Tekli Zindan Droplarının Saçmalığı.

levbom

Üye
baktım göremedim kimse eleştirmemiş arkadaş tekli zindan droplarını kaldırarak tekli zindanları neden çöp ettiniz.
bütün dropları neden kutulara ve kristallere verdiniz.
en azından epik takı ve uniq silah alma umuduyla giriyorduk.
ordada en baba item stormbringer elven bow gunar sabre.
longevity belt assasian ve brawlers ring
gerisi zaten 50m altı değerdeki itemler.
bence bunu eleştirmek lazım.
Öteki konudada dediğim gibi pk atın kutu alın kırın item atsın normal oyuncu oynamasın diyor.
bence en büyük yanlışları bu.
birde şu yeni premiumların çıkışı erken olmuş yılbaşından sonra cıksa ve bu fiyatlarla gelse kimsenın zoruna gitmezdi şuanki maaş düzeninde biraz pahalı kaçıyor.
ama yılbaşonıdan sonra cıkartsaydınız maaşlar %30 %50 arası artacağı için çok dikkat çekmezdi.
zamanlama probleminiz var.

GrejuwalTRl

Üye
baktım göremedim kimse eleştirmemiş arkadaş tekli zindan droplarını kaldırarak tekli zindanları neden çöp ettiniz.
Öteki konudada dediğim gibi pk atın kutu alın kırın item atsın normal oyuncu oynamasın diyor.
birde şu yeni premiumların çıkışı erken olmuş yılbaşından sonra cıksa ve bu fiyatlarla gelse kimsenın zoruna gitmezdi şuanki maaş düzeninde biraz pahalı kaçıyor.
ama yılbaşonıdan sonra cıkartsaydınız maaşlar %30 %50 arası artacağı için çok dikkat çekmezdi.
++++ Destekliyorum abi seni güzel konuya değinmişsin.
Sololar'a artık hiç bir sekilde kimse giriş yapmak istemiyor safi pot israfı. Şahsı düşüncem soloları kaldırsınlar boşu boşuna etkinlik diye tutulmasına gerek yok :)
Premıum konusunda evet cok pahalı diye düşünüyorum. Premıum sc + row + pot masrafları tarzı düşünürsek aylık bazda 2.500 tl gider cıkıyor farm atan adam içinde pk atan adam içinde bu minimum söyledigim fiyat. Ayrıca betasında ve alphasını oynadıgımız oyunumuzun dc de yapılan toplantılarında hiç unutmuyorum burhan bey demişti oyun içerisinde mağazada satılan ürünlerin pve ve pvp katkısı olmayacak aksesuar olarak kalacak denildi. Simdi 90 tl den giriş yaptıgımız premıumlar 90 850 tl arası degişiyor

Crafter DendroctonuS

Üye
kaleb zindan harici işe yarayan var olarak görüyorsan pragmatistliğini gerçekten ayakta alkışlıyorum. Premiumları da güya oyuncular discord üzerinden böyle olmasını istemiş.

levbom

Üye
yok 2 senedede atmaz 1 kere longevity belt 1 kerede ranger's earring aldım zaten
çok girmiyorujm zindanlara hatta kalebede girmiyorum artık. arkadaşlarla birlikte olursak giriyorum onun dışında sarmıyor zindanlar.
doğru dürüst skill book bile atmıyor.
:)

fstab

Üye
cok iyi nityetlisin yılbasından sonra 2. bir pus zammı olmayacağınımı düsünüyorsunuz gerçekten, bu oyun oyuncularını düsünseydi en üst seviye diye sattıgı royal preyi hiç etmezdi isteseler değişim hakkı sunabilirlerdi yarı süresine bile bi jest yapılabilirdi

levbom

Üye
yapmazlar o kadarda değişdir diye umuyorum. muhtemelen mart gibi zam yaparlar diye tahmin ediyorum.

levbom

Üye
vallahi land of despair'e aylardır girmiyorum.
exp döneminde bile girmiyordum çünkü expde vermiyor.
diğer zindanlarada yarı yarıya giriyordum. artık hiç girmiyorum. zaman kaybı olarak görüyorum.
solo oyuncuyu hiç düşünmediler ister istemez oyun zaten ekip halinde oynamaya zorluyorda bu kadarda solo oyuncuyu dışlamak fazla.
yada tek başımıza item almamızı zorlaştırmaları saçma.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt