Tek atan asas metası Hk.

mehmetcvgn

Üye
Konuştugunuz adam serverin en itemli asası bir zahmet sağlam olsun.Asası eleştiriyorsunuz ama DV de en çok gördügümüz karakter halen BP. Her yer BP arkadaşlar… Madem sen kişisel olarak memnun değilsin asas aç gel ,resmi foruma bu gereksiz konuları açmayın artık.
Tamam bundan sonra konu açarken insanlar sorar sana. "Gerekli midir ağam açalım mı bu konuyu?" diye

Zafer1991

Üye
Burda asas guclu diye guclulugunu belırtmek suc olmus butun classlardan eksik,hatalı veya buglı olan skill ve dmgleri geri dönüt ile gerek bilet gerek forumdan konu acarak belirtmek bu oyunu ileriye götürür geriye değil bazı arkadaslar asas aşırı dengeli demiş diger classlar dengeli mi? Herkese skill gelirken prieste,warriora ne geldi malum oyundaki asas karakteri aynen dizayn edilirken buraya diger classlar aynı sekılde dizayn edildi mi? Sorsan bizi karıstırmayın diyorlar malum oyunla asas şuan asas değil warrior-priest-mage karısımı bir karakter milletin alışamadığı anlamadığı budur. Daha ne kadar rogue sınıfı sınıfının dışında bufflanıcak yöneticiler asas üstünde 85 i kararlastırmıslar skill ağacını geri kalan sınıflar için boşver ses cıkarsa bakarız demişler bunu user bilmiyor mu?

D:N= Severek oynuyorum bende oyunu fakat offical olmasına 5 yıl var buraya da yazayım.....85 değil 145'te gelse bu dengesizlik böle gider bakicaz...

turkoglu

Yeni Üye
değeli arkadaşlar benimde elit bir bp em var
+8 arch sword +9 letaher set holy priest set divine ring ve earring mevcut olan itemlerim.....serverdaki bp lere göre elit bi çar diyebilriiz suan 77 lwlim ve atagim 2505 def 880
DV de asasların vurdugu hasarın ben anormal oldugunu düşünmüyorum zira oyundaki bp lerin yüzde 80 i 8 set 7 aarch sword ve travlers setli tipik farmer bp ler ben en fazla 3007 hasar yedim canımıda topladım...burdaki esas sıkıntı rogue sınıfının bu kadar yuksek hp ve def değerinie sahip olmaması gerekir diye düşünüyorum adam asas vuraak hasarı benim ona lafım yok asla ama hp def değeri inanılmaz yuksek ayrıca okcu gibi el dusürüyor ....lafı toparlarsak dengesizlik asasın vurdugu hasarda değil yüksek hp def ve el kırmasıdır bence

Burtto

Üye
değeli arkadaşlar benimde elit bir bp em var
+8 arch sword +9 letaher set holy priest set divine ring ve earring mevcut olan itemlerim.....serverdaki bp lere göre elit bi çar diyebilriiz suan 77 lwlim ve atagim 2505 def 880
DV de asasların vurdugu hasarın ben anormal oldugunu düşünmüyorum zira oyundaki bp lerin yüzde 80 i 8 set 7 aarch sword ve travlers setli tipik farmer bp ler ben en fazla 3007 hasar yedim canımıda topladım...burdaki esas sıkıntı rogue sınıfının bu kadar yuksek hp ve def değerinie sahip olmaması gerekir diye düşünüyorum adam asas vuraak hasarı benim ona lafım yok asla ama hp def değeri inanılmaz yuksek ayrıca okcu gibi el dusürüyor ....lafı toparlarsak dengesizlik asasın vurdugu hasarda değil yüksek hp def ve el kırmasıdır bence
yok reis bunlar istiyorki biz +7 leatherle farm atalım asaslar bizi kesemesin :D

Tolgun

Üye
65 den aliskanlik 1vs8 yapmak sitiyolar herkeze tek atip paper +7 setli ve archsword +6 la :D
Kendine full itemli assas la karsilastiriyosan önce bi knight set diz yada willpower set +9 paper yap arch +8 ve lvl 85 ol ondan sonra 1vs1 de assas problem yapiyoza tek atip konusa biliriz.
Ama 4k hp li adam kesilir tabi.

hophap123

Üye
Katılıyorum Bugün orta itemli priestimle paper değilim 3850 hasar yedim tek skill de. Priestim adam kovalayamıyorum adamdan kacamıyorum tüm joblarda ileri zıplama skilleri var. Ben adamı nasıl yakalayacağım karsıdaki adam kendine güvenir aptalca oynarsa öyle kesiyorum ama bilen bir adamı kesmem imkansız. Canı azaldımı zıplayıp kacıyorlar. Priestler ancak koşuyor.

Promises

Üye
Adamlarda true damage var kalkan taksanda bi işe yaramıyor.

IBoRiS

Üye
bp priestin benim warriora vurdugu hasar :D
1681592158243.png

Zafer1991

Üye
bp priestin benim warriora vurdugu hasar :D Ekli dosyayı görüntüle 13147
scsizken frenzy basarsan ustune torture yersen az vurmus bile scsizken dememin sebebi adamın vurdugu dmglerin toplamı canın kadar yapıyor:) ? Hedvein videosunu izle algı yaparken video falan alda nasıl vurmus görelim böyle ksclerle olmuyor demi @Burtto milleti salak yerine koymayın rezil oluyorsunuz cidden herkes sal.k bi siz akıllısınız.

JohnPlane

Üye
Birçok kişi BP çar açtı farm atabilmek için benim asasım var sadece 1 saat pk atacağım zaman giriyorum onun harici Full BP oynuyorum bu oyunda en güçlü sınıf kesinlikle BP Priest yani tartışmasız he ama 1-2 tane sağlam asas var bırakında onlar teklesin 1v3 1v4 yapıyor bplerin çoğu gelen asasları kesiyorlar.

Balerion

Üye
Birçok kişi BP çar açtı farm atabilmek için benim asasım var sadece 1 saat pk atacağım zaman giriyorum onun harici Full BP oynuyorum bu oyunda en güçlü sınıf kesinlikle BP Priest yani tartışmasız he ama 1-2 tane sağlam asas var bırakında onlar teklesin 1v3 1v4 yapıyor bplerin çoğu gelen asasları kesiyorlar.
7 gsli 7 eliteli takıları rengarenk ossuruktan asası benim 50 k tl'lik okçum kesemiyor. Asasın vurdugu hasar hakkında hiçbir yorum yapmam ama asasın bu metanın dengesini altüst edecek düzeyde yatmama sorunu var. Bunu artık kabul etmek için ne olması lazım.
Hakkaten bak merak ettim allah aşkına söyle, de ki şu şu düzeyde yatmıyor olursa ben de kabul edicem ben de sana onun oldugu bir örnek göstereyim.

Şu an asasın dengesizliği magenin, priestin acsiz 750-800 defansı olması düzeyinde saçma. Görünen köy klavuz istemez

Zafer1991

Üye
7 gsli 7 eliteli takıları rengarenk ossuruktan asası benim 50 k tl'lik okçum kesemiyor. Asasın vurdugu hasar hakkında hiçbir yorum yapmam ama asasın bu metanın dengesini altüst edecek düzeyde yatmama sorunu var. Bunu artık kabul etmek için ne olması lazım.
Hakkaten bak merak ettim allah aşkına söyle, de ki şu şu düzeyde yatmıyor olursa ben de kabul edicem ben de sana onun oldugu bir örnek göstereyim.

Şu an asasın dengesizliği magenin, priestin acsiz 750-800 defansı olması düzeyinde saçma. Görünen köy klavuz istemez
Asas suan warrıordan saglam defi var hpsi de tartısılmaz hem fazla vurayım hem defansım warıror gıbı hemde hp priest gibi üstüne blink skılı asasın bana dezavantajını soleyin arkadas su dezavantajı var deyin bazı cakallar asas mob kesemıyor dıyicek bedavan skıl degıstırıp okcu olucagını bıle bıle bunu dıyenler cıkıcak onuda belırtıp asasın dezavantajı olmadıgını ispatlayımda ellerinde birsey kalmasın soyleyebılecek....................Asas(bıcak sınıfıyla) alakalı

N3v3N

Üye
Biz assasa dalmak yerine warriorlara dalıyoruz. Daha kolay yatıyorlar. Asasa dalsan ztn warriora vurduğun kadar vuruyon. Üstüne kör etme atıyor, tek skille görünmez olup can alıyor, bari kilitliyor, uçuyor kaçıyor, CC tutsa seri cure atıyor derken boşa zaman kaybı...

Umarım sınıf değiştirme kağıdı gelir...

N3v3N

Üye
Asas suan warrıordan saglam defi var hpsi de tartısılmaz hem fazla vurayım hem defansım warıror gıbı hemde hp priest gibi üstüne blink skılı asasın bana dezavantajını soleyin arkadas su dezavantajı var deyin bazı cakallar asas mob kesemıyor dıyicek bedavan skıl degıstırıp okcu olucagını bıle bıle bunu dıyenler cıkıcak onuda belırtıp asasın dezavantajı olmadıgını ispatlayımda ellerinde birsey kalmasın soyleyebılecek....................Asas(bıcak sınıfıyla) alakalı

Malum oyundaki assasi benzer şekilde sunarken warriorun defans skillerini nerfli sunuluyor. Orada 55lvl defansta açılan %25 defans bonus skili bizde 72 lvl defansta açılıyor. Sonuç olarak rogue ve warriorun defanslari kafa kafaya oluyor. Ayrıca oradaki berseker skili %40 hasar artışı saglayip 300 armor silerken, bizde maks 400 AP hasar artışı sağlıyor ve 400 armor siliyor.

Warrior sinifinin guclu olmasını geçtim en azından adına yakışır defansı olması gerekir.

Assasa özene bezene skiller gelirken warriorlara o özen bariz bir şekilde gösterilmemiş.

JohnPlane

Üye

yalancıyı dövmüyorlar ya salla o yüzden

JohnPlane

Üye
dmg çıkaramıyor 100k lık çar dizmezsen bütün BP priestler 1v1 de asasları kesiyor daha ne dezavantajı olsun.

JohnPlane

Üye
Biz assasa dalmak yerine warriorlara dalıyoruz. Daha kolay yatıyorlar. Asasa dalsan ztn warriora vurduğun kadar vuruyon. Üstüne kör etme atıyor, tek skille görünmez olup can alıyor, bari kilitliyor, uçuyor kaçıyor, CC tutsa seri cure atıyor derken boşa zaman kaybı...

Umarım sınıf değiştirme kağıdı gelir...
warriorların daha güçlü olması gerektiği konusunda sana katılıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt