Team Viewer - Klavye Deaktif Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SOOOOOOOOOON

Üye
Konu ile ilgili çalışmalar var mı ? Son durum nedir ? Yönetici arkadaşlar dönebilir mi acaba ?

SOOOOOOOOOON

Üye
Konunun takibi için mesaj yazıyorum. Yönetici arkadaşlar bu konu ile ilgili bir gelişme var mı acaba ?

ADİGE

Üye
konu ile alakalı çözüm varmıdır, aynı problemi yaşıyorum?

LunasCar

Üye
Aynı sorun hala devam ediyor bununla ilgili çalışma yapılacak mı ?

ECOMI

Üye
Sorun hala devam ediyor bir çözüm var mı? Tek yapmak istediğim diğer bilgisayarıma, ana bilgisayarımdan bağlanıp trade atmak ve pazar kurabilmek. Sadece oyuna girdiğimde klavyeyi bloke ediyor. Bir çözüm yok mu?

afdemir

Üye
Sorun hala devam ediyor bir çözüm var mı? Tek yapmak istediğim diğer bilgisayarıma, ana bilgisayarımdan bağlanıp trade atmak ve pazar kurabilmek. Sadece oyuna girdiğimde klavyeyi bloke ediyor. Bir çözüm yok mu?
Yok hocam malesef hala oyuna girdiğimizde klavye kullanılamıyor.

exden

Üye
Oyun multimedya tuslarini bile engelliyor. Cozum yollari var ama normal insanlara bunu cektirmelerini cok hatali buluyorum.

TRDevOps

Üye
Merhabalar;
Aynı sorunu yaşıyorum aradan baya zaman geçmiş çözülmüştür diye umut ediyorum.

Bstrafe

Üye
Team Viewer programı ile İşyerinden evdeki PC bağlanıp charımı kullanmaya çalışıyorum ama bağlantı yaptığım ( EV PC ) klavyesi deaktif hale geliyor ve oyun içerisinde hiçbir tuşa basamıyorum. Bu hatayı alan veya çözümünü bilen kimse var mı ? Var ise yardımcı olabilir misiniz ? Benzeri oyunlarda böyle bir problem yaşanmıyor. Şimdiden teşekkürler.
Sistem makro programı kullanımı olarak algılayıp istekleri ROW'a gönderemiyor olabilir. Oyun kapalıyken cihazınıza bağlanıp bir not defteri oluşturup içine yazı yazmayı dener misiniz?

Bstrafe

Üye
Sistem makro programı kullanımı olarak algılayıp istekleri ROW'a gönderemiyor olabilir. Oyun kapalıyken cihazınıza bağlanıp bir not defteri oluşturup içine yazı yazmayı dener misiniz?
Şimdi ben de denedim, oyun kapalıyken klavye çalışıyor , oyunu açınca çalışmıyor.
Makro programıyla da denedim , oyun kapalıyken klavye komutlarını gönderiyor , açıkken göndermiyor , aynı makro dosyasını hiç kapatmadan oyunu kapatıp denedim klavye komutlarını tekrar göndermeye başladı.
Bence bu güzel bir şey makrocuların ve hesap paylaşımı yapanların işine balta vurmuşlar (y)

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Easy Anti-Cheat, sanal klavye kullanımınızı engelliyor, bu nedenle klavyenizi uzaktan bağlantı ile kullanamazsınız.

Bu işlem için bu aşamada bir düzenleme düşüncemiz bulunmuyor.
Siz yine de 3. Parti programlar ile denemeyin, güvenlikten atak ban yerseniz sıkıntı olur sizin için.
Şimdi ben de denedim, oyun kapalıyken klavye çalışıyor , oyunu açınca çalışmıyor.
Makro programıyla da denedim , oyun kapalıyken klavye komutlarını gönderiyor , açıkken göndermiyor , aynı makro dosyasını hiç kapatmadan oyunu kapatıp denedim klavye komutlarını tekrar göndermeye başladı.
Bence bu güzel bir şey makrocuların ve hesap paylaşımı yapanların işine balta vurmuşlar (y)

:NaturoN:

Üye
end game gelebilmek için haftalarca 18 saat bota bırakmak zorunda bırakıyorsan bunun için bir alternatif düşünmeleri lazım kanaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt