Öneri Tezgah pazar kurma offline sistemi kaldırılmalı +1

SdnssAteist

Üye
Tezgah pazar kurma ve offline pazar kurma sistemi kaldırılmalı Rise Online 2021 yapımı bir oyun yeni çıkacak oyuna göre bu sistemler olmamış gereksiz buluyorum bu eski sistemler oyuncuların oyun içi performansını şehir içinde etkiliyor ve oyuncular için zaman kaybı Acilen auction house pazar sistemi getirilmeli.

Son düzenleme:

Karuckos02

Üye
Benim önerimde aradığımız itemi görebilecek bir sistwm olması lazım aradığımız zaman arama yerine örnek repair yazıp sadece o pazarların göründüğü bir sistem olması daha güzel olur yoksa pazarda gezinmek hem zaman kaybı hemde siatemimizi iyi kasıyor

Lolgamelol2

Üye
offline pazar sistemin acıkları cok bana göre 1 kişi char acıp acıp dorion her tarafına offline pazar kurup piyasayı ele gecirebilir. ve bunu tek pc ile herkes yapabilir sınırı yok çünkü istediği kadar char acıp pazar kurabilir.

pinkishorange

Üye
Olaya hala nostalji gözüyle bakıp bu eski pazar sisteminin doğuracağı sonuçların farkında olmayanlar var. Dorion'un merkezine bir tane auction house npc'si koyarsın, buraya eşyalarını koyanlardan da belli bir vergi alırsınız biter. Zamanla da eşyaların max-mix fiyatlarını hesaplayacak algoritmalar geliştirip oyuna entegre edersiniz. Ondan sonra bakalım piyasayı mahveden, oyunu ticaret için oynayan pazarcı kalıyor mu oyunda. Ayrıca insanların da işini zorlaştırmanın bir anlamı yok. Aradığım bir eşyayı bulmak için neden fıldır fıldır pazar gezeyim, açarım auction house npc'sini, istediğim eşyayı aratırım, fiyatları listelerim ve bana uygun olan fiyattan alırım. 2021 yılındayız artık, çağ dışı kalmış bir sistemi neden oyuna getirirsiniz ki?

KarpathiaN

Üye
Arkadaslar..
AH'nin artı yonleri elbette cok fazla. Zaten AH gelecegi bilgisi yayın dahil her yerde verilmisti.
Surekli yeni yeni konular acmak yerine Biraz daha sabır edin.
Bu tarz gelistirmeler bir gunde yapılmıyor :)
Sevgiler

KarpathiaN

Üye
Ne guncel? Post kasmak icin ard arda ++ yollamayı bırakın.
Forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz suanda.
Kendi konusunda kendi kendine orum yapı pkendi yorumuna kendi cevap veren bir insana gerci hangi kuralı anlatailirsin ki!

anil

Üye
Arkadaslar..
AH'nin artı yonleri elbette cok fazla. Zaten AH gelecegi bilgisi yayın dahil her yerde verilmisti.
Surekli yeni yeni konular acmak yerine Biraz daha sabır edin.
Bu tarz gelistirmeler bir gunde yapılmıyor :)
Sevgiler
Sorun AH'nin gelmesi değil, pazar kurmanın gitmesi. Şu haliyle oyuna gereksiz yük bindirmekten başka bir işlevi yok. AH gelince zaten bir esprisi kalmayacak.

Yani burada tartışılan AH gelsin değil, Pazar kurma gitsin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt