aynen o yüzden 1 haftadır kasamadım oyun bırakcaktım az kala itemleri bile bi kısmını sattım bu insanlar yüzünden ucuzaTaxi için para kasacağına exp partiye girip expini kasabileceksin. Slotlar normale dönecek, ihtiyacı olan exp partilerde olacak. Senden inventory'ni doldurmanı isteyen kimse olmayacak. Şansına belki güzel epic item atacak. 65 level olmuş adamlar, farm yapacağına gelip güçsüz adamların slotuna çöküyor, exp kasmasını engelliyor. Leveli düşük adamlar para verip taxi parti girmek zorunda kalıyor, ya da ortada kalıyorlar. Güçlü daha da güçleniyor, güçsüz ezildikçe eziliyor. Gelip bunu savunuyorlar, niye yasak getirildi diye şikayet ediyor. Allah'ım Yarabbi'm sen sabır ver!!!
şimdi bu oyun mmorpg oyunu vaktin yoksa zaten yavaş ilerlersin. sakıncası şu oyuna vakit ayırıp da kendi levelini kendi kasmak isteyen arkadaşlara engel oluyorlar slotları doldurup mafya gibi haraç keser gibi para vermezsen kasamazsın bana haracını öde diyorlar. malasefki oyuncuların en iyi kastıkları slotlarda partilerini kuruyor bu taksici gruplar ve sen ne zaman istesen parti bulursun ama artık çok düşük yaratıklarda daha yavaş kasmak zoruna kalıyorsun. slot ayırıca kimsenin malı değil ks atabilirler tabi bu pek hoş karşılanmıyor ama insan diyor ki zaten biz kasamıyoruz birde eleman para karşılığı toplamış milleti kendi exp ihtiyacı olmadığı halde yoluna bakıyor buna dalalım diyorlar bu çok doğal ki zaten normal partiler arası bile slot kavgası yaşanırken. tekrar dediğim gibi bu oyun sabır ve emek isteyen bir oyun sen gece uyurken parasını verip exp kasamazsın o zaman oyun kendi koxpunu çıkarsın size parayla satsın bu adamlar bunu yapamaz mı yapar diğer oyun yaptı çok büyük saçmalımışsın oyunun sonunu getiriyor böyle tipler.Merhaba bugün gelen güncellemede ki taxi cezasına değinmek istiyorum.
Bu durumu bir kaç örnek ile değerlendirmek istiyorum
Diyelim ki ben sabah 08.00 akşam 18.00 çalışan biriyim (ki çoğunluk böyle) bu saatlerde mümkün oldukça taxiye bırakıyorum akşam eve gelmem işlerimi halletmem derken pc basına oturmam akşam 20.00’ı buluyor. Ben bu saatte gelip 4 saat exp kasarak ne kadarda 65 lvl olabilirim? Bu zaman zarfında taxiye bırakıp exp kasmamın ne gibi bir sakıncası var?
Başka bir örnek ile ben slot farketmeksizin farm atıyorum bir oyuncu gelip üstümü fullesem exp kasar mısın diye soruyor, bende kanka bir de 1m verirsen kasarım diyorum, slottan zaten 500k coin gelir her saat başı ben senden ek olarak biraz daha fazla istiyorum kabul ediyor musun? (miktarlar tamamen örnek vermek amaçlı) bunu kabul eden bir kullanıcının zamanıda olmayabilir işinede gelebilir.
Forumda açılan birkaç konuya bakıyorum şikayetçi olmuşlar exp kasamıyoruz diye taxiciler yüzünden.Bu konuda örneklendirme yapıcak olursam . Çoğu oyuncu tek başına slotu dönüyor diye daha çok taxicinin slotu elinden almaya çalışıyor yani taxici yüzünden kasamıyorumu tek başına dönüyor diye çökmeye çalışıp kazanamadığında bu savaşı, onlar yüzünden kasamıyoruz diyenlerle dolu. Bir sürü camp ve bir sürü slot var ne zaman elle exp kassam her zaman kasıcak bir pt oluyor.
Genel olarak anlatmak istediğim her şikayet edilen durumun detaylı olarak düşünülmesi gerek. Bu durumda gece yatarken bile exp kasmak isteyen adamlarla dolu neden bunun yapılması engelleniyor. Bu durumun kaldırılması isteyenin taxi yapıp isteyenin taxi ptde exp kasabilmesinin devam etmesinin normal bir şey olduğunun farkına varılması gerek. Genel olarak herhangi bir sorunda değişlik yapılacak ise bu durumdan faydalan kişilerinde düşülmesi şu an ki durum sadece tek taraflı olmuş şekilde bunun hakkında herkesin düşünüldüğü bir durum gelene kadar -varsa eğer böyle bir fikriniz konu altına lütfen fikirlerinizi belirtin- bu durumun engellenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Oyun yönetimini kutlarım. ubere bile bu kadar hızlı yasak gelmemişti. her arabası olan taksicilik yapıyordu buda onun gibi olmuştu her 65 olan slot kapatmaya başlamıştı sorun hal oldu. iyi oldu.şöyle söyleyeyim güzel kardeşim. bende çalışan bir insanım işten saat aksam 9 da geliyorum oynayabılecegım maksımum 3-4 saat vaktım oluyor oyuna giriyorum ama tüm slotlar 65 level adam dolu.
Dün başıma gelen şey ise oyunu bırakmama sebep olmuştu bu güncelleme geldiği için tekrar başlıyacağım, dün izinliydim soothslayerde öglen 2-3 gibi kasmaya başladım bi party bulup akşam 11 gibi 3 tane 65 warrıor 1 tane 65 bp ellerinde mino +6 var (makara yapmak için gösteriyorlardı sonradan) birşey demeden slota oturdular arkalarında 4 tane 55-60 level arası adam afk onları taksi yöntemiyle kasıyorlar yaklaşık 3 saat ks leştikten sonra slotu aldılar. şimdi ben hem level hem item olarak benden çok çok üstte bu adamlarla nasıl mücadele edebilirim? oyun yönetiminin buna bu kadar süre göz yumması bile kabul edilebilir değil.