksa senin gün içinde hesabının kasılmasımı gözetilmeli ?

GNOL

Üye
Arkadaşlar bakın slota çökmüş dediğiniz kişiler zaten bu slotu her türlü elinde tutabilecek kişiler tek başına gördüğünüz için siz çökmeye çalışıp çökemediğiniz için şikayet ederseniz bunu herhangi bir mobda bile yapabilirler adam death valleyde tek başına flame rock dönse siz gidip çökmeye çalışsanız arkadaşlarını çağırsa bundan şikayet mi edebilceksiniz

ayrıca kimse akşam 3-4 saat exp kasarak char kasamaz demiyorum neden benim bunun dışında exp kasmam engelleniyor diyorum

anil1991anil

Üye
Taxi'nin savunulacak hiç bir tarafı yok. Oyunu ne kadar mahvettiğini görmemek imkansız. Bunu dile getirme daha fazla istersen, kalbin kırılır...

killaman

Üye
kimsenin derdi taxi değil adam gider sc harpydede yapar hagardda kimsenin yüzüne bakmadığı slotlardada yapar taxi kimse ne kasar ne eller hikaye bunlar. siz 20 saat oyundasınız eziyet çekiyorsunuz diye herkes aynı olsun istiyorsunuz.
üzgünüm dostlar hayat öyle değil ne yazıkki
alan memnun yapan menun sa ve illegal bir durum söz konusu degilse isteyen istediğini yapar.
Çalışan insanlarda fulll level kasabilir fakat bu bir tercih meselesidir..
işin içinde koxp dupe gibi oyunda hile sayılacak bir şey yoksa tercih tamamen kullanıcılara bırakılmalıdır....
Siz az para kazanıyorsunuz diye gidip yoldan geçen mercedesi çevirip niye buna biriniyorsun git brodway e bin diyemiyorsan bundada diyemezsin parayı verenin ve hizmeti satanın derdi oo

illede hala boş bir şekilde slot bulamıyoruz yalanına sığınacaksanız o sizin acizliğiniz oluyor ne yazıkki...Her ezilen suçu devlete atacaksa işimiz iş ben taxiyi hakkıyla yapan herrkesin aldığı ücreti hak ettiğine inanıyorum..
Çokda ağlıyacaksanız işte o sizin ağladığınız slotlarda yasaklasınlar shootsayer oracle harpy vs görelim bakalım sonuç değişecekmi?
siz kendinizi kandırıyorsunuz sadece

HeaveN

Üye
Taksiye karşıyız taksi yapan kalıcı ban alcaktır artık iyide oldu 1haftadır taksi yüzünden kasamadım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt