Ticaret İsteklerini Engelle Seçeneği ve Exp Slotunda Ticaret isteği gönderip exp'e yatırma Hk.

TunieL

Üye
Merhaba,

Konuyu açıp açmamakla ilgili çok düşündüm fakat bir kaç kez başıma geldiği için artık konu açma vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Dün gece Haddar 4'te Venom Golem Soldaki slotta row kurup exp kasmak için karakteri party'ye bıraktım. Genel olarak ticaret isteklerini engelle ayarını seçiyorum fakat dün gece unutmuşum. Bunu fırsat bilen bir kaç tane karaktersiz varlık ticaret isteği gönderip karakteri exp'e yatırmışlar. Gelip "adam" gibi ks atsa dert değil sonuçta slot herkese açık fakat bu yapılan tamamen karaktersizlik. 30M exp için 5-6 saat uğraşıyoruz, bu karaktersizler bunu hiçe sayıyor burası çok garip. Yetkililer Log'lara bakabiliyorsa sevinirim... Benim şahsi fikrim şu her seferinde ticaret isteklerini engelle seçeneğini seçmek zorunda kaldığım için bu durum başıma geliyor çünkü unutabiliyorum ve otomatik olarak ticaret istekleri açılıyor. Yetkililerden ricam ticaret isteklerini engelle seçeneğini bir kez kapattığımda ben açana kadar otomatik olarak açılması özelliğini kaldırabilirlerse bu durum ortadan kalkmış olacaktır diye düşünüyorum.

İyi oyunlar.

turku6az

Üye
Bu tür ayarları RoW'a eklemek çok mantıklı aslında. "RoW başlatınca ticaret engelle" gibi ayarlar bu konuları çözer diye düşünüyorum.

TunieL

Üye
Kesinlikle ayarların hem sabit kalması gerekiyor hem de dediğiniz gibi Row’a eklenebilir. Bunun yanısıra row a party de şu kişi sayısından az kişi kaldığında Işınlan seçeneği de eklenebilir expe yatma durumunu azaltmak için…

berktun

Üye
Art niyetli düşünmek istemiyorum ama sanki 85 olma serüvenimizi kısaltacak hayat kalitesi arttırma (QoL) güncellemelerinin geleceğini çok sanmıyorum. Hani event falan değil ama dalgınlık sebebiyle parti yatınca 6-7 saat az exp kasmış oluyoruz 2. Hatta 3. Royal preye dönebilir iş. Zaten hagard kanalları sürekli açılıp kapandığı için verimli bir şekilde partilerde kasılamadık 1 haftadır.
Umarım benim fesatlığımdandır ve bir an önce bu basit ama etkili güncellemeyi yaparlar.

kimyasal

Üye
birde karakter town atmış ama row hala aktif bu saçmalıkta nedir.

Anthelior

Üye
Aylar oldu ayarlar kayıtlı kalmıyor diye bildireli...

İncileri ek çantaya atmayı zınk diye engellediler, en önemli sorunlara hâlâ çözüm bulunmadı... Şaka gibi cidden.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt