Telafi ödülleri kullanım süresi

GoesToALL

Üye
Arkadaşlar gelen ödülleri mağazadan çekmezsen ne kadar sonra silinecek? Yada silinecek mi?

Omega

Üye
Üyelik 7 gün onu anladıkta, pelerin matta binek ve pet demi 7 gün ?

Odora

Üye
Bence mağazadan çekmediğin sürece orada kalır ne zaman çekersen o zaman kullanımına açık hale gelir.

Odora

Üye
mrkose leveline göre veriyor. Örneğin; 52 levelsen 50-60 ve 60-70 scrollarından veriyor 10ar adet

Paris

Üye
Merhaba,

Ödülleri oyuna gönderdikten sonra süresi başlamaktadır. Bekletilen ürünlerin silinmesi hakkında bir bilgi verilmedi.

Son düzenleme:

GoesToALL

Üye
Yani mağazada kalan ürün silinmeyecek çantama almadığım sürece?

washigo

Üye
Merhaba,

Ödülleri oyuna gönderdikten sonra süresi başlamaktadır. Bekletilen ürünlerin silinmesi hakkında bir bilgi verilmedi.
Ödülleri mağazadan oyuna göndersek. Hiç kullanmadan bankada dursa silinir mi yani ? Önümüzdeki günlerde ben pek müsait değilim ödül boşa gitmesin

skaebneN

Üye
Ödülleri mağazadan oyuna göndersek. Hiç kullanmadan bankada dursa silinir mi yani ? Önümüzdeki günlerde ben pek müsait değilim ödül boşa gitmesin
Oyuna aktarmayın. Oyun çantasına gönderirseniz süreniz başlar. Premium zaten aktif olmuştur. O kalmaz. Diğer itemleri kullanmak isteğiniz zaman çantanıza aktarabilirsiniz.

Lasrok

Üye
Ödülleri oyun içine gönderdiğinizde kullanım süresi başlayacaktır.

Juba

Üye
Ödülleri mağazadan nereden alabiliriz bulamıyorum ama?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt