SdnssAteist
Üye

(1) Vision AlıntıNe guncel? Post kasmak iicin ard arda arkadaslarınızda ++ yollamayı bırakın.
Forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz suanda
Zaten AH gelecegi bilgisi yayın dahil her yerde verilmisti.!
Merhaba,
Oyunda tezgah açarak pazar kurabileceğiniz eski sistem ile yeni oyunlarda daha çok tercih edilen Auction House sistemi birlikte kullanılabilecektir. İlerleyen aşamalarda bu iki ticaret sisteminden yalnızca birine de geçme ihtimali bulunuyor, genel olarak oyuncular hangisini tercih ederse o sistem kalıcı olarak kalacaktır.
(2) arkadaslarınızda ++ yollamayı bırakın. ifade etmişsiniz + Bırakanlar arkadaşım değil ve böyle bir şey kimseden istemedim kimseyı tanımıyorum sadece aynı fikirde olduğumuz oyuncular ve aynı öneride bulunan oyuncular konu güncel olması gerekiyor . vision dediği gibi oyun yönetimi AH ve Tezgah pazar sistemi hangisini oyuncular tercih edilirse o sistem kalıcı olacakmış bizde AH sistem kalıcı olmasını ne kadar çok istediğimizi belirtmek için çabalıyoruz öne çıkması için güncelliyoruz belki bizimle aynı fikirde olan forum da bu AH başlığı konusu gözünden kaçmış oyuncular olabilir diye de güncelliyorum.
Son düzenleme: