Öneri Teleporting Portal

2K47

Üye
Merhaba,
Lightning 75 Skill'inin iyileşmesi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Bu düşüncede olmamım sebepleri:
1) Portallar karakterin tam olarak baktığı yöne başarılı bir şekilde açılmıyor (genelde karakterin soluna açılıyor)
2) Animation cast time çok uzun. Escape amacıyla hazırlanmış bu yetenek pratikte pek de kullanışlı değil çünkü karakter portalı açıncaya dek çoktan ölmüş olacaktır. Diğer oyuncular da bana katılacaktır ki MMORPG oyunlarda değil saniyenin salisenin bile değeri vardır.
3) 30 metre mesafesi olması gerekiyor, imleç yeşil renge döndüğünde (yetenek kullanılabilir hale geldiğinde) dahi portal açılamıyor.
4) 5 saniye sürüyor olması fena değil ama cooldown süresinin çok uzun olduğu düşüncesindeyim. Yani ya başarılı bir şekilde herhangi bir interrupt olmadan portalı açacaksınız ya da 2 dakikayı beklerken öleceksiniz.

Her türlü yapıcı eleştirilere, ekleme ve çıkarmalara açığım. Şimdiden ilgi ve alaka için görevli arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:

North

Üye
Maddesi maddesine katılıyorum, ek olarak eklemek istediğim bir kaç madde var. Skilli efektif olarak kullanmak mümkün değil. Portal açılana kadar arkadaşın dediği gibi ölmüş oluyoruz. 25 m+ 25 skill book kullandığım için pişmanlık duyuyorum. Henüz bir fight ortasında, kaçış esnasında skilli kullanamadım. Sadece oyun esnasında eğlenmek, gülmek için troll amaçlı kullanılabiliyor onun haricinde herhangi bir efektifliği yok. Cooldown süresi çok uzun, iyileştirme yapılması kaçınılmaz.

Portal açıldığında iki portal arasında bir oyuncu olursa duvara çarpmış gibi girdiğin portalın oraya dönüyorsun.
Ara ara portalın bitiş noktasını belirleyip skilli kullanmamıza rağmen portal yan yana açılıyor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yetenek ile alakalı bildiriminizi not olarak ileteceğim ancak bu tarz önerileri/istekleri lütfen oyun içi veya resmi site üzerinden destek bileti atarak gerçekleştiriniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt