Telafi ile gelecek olan exp scler

Uçan Zürafa

Üye
""" 10 Mayıs saat 23:59 - 13 Mayıs saat 23:59 arası Oyunda Ol XP Boost Scroll Kazan !

00:00 - 00:30
06:00 - 06:30
12:00 - 12:30
18:00 - 18:30

Unutmayın!
Ödüllerinizi saatleri geldiği zaman 30 dakika içerisinde almanız gerekmektedir! Oyun içerisinde 1 saat kullanım hakkınız olacaktır. Kullanmadığınız takdirde silinecektir!

Bu saatler xp scrolları mağaza ödüllerim kısmından temin edebilirler. """

Ya ısrarla diyoruz ki şöyle yapmayın. Tamam veriyorsunuz teşekkürler ama bırakın komple bizde kalsın. Madem telefi adı altında ödül veriyorsunuz, süre sınırı koymak nedir? Mantıksal olarak siz gerçekten farklısınız. Telafi ödülü nedir? Oyun içerisinden bakacak olursak eğer; bir problemden ötürü erişim sağlayamayan oyuncuya verilen """kalıcı hediye"""dir. Yalnız siz ödül mü veriyorsunuz yoksa başka bir amaçla mı gönderiyorsunuz belli değil. Ya zaten gönderdiğiniz dört tane sc -ki onunda hepsini kullanan oyuncu sayısı 3-5 tane- ona da 30 dk alma sınırı ve 1 saat kullanma süresi veriyorsunuz. Bu şimdi ödül mü yoksa sus payı mı?

kimyasal

Üye
aga 1 gün nerdeyse oyuna giremedik, verdikleri de ölümü gösterip sıtmaya razı olmak :D yönetim bu politikayı değiştir.

kimyasal

Üye
global yorumlarından favorim ''işi biten çıksın, sıra var '' :D :D :D :D

Balerion

Üye
hahaha şaka gibi gerçekten.

Ödülü almak için yarım saat süre veriliyor sonra o yarım saat mağza donuyor :D cidden mi knk harbi mi lan ağzım açık izliyorum :D Sey yapın direk roll back atın 75 levele dönelim baştan kasalım :D

Balerion

Üye
85 olmak için her gün slottayim.

Oyun kapanıp kapanip açılırken 4 kere yattım 550 milyon exp gitti.

Premiumu 1 gün kullanamadım, %70 exp bonustan gelecek 500 milyon exp kaçtı.

1 gun oyun kapali kaldi, exp kasamadım. 700 milyon exp kaçtı.

Store çöktügü için gelen telafi ödülünü alamadım.

İkincisi sabah 6da oldugu icin işe gitmeden alayim dedim vakit olmadı alamadim. Saat 6ya süreli ödûl koymuşlar ahsjdn şaka dimi bu? Hayır değil :)

Neyse şimdi 12deki ödülü alıcam 10 k exp gelsin fazladan.

Az önce saydıgim kaybı telafi etmek için 585 tane exp sc gerekiyor bu arada ajzjfj. (Şaka değil hesapladım)

Uçan Zürafa

Üye
Hahahahahaaa yine boşa konu açmışız yine boşuna dil dökmüşüz. 16 saat olmuş ekipten bir kişi bile cevap yazmaya tenezzül etmemiş. Neyi nasıl yaparsanız yapın artık. Size yanlışların doğrusunu söylemekten, yapmayacağınız önerileri sunmaktan, düzeltilmeyen hataları bildirmekten sıkıldım.

Nasıl olsa birazdan "sistem böyle" tarzında bir açıklamayla konu kilitlenir.

İyi forumlar.

FlamingRed

Üye
Dün sabah 5:50 sularında yattım. yaklaşık 7 saat kadar bilgisayar başındaydım ve bizler mağazaya dahi giremedik.

Balerion

Üye
Hahahahahaaa yine boşa konu açmışız yine boşuna dil dökmüşüz. 16 saat olmuş ekipten bir kişi bile cevap yazmaya tenezzül etmemiş. Neyi nasıl yaparsanız yapın artık. Size yanlışların doğrusunu söylemekten, yapmayacağınız önerileri sunmaktan, düzeltilmeyen hataları bildirmekten sıkıldım.

Nasıl olsa birazdan "sistem böyle" tarzında bir açıklamayla konu kilitlenir.

İyi forumlar.
Ahaha ben de dil dökmeyi bıraktım kısa süre önce. Bi ara manyak gibi bug bildirirdim şimdi o bugların hepsini kendim kullaniyorum. Tek can potunda 1600 hp alma bugu var ölumsüz gibi geziyirum süper bişey :D

Birşeylerin seni umursadiğin oranda onları umursamak çok keyifli :)

ClyDeBorrow

Üye
Ahaha ben de dil dökmeyi bıraktım kısa süre önce. Bi ara manyak gibi bug bildirirdim şimdi o bugların hepsini kendim kullaniyorum. Tek can potunda 1600 hp alma bugu var ölumsüz gibi geziyirum süper bişey :D

Birşeylerin seni umursadiğin oranda onları umursamak çok keyifli :)
aynen bende kendime çalışıyorum artık.Amerikalıların bi lafı var bilirmisin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt