yanıma 2-3 asas daha alıyorum.Hani bp leri kesmiyordun ya?
Sen şaşırmışsın aga git bi doktora göründmg çıkaramıyor 100k lık çar dizmezsen bütün BP priestler 1v1 de asasları kesiyor daha ne dezavantajı olsun.
Siz Bp Priestler artık kabullenin BP Priestler hariç herkes nerflenip çöp haline getirilmicek.Sen şaşırmışsın aga git bi doktora görün
8k hp ye tek atan 1 tane bp göster inanalım dbliyken bile tek atamaz o yüzden tezin paketlenip sipariş için evine yola cıktıtek atan bp metası ne olacak pekibu sınıfın rolu doğasında destek ama eline silah takıp str verince tek atıyor garip bir şekilde
Ben sana asassın tabi savunursun demiyorum. Aga cidden kendine gel bp falan değilim, okçuyum. Okçuyla bpyi yakalıyorum paramparça ediyorum, warrioru mageyi en elit itemlisini bile ortadan ikiye ayıriyorum. Çünkü itemlerim elit ve playerlığım fena değil.Siz Bp Priestler artık kabullenin BP Priestler hariç herkes nerflenip çöp haline getirilmicek.
8k hpye asas da tek atamıyor zaten8k hp ye tek atan 1 tane bp göster inanalım dbliyken bile tek atamaz o yüzden tezin paketlenip sipariş için evine yola cıktı![]()
Bu arada classın asas yorumlarına ve mesajlarına baktım o yüzden seninde algın elinde patladı asas kardesimSiz olayı basitleştirmek,bayağılaştımak için sadece bunları yazanlar bp imiş gibi davranıyorsunuz, ama gerçeği değiştiremezsiniz.Assassin hariç bütün claslar aynı düşüncede .Siz olayı hedefinden saptırıp ,sabote etmeye çalışıyorsunuz ama nafile.
Ne demek istedin anlamadım kardeşim.Burada benim lafım assassin i savunanlara.Bende daha önce warrior oynuyordum şimdi okçu oynuyorum.Demek istediğim assasini savunanlar işi sulandıyor hedef saptırıyor.''Siz Bp Priestler artık kabullenin BP Priestler hariç herkes nerflenip çöp haline getirilmicek.''Özellikle bu lafa.Tam aksine assassin karşısında bütün karakterler çöp.Bu arada classın asas yorumlarına ve mesajlarına baktım o yüzden seninde algın elinde patladı asas kardesimister bp ol ister asas burdaki çogu kişi asasın dezavantajı olmadıgını aksine butun classlardan özelliklerle donatıldıgını bılıyor millet bi 85 olsun ozaman görürüz kim haklıymıs warrior warrior değil cuval bi skill koymuslar 85 e dmgsinide gorsun mıllet curcunayı izleriz diğer classları saymıyorum bile sw'de monuda okcu,1-2 takım mage harici job yok bana mele pk göster yok warrior teamler bile ne okcuyla nede asasla baş edemezler örnekleri bol jemsnow adam ağlıyor yayınlarda kime ne anlatıyorsun sen hocam gercekler 85te cıkıcak bu krallıgınızda kalmıycak kalırsa ne mele team ne mage team nede farmer kalmaz bu oyunda 1 yayıncıya kapılıp butun sw'nın gelecegını çöpe atmak istiyorlarsa yönetim kendi bilir suan verilen sözler var knight agacını beklıyor meleler mesela...
bende 4k lık okçuyu kesemiyorum saniyede 8 tane ok atıyor nasıl olacak bug gibi böyle skill mi olurBen sana asassın tabi savunursun demiyorum. Aga cidden kendine gel bp falan değilim, okçuyum. Okçuyla bpyi yakalıyorum paramparça ediyorum, warrioru mageyi en elit itemlisini bile ortadan ikiye ayıriyorum. Çünkü itemlerim elit ve playerlığım fena değil.
Ama 4 gblik asası kesemiyorum, o da beni kesemiyor ama adam ölmûyor, düşmüyor asas aga kabul et artık. Öteki mesajda da sormuştum cevap vermek yerine boş yapmayı seçmiştin: ne olması lazım kabul etmen için
Arada dogrularıda dillendiriyorsun yan karakterin okcu olmasına rağmen okcular suan hype zaten monuya bakınca okcu-asaslardan baska pt yok ha birde arada 1 parti mage team cıkıyor bazen bumu denge? 85 lvl herseyı degıstırıcek mıllet bı 85 olsun oyun job dengesine kayıcak; millet expteyken başka önemli konular ön sırada anladıgım kadarıyla yönetim kısmında o yüzden keyfını surun suanbende 4k lık okçuyu kesemiyorum saniyede 8 tane ok atıyor nasıl olacak bug gibi böyle skill mi olur
biz herseyi konusuyoruz sadece warrıor degıl mage,priest butun classlar önemli herkes asas/okcu değil yani @JohnPlane bu oyunu severek oynuyorsak tabiAsıl konuşulması gereken Warrior niye bu kadar güçsüz ve dmg çıkaramıyor
Şu son zamlar ve yeni premiumdan sonra sadece Dungeon yapıp çıkıyorum. Hangi oyun olduğu farketmez herhangi bir oyuna aylık 2000 lira civarı para yatırmayı doğru bulmuyorum. Günlük exp + farm + dungeonlar vb takıldığım zaman çok ciddi şekilde TL harcamak gerekiyor bu durum beni rahatsız ediyor. He diceksin oyundan hiç mi para kazanmıyorsun kazandırıyor ama gideni görünce benim hevesim kalmıyor günlük 5k Premium pot gidiyor şuan yeni slotlarla falan 5x15=75 TL sadece günlük pot parası farm yapayım diyorum daha da fazla pot gidiyor ne bileyim o yüzden şimdilik saldım. Dungeon atıp 1 saat pk atıyorum. Oyun ne hale gelecek göreceğiz tabi ama bu fiyat politikası ve ülkenin ekonomik durumu oyunun gelişmesinin önüne çıkan engellerden olucak.biz herseyi konusuyoruz sadece warrıor degıl mage,priest butun classlar önemli herkes asas/okcu değil yani @JohnPlane bu oyunu severek oynuyorsak tabi