Tek atan asas metası Hk.

GizliPriest

Üye
Battle priest oynuyorum. lvl 82 elit itemlere sahibim 900 defansım var. Kritik buff bastıktan sonra asas bana 3200 + 1100 + 1100 + 1100 vurdu 5sn de vuran kişi full + full itemdi ama ben de full + full itemim bunun üstüne item yapamam tek eksik belt onada 20binler veremem sırf asaslar için. Black moon pen var ve gunnar 7 kullanıyorum. Vurduğu hasar çok geldi tek asas bu hasarı benim defansım kırılmadan çıkarabiliyorsa 2 3 asas aynı anda vurduğunu düşünemiyorum :D sadece belirtmek istedim death Valley çıkmamış olan ve kendini 85 de farm atarım diye heveslenip hazırlanan varsa olacaklara şimdiden hazır olsun inanılmaz yüksek hasar vuruyor saniyeler içinde asas geçmiş olsun :D

priesttt

Üye
herkes herkese tek atıyo bro int priest bile saniyeler içinde yatıyor

Witch_King

Üye
Rezalet bir durum ya. Aylar öncesinden çok açıldı bu tarz konular. Ama boşuna. Sen gene 3-4 skille dayanabiliyorsun. Bir de biz mageleri düşünün. Vurmasına gerek kalmıyor artık. Asas paşazadeler yanımızdan geçerken karakter re-spawn oluyor. Harakiri yapıyor vurmasına gerek kalmadan. ASAS ONLINE WORLD

Son düzenleme:

Cyanogen

Üye
İmp 7 8 karısık kalkanlı nerdeyse bende tek yiyorum hadi leather setli felan tek yesem normal sonuc olarak en düşük zırhlar ama implerle tek yemek bir tık can sıkıcı

Balerion

Üye
9-10 ayrdır aynı konu. Bu oyun asas oyunu işte kabul edin artık, siz de asas açın yapacak bişey yok. Priest ile stinger farmlayabilirsin anca. Yapacağin hiçbir şey yok.

Sen asasın birkaç vuruşta kill almasından bahsetmişsin şimdi gelip "suikastçi o tabi çok vuracak" diyen aymazlar türeyecektir. Evet haklılık payı var çok vurması doğasına yatkın ama daha kötüsünu de söyleyeyim ÖLMÜYORLAR. Ya keser ya kesilir değil, ölmüyor ölmuyor sen o priestle arkana iki healer al ya da ölumsüz ol yine düşüremezsin o asasi. Canı azalınca kosup gidiyor, kaçamayacak olursa dönüp zıplıyor. Zaten warrior gibi defi hpsi var

Hasar vurma ve kurtulma konusunda bu kadar donanımlı sınıfın bu oyunda mageden düşük hpsi defansı olması lazım. Senin priestten iki yemesi lazım. Elit 8 setle max 400 defansı olması lazım.

Aylardır söyluyorum kardesim çikmayın artik şu dvye. Protesto edin bırakın, düzeltilene kadar oynamayın dvyi.Bırakın kendi yarattıklari kum havuzunda birbirlerini kovalasın dursunlar

GizliPriest

Üye
Büyücü karakteri bu kadar mobil değil oyunda :D asaslar hem fazlasıyla mobil hem fazlasıyla tank şuan da fazlasıyla hasar sahibi eziyet cekecegimiz günler yaklaşıyor yakında bütün asaslar 85 olup critik basıp gezerler. Birde bu bufflari uzatan malum oyunda ki gibi duration geliyor daha da çekilmez hal alır.

Balerion

Üye
Büyücü karakteri bu kadar mobil değil oyunda :D asaslar hem fazlasıyla mobil hem fazlasıyla tank şuan da fazlasıyla hasar sahibi eziyet cekecegimiz günler yaklaşıyor yakında bütün asaslar 85 olup critik basıp gezerler. Birde bu bufflari uzatan malum oyunda ki gibi duration geliyor daha da çekilmez hal alır.
Knk bunlar yeterince yazıldı çizildi, asas harici bir sınıf icin pvp diye bir şey yok. Pve oynayın,GTA gibi düşünün ona göre oynayin. Farklı bir beklentiniz olmasın. Çarınıza emek verip geliştirmeyi aklınızdan bile geçirmeyin çünkü sizin 20 bin liralık belte ile edineceğiniz kazancin iki katını onlar kıytırık bir bufla elde ediyor.

takosta

Üye
okcuları nerflerken kımse bu kadar ses cıkarmamıstı. bugun bıze yarın sıze dıye bas bas bagrındık.
asasları nerfletecek veya ıkna edıpte fazla vuracagına ınandıracak bır topluluk degılız ne yazıkkı. o yuzden de boyle en hype job oldu. cozum olarakta bı buf getırıyolar kandırmak ıcın o kadar. bastıgın buf ın calıstıgından bıle suphelıyım. ıyıce saldı saten mıllet.

Myra

Üye
Problem full +full asasların çok olması. Oyuncular arasında item dengesinin olmaması.

Otto

Üye
5 saniye de 4 skill yiyene kadar kalkan taksaydın kanka

Balerion

Üye
Problem full +full asasların çok olması. Oyuncular arasında item dengesinin olmaması.
Hocam konuyu çarpıtmayın, ben okçuyla arkamda healer verken teke tekte asası düsüremiyorum. Başligi açan arkadaşın çarı ds full + full, o da aynı şeyden şikayetci. Benim okçuda 60 bin liralık item var ben de full'üm diyebilirim. Mesela full asasın çok olması değil, full bir asasin diger joblardan 4 full çara denk olması.Bu arada asas pve'de biraz bufflanabilir ona sözüm yok ama dvde durum gerçekten komik ve bitik malesef

DeathlyDaggers

Üye
85 levelden sonra muhtemelen karakter vuruş ayarlarını yapacaklar veya itemlere düzeltme getirebilirler diye düşünüyorum. Bazı unique itemler, epic itemlerden berbat.

GizliPriest

Üye
5 saniye de 4 skill yiyene kadar kalkan taksaydın kanka
O kadar defans ve anti def varken bir anda gorunmezden çıktiginde tek atacağı aklıma gelmedi kalkan taksan da fark etmiyor ki tank priestlere de aynı hasarı cikariyor. Kritik bastığı zaman skill hasarı %150 mi %200 mu kaç artıyor hiç anlamadım. Normal de görünmezlikten cikarken en sağlam asas Max 1400 vuruyordu. Şuan bahsettiğim kişi kritik buff bastığın da net 3200 vurdu en iyi skillini 1400 nere 3200 nere onu anlayamadim bir sıkıntı var

Otto

Üye
O kadar defans ve anti def varken bir anda gorunmezden çıktiginde tek atacağı aklıma gelmedi kalkan taksan da fark etmiyor ki tank priestlere de aynı hasarı cikariyor. Kritik bastığı zaman skill hasarı %150 mi %200 mu kaç artıyor hiç anlamadım. Normal de görünmezlikten cikarken en sağlam asas Max 1400 vuruyordu. Şuan bahsettiğim kişi kritik buff bastığın da net 3200 vurdu en iyi skillini 1400 nere 3200 nere onu anlayamadim bir sıkıntı var
Yok artık yönetim göreve, incelenmesi gerekiyor.

Burtto

Üye
Battle priest oynuyorum. lvl 82 elit itemlere sahibim 900 defansım var. Kritik buff bastıktan sonra asas bana 3200 + 1100 + 1100 + 1100 vurdu 5sn de vuran kişi full + full itemdi ama ben de full + full itemim bunun üstüne item yapamam tek eksik belt onada 20binler veremem sırf asaslar için. Black moon pen var ve gunnar 7 kullanıyorum. Vurduğu hasar çok geldi tek asas bu hasarı benim defansım kırılmadan çıkarabiliyorsa 2 3 asas aynı anda vurduğunu düşünemiyorum :D sadece belirtmek istedim death Valley çıkmamış olan ve kendini 85 de farm atarım diye heveslenip hazırlanan varsa olacaklara şimdiden hazır olsun inanılmaz yüksek hasar vuruyor saniyeler içinde asas geçmiş olsun :D
herkes yazıyor ama kanıtlıyla atan 1 kişi bile yok :D hacı al bi videoda bizde görelim nasıl tek atıyormuş o itemli chara :D farm atıp cebinizi dolduramıyosunuz diye algı yapmayın pls
kanıt atamıyacaksında hadi dediğin charın fotosunu at foruma sevgiler yazıp inanalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt