Tebrikler Rokosoft !

ANGEL

Üye
Gerçekten tüm ekibi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum...
Böyle güzel haritalarmı olur,o ince detaylar haritanın heryerinden kalite akıyor,maşallah maşallah...
Oyunun geleceği çok parlak,aynen böyle oyuncu yorumlarını dikkate alarak oyunu geliştirmeye devam...
Oyunu oynarken pek çok yabancı kullanıcıyada rastladım,harika...doğru yoldasınız.

Oyunun level kasma konusunda zorluğuna katılıyorum...ama bence sakıncası yok,1 günde 75 lvl yapılan oyunlara bakarsak,böylesi daha iyi,gerçekten emek veren zaman ayıran insanların bir farkı olsun.
nacizane bir kaç önerim olucak :
1-mob seçildikten sonra üzerinde kırmızı bir hale çıkıyor,onu kaldırıp sadece zeminde çıkmasını sağlarsanız daha iyi olur,mobun görüntüsünü bozan bir unsur.
2-sanırım oficialde kanat binek pet görünüm kıyafeti gibi unsurlar storeda satılıcak,böyle bomboş değilde ufak tefek bonuslar ilave edilebilse çok güzel olur + %20exp +100 can vb.. gibi
3-pet ve binek sistemi gayet güzel,bence hiç dokunmayın aynen bu sistemde kalsın,çok pratik,uçabilen bir kaç binek ilave edilebilir.
4-Upgrade sanırım şu anda normal sınırlarda,attığımız herşey 7de veya 8de yanıyor Alfa hatırına bari %20 bonuslu olsun,valla millet eline takmaya item bulamıyor :)
5-Sanırım drop rate artışı yok moblardan adam akıllı hiçbir item düşmüyor silah anlamında... Alfada bari %100 drop rate uygulansa elimiz biraz rahatlardı.
6-Sanırım ilerleyen zamanlarda dungeonlar ve değişik savaş eventları olucak,malum bir oyunda olan border defens savaşı ,chaos,royale gibi benzeri etkinlikler olursa çok güzel olur.Tamamen aynısı demiyorum ama sizin daha güzellerini yapacağınızı biliyorum,bundan eminim.
7-Harita konusu (m ye basınca çıkan) sanırım daha geliştirilmedi,haritalar çok büyük ve map çok yol gösterici değil.Bazen kaybolabiliyoruz.Sanırım imleç bir tek dorionda aktif,oda zeminle aynı renk hiç belli olmuyor.

Tekrardan tüm ekibi kutlar,saygılarımı sunarım.

Freeware

Üye
2-sanırım oficialde kanat binek pet görünüm kıyafeti gibi unsurlar storeda satılıcak,böyle bomboş değilde ufak tefek bonuslar ilave edilebilse çok güzel olur + %20exp +100 can vb.. gibi
Burda güzel düşünmüşsün ama exp gibi şeyler güzel olur lakin diğer oyunculara savaş alanında üstünlük sağlıyacak şeylere karşıyım. Exp olur moblara karşı hasar olur item düşme oranı olur tamam.

diğer önerdiğin şeyler alfaya has şeyler o yüzden gereksiz. Oyuna neredeyse hergün güncelleme geliyor hepsini 1 aya kadar baya yoluna koyacaklardır.

needfsug

Üye
Mağzadaki kozmetik ürünlere exp ve hp bonus gelirse malum oyundan ne farki kalir?

ANGEL

Üye
Mağzadaki kozmetik ürünlere exp ve hp bonus gelirse malum oyundan ne farki kalir?
dostum öyle kallavi artılardan bahsetmiyorum, exp olur moblara damage olur 100 hp olur 25 defans olur ,öyle aman aman fark yaratacak şeyler değil yani.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt