Tek düze item parlaması hk.

JohnPlane

Üye
Merhabalar, oyun aktif edilmeden önce çok kez konuşup tartıştık bu itemlerin parlaması hakkında ve gerçekten çok güzel yapıldı bu effectler lakin şşöyle bir durum var Gök kuşağının bir sürü rengi var ama itemlerin %98'i poison yani " MOR " olarak parlıyor ve görüntü olarak sıkıcı geliyor bana bu yani bir sistem olsa ben elimde olan Spike +8 i istersem flame istersem lightling kullanabilsem yada bazı itemlerde 2-3 çeşitlilik olsa bu çeşitlilik üstünlük yaratmayacak tabiki tek düze olmaması için sadece görüntü güzelliğinden bahsediyorum.

Shiki

Üye
Mage staflarının bazıları bahsettiğin gibi aslında ama mele itemlerinde var mı bilmiyorum

Archantos

Üye
Kostüm takılan alanda yanlış anlamadıysam silah skin yerleri mevcuttu.

İlerleyen zamanda bu tarz görsellerin çıkacağı yönünde fikrim var.

Genel olarak silahların görüntüsü güzel olsada el atılabilecek , parlaması daha belirgin ve görsel doygunlukta zirveye çıkartıcak geliştirmeler yapılması herkesi memnun edecektir.

Bazı silahlar gerçekten görüntü olarak çok kendini belli etmiyor , tabiki bunda görsel olarak karakterin biraz küçük kalmasıda etken silahlar düzenlenirken karakter görüntüsü de biraz büyüse fena olmaz gibi

JohnPlane

Üye
Kostüm takılan alanda yanlış anlamadıysam silah skin yerleri mevcuttu.

İlerleyen zamanda bu tarz görsellerin çıkacağı yönünde fikrim var.

Genel olarak silahların görüntüsü güzel olsada el atılabilecek , parlaması daha belirgin ve görsel doygunlukta zirveye çıkartıcak geliştirmeler yapılması herkesi memnun edecektir.

Bazı silahlar gerçekten görüntü olarak çok kendini belli etmiyor , tabiki bunda görsel olarak karakterin biraz küçük kalmasıda etken silahlar düzenlenirken karakter görüntüsü de biraz büyüse fena olmaz gibi
Katılıyorum ama karakter büyüklüğüne takılmıyorum ben renk benim için önemli her taraf mor Urfa da bir aşirette gibi duruyor herşey ordada eflatun ve mor çok kullanılıyor burdada :D

Archantos

Üye
Katılıyorum ama karakter büyüklüğüne takılmıyorum ben renk benim için önemli her taraf mor Urfa da bir aşirette gibi duruyor herşey ordada eflatun ve mor çok kullanılıyor burdada :D
Bunun sebebi poison ve oyunda poisonun net bir şekilde çalışmasından dolayıda kaynaklı . İtem dengesi bufflar-nerfler oluşursa daha da canlı piyasa olacaktır ve görsellik

AlphaZeoX

Üye
Merhabalar, oyun aktif edilmeden önce çok kez konuşup tartıştık bu itemlerin parlaması hakkında ve gerçekten çok güzel yapıldı bu effectler lakin şşöyle bir durum var Gök kuşağının bir sürü rengi var ama itemlerin %98'i poison yani " MOR " olarak parlıyor ve görüntü olarak sıkıcı geliyor bana bu yani bir sistem olsa ben elimde olan Spike +8 i istersem flame istersem lightling kullanabilsem yada bazı itemlerde 2-3 çeşitlilik olsa bu çeşitlilik üstünlük yaratmayacak tabiki tek düze olmaması için sadece görüntü güzelliğinden bahsediyorum.
Katılıyorum hocam biraz çeşitlilik lazım özellikle armorlarda hiç efekt olmayışı üzüyor insanı. Bizim milletimiz gösterişi sever. Yönetim ekibine acil bildirmeliyiz bu durumu :D

Mello1993

Üye
Oyunda çokca element etkeni var ( stat bölümünde yazılanlar) bunların her biri için farklı efekt olsa ve rastgele bir şekilde itemlerde olsa, örneğin; holy damage olacak ve priestler bu özellikli silahları kullandığında daha fazla vuracak, chaos damage olacak ve assasinler bu silahlarla daha fazla vuracak, okcular posion vs.. gibi hem aynı itemin varyasyonları olur ve ucuzdan pahalıya doğru piyasası olur.

TheZK

Üye
Genel olarak rare (mavi) itemler ve warriorların silahları "mor" olarak parlıyor benim gördüğüm kadarıyla. BP'de Arch ve ES silahları LR olmasına rağmen biri mavi biri sarı, Hatred ve GS'de poison olmasına rağmen biri kırmızı biri sarı, Vixen ve Hearthseeker poison ve biri kırmızı biri sarı, Mage staffları zaten rengarenk. Aslında çok da tekdüzelik yok gibi ama gene de oyuna farklı görsel efektlerin gelmesi ayrı bir hoş olur.

JohnPlane

Üye
Genel olarak rare (mavi) itemler ve warriorların silahları "mor" olarak parlıyor benim gördüğüm kadarıyla. BP'de Arch ve ES silahları LR olmasına rağmen biri mavi biri sarı, Hatred ve GS'de poison olmasına rağmen biri kırmızı biri sarı, Vixen ve Hearthseeker poison ve biri kırmızı biri sarı, Mage staffları zaten rengarenk. Aslında çok da tekdüzelik yok gibi ama gene de oyuna farklı görsel efektlerin gelmesi ayrı bir hoş olur.
farklılık var tabiki bazı itemlerde ama biz kendimizde çeşitlendirip özgün birşeyler yapsak daha güzel olur diye düşünüyorum.

Nart

Üye
Skin gelmesini veya her + upgrade de şekli değişmesini bekliyorum. Zaman olunca yaparlar herhalde. Şuan clan işleri ile ilgileniyor @Justice

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt