İstek TEAM1HP Clanı Taksicilik ve KS yapıyor Cezayı Sucsuz İnsanlar Yiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nebu

Üye
Merhaba bugün LK 4 ve 5 Sunucularında TEAM1HP Clanı CANPOLAT1HP, LAW17, JohnCLouD, GeyikRider, StarmainxiON, StarmienixoN, SpellKekilli özellikle bu nickli kişiler oyunda taksicilik yapıyor.. Taksicilikle yetinmeyip birde partymize KS atıyorlar. Videolarını çektik görüntülerini aldık ama ne hikmetse bu arkadaşlar halen oyunda taksiciliğede devam ediyor ve ceza almadılar.. Bizim partyde ki arkadaşlar ceza aldı.

Şimdi sizin nasıl bir adaletiniz var ve neye göre ceza veriyorsunuz?

Taksicilik Serbestse bizde yapalım o zaman?

Untitled-3.jpg

Not: Videoları talep eden yöneticiye wetransfer ile gönderebiliriz.

Son düzenleme:

Soujin

Üye
karakterimin ismi Soujin bu adamlar taksi yaparken problem yok biz bunlara mani olduk engel olduk diye bizim videomuzu alıp kısa kesıtlerle karakterımı banlattılar bizede oto cevap gelsin mükkemmel

Tarcan2024

Üye
oyundaki ismim FLAME_POWER bu TEAM1HP CLANI SABAHTAN BERİ SLOTA ÇÖKÜP TAXİ YAPIYORLAR MİS GİBİ MİLLETİN EMEĞİNİ ÇALIIYORLAR ALAY EDİYORLAR BİZ EMEĞİMİZLE OYNUYORUZ SLOTU ÇEKİYORUZ KS ATIYORLAR ŞİKAYET EDİYORUZ İLGİ GELMİYOR OLAN BİZE OLUYOR BUMU ADALET YÖNETİM NERDE HAKSIZLIK DEĞİLMİ BU AYIPTIR GÜNAHTIR MİLLET EXP KASAMIYOR BUNLAR YÜZÜNDEN AYIPTIR GÜNAHTIR ADAM BENIM BAN YEDİĞİMİ NERDEN BILIYOR EN İLGİNÇ KISMI BU NOVA SKİL AT DIYOR NERDEN BILIYOR BIZIM BAN YEDIGIMIZI HARİKA YÖNETİM BRAVO ALKIŞ BİR DÜNYA İNSAN VAR EXP KASMAK ICIN BÜTÜN ZAMANINI HARCIYOR BUNLAR GİBİLER GELİP ELİNİ KOLUNU SALLIYARAK TAXİ YAPIYORLAR VE HİÇ 1 ŞEKİLDE 1 ŞEY OLMMUYOR BİZ ATAK BANI YIYORUZ GÜLEYİMMİ AĞLAYIMMI YÖNETİM BUMU ADALET ALLAH AŞKINA VİCDAN OLSUN ONLAR NEDEN ATAK BAN YEMİYOR ALAY EDİYORLAR 1 DE UTANMADAN DİYCEK 1 ŞEY YOK BEN ŞUNU ANLADIM BU TEAM1HP CLANI GM LERLE ADMİNLERLE 1 ARKADAŞLIGI VAR HEYER BU ADAMLARA 1 SEY OLMADIYSA BİZ ATAK BANI YEDİK OZAMAN YÖNETİM TARAF TUTUYOR KARDESIM KAYBEDEN SİZ OLURSUNUZ SÖYLEYİM BÖYLE DEVAM EDERSENİZ KAYBEDEN SİZ OLURSUNUZ CUNKU BURDA ADALET YOK ADAMLAR BAN YEDİĞİMİZİ BİLİYOR YİNE SOKMUŞLAR ÇARLARINI PARAYI BASMISLAR YÖNETME ADAMLAR TAXİYE DEVAM ŞUAN GÜLÜYORUUM :D

Ekli dosyalar

• 33.png
    33.png
    4.4 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

nebu

Üye
Sanırım yöneticiler NFT'lilere ayrıcalık tanıyor!

SsspellssS

Üye
Bunlar kaç gündür LK'yı kapatıp taksi yapıyorlar denk geldim NFT 'li diye adam kayırmaca yoktur umarım anladığım kadarı ile taksi yapanları şikayet etti diye adamlar ceza yemiş hiç hoş değil yönetim açısından umarım bu seferki türk oyunu yönetimi bizi şaşırtır ve tarafsız olur

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu tür şikayetler için bilet sistemini kullanınız.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt