Tebrik ve teşekkur ederiz

neren51

Üye
İma yapmıyorum, cuma akşamı blood valley etkinliği sonrası Death Valleyde bu kalabalıkta townda 30 ping alıyorum. Uzun sure sonra böyle akıcı oynanır hale gelmesinden dolayı teşekkur ederim. Hep eleştirmeyelim, bazen de alkışlayalım.

HeaveN

Üye
Güzel olmuş 65 +10k np hiç acele etmedim 10 saniye geç katıl bastım yine girdi etkinliğe güzel olmuş ama bende fps sorunu var çözemedim
önceden böyle deildi rx580 8gb ekran kartı var ryzen 5 1600 işlemci 15 20 fps veriyo

karizmatik137

Üye
Son güncellemeden sonra oyuna bişeyler oldu mekanikleri darmadağın kendi kendine ekrani window alıyor sonra full screen mesaj atcam entera basınca ekran küçülüyor abi noluyor ya

xxylrae

Üye
oyuna girerken her seferinde otp istiyor. Kod gelmesini istemememize rağmen gelmeye devam ediyor 6 saattir yazıyorum adamlara söyledikleri şey kod gelmeye devam edecek. Ama e mailine ulaşamayan arkadaşım için herhangi bir yardım yok. Neden? Çünkü maile otp kodu geliyormuş. Giremiyoruz diyorum. Maile geldi ama kod diyorlar. Mükemmel anlama yeteneklerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz.

Bogateg

Üye
Aynen ping baya stabil hale gelmiş, bu sorunun çözülmesi çok güzel olmuş ellerine sağlık ekibin

Adv3NN

Üye
İma yapmıyorum, cuma akşamı blood valley etkinliği sonrası Death Valleyde bu kalabalıkta townda 30 ping alıyorum. Uzun sure sonra böyle akıcı oynanır hale gelmesinden dolayı teşekkur ederim. Hep eleştirmeyelim, bazen de alkışlayalım.
her res sonrası olan durum 1 gün sürer bu kankam benim 2 güne görürsün rez al Yüce Adv3NN demişti dersin :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt