Test Edenlerden Destek Ricasıyla

KNj

Üye
Öncelikle herkese selamlar,

Geçmişte uzunca bir dönem Knight Online oynadım ve uzun zaman önce bıraktım. Şimdi New World oynuyorum ama tabi KO'dan aldığım tadı alamıyorum. Şimdi Rise Online'a başlamayı düşünüyorum. Merak ettiğim şey hiçbir test aşamasını oynayamadım. Daha çok test eden arkadaşlardan öğrenmek istediğim şey, Knight Online'a benziyor mu? ve eski bir Ko oyuncusu olarak(Mele sınıfı oynadım genellikle) adapte olabilir miyim? Yani o eski tadı verir mi? Bir ekibim, arkadaş grubum vs. yok. Oyun içerisinden bulucaz artık. Günlük 4-5 saat online olabilirim. Tabi ilk etapta karakterimi kasana kadar biraz daha fazla online olmaya çalışacağım. (Preminum vs alacağım.)

Ek olarak sistemim biraz eskide kaldı. Kaldırır mı bilemiyorum. Ryzen 5 3500x 3,60 ghz, 8 gb ram, Asus Geforge gtx 1050ti 4b ekran kartı.

1649805696465.png

1649805723715.png

Destek ricasıyla,
Şimdiden herkese iyi oyunlar.

bossy

Üye
Dostum Nvidia için görüntü ayarları paylaşımı yapmışlardı beta da iken. Oyun açıldığında o ayarları yaparak oynarsan daha net bi sonuç olur diye düşünüyorum. Ama Sisteminin de oynatmama durumu olacağını sanmıyorum bazı grafikleri kısarak rahat oynayacağını düşünüyorum. Amd Ekran kartları için de aynı şekilde performans ayarları paylaşılmıştı. Forumda bulabilirsin linki bulursam ben paylaşırım altına.

• Beğen
Tepkiler: KNj

KNj

Üye
Dostum Nvidia için görüntü ayarları paylaşımı yapmışlardı beta da iken. Oyun açıldığında o ayarları yaparak oynarsan daha net bi sonuç olur diye düşünüyorum. Ama Sisteminin de oynatmama durumu olacağını sanmıyorum bazı grafikleri kısarak rahat oynayacağını düşünüyorum. Amd Ekran kartları için de aynı şekilde performans ayarları paylaşılmıştı. Forumda bulabilirsin linki bulursam ben paylaşırım altına.

Eyvallah hocam, çok iyi olur.

Raxable

Üye
Gtx 1050 ile sorunsuz alpha-beta geçirdim.Bir sıkıntı yaşamazsın.

Burtto

Üye
oyuna çok rahat adapte olursun sisteminde oyunu rahat oynatir söylenenlere gore optimizasyon baya geliştirmişler

• Beğen
Tepkiler: KNj

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt