Yani mağazada kalan ürün silinmeyecek çantama almadığım sürece?Merhaba,
Ödülleri oyuna gönderdikten sonra süresi başlamaktadır. Bekletilen ürünlerin silinmesi hakkında bir bilgi verilmedi.
EXP SCROLL %50 bonus veren sarı sclerden 10 adet.exp sc % kaçlık bro?
Şu an bir tarih verilmedi. En kısa süreçte ödülleri kullanmanız en doğru seçenek.Yani mağazada kalan ürün silinmeyecek çantama almadığım sürece?
Ödülleri mağazadan oyuna göndersek. Hiç kullanmadan bankada dursa silinir mi yani ? Önümüzdeki günlerde ben pek müsait değilim ödül boşa gitmesinMerhaba,
Ödülleri oyuna gönderdikten sonra süresi başlamaktadır. Bekletilen ürünlerin silinmesi hakkında bir bilgi verilmedi.
Oyuna aktarmayın. Oyun çantasına gönderirseniz süreniz başlar. Premium zaten aktif olmuştur. O kalmaz. Diğer itemleri kullanmak isteğiniz zaman çantanıza aktarabilirsiniz.Ödülleri mağazadan oyuna göndersek. Hiç kullanmadan bankada dursa silinir mi yani ? Önümüzdeki günlerde ben pek müsait değilim ödül boşa gitmesin
Ödülleri oyun içine gönderdiğinizde kullanım süresi başlayacaktır.Ödülleri mağazadan oyuna göndersek. Hiç kullanmadan bankada dursa silinir mi yani ? Önümüzdeki günlerde ben pek müsait değilim ödül boşa gitmesin
Evet, oyun içerisinden mağazaya tıklayarak oyuna gönderebilirsiniz.Telafi ödülleri dağıtıldımı ?
Mağazayı aç sağ üstten çantaya tıklayıp oyuna gönderinÖdülleri mağazadan nereden alabiliriz bulamıyorum ama?