Oyunu keyif almak için oynarsınız muhabbet ederken zaman geçsin diye oynarsınız keyif almaya çalışırsınız ben bu oyunun iki günde bir bırakıyorum geri başlıyorum ne sebep ile derseniz oyunda moral bozan piskolojik bozan bir sebep ve sorun olan upgrade var lanet olası upgrade loglara baksınlar 2 gün arayla toplamda 7 tane arch sword diye bilinen itemi +5 e atmaya denedim uniq kagıtla ben +5 basamıyorum bana ticket atıp şans diyorlar ben ne yi belirsiz neyi belirli birşey istemyiorum bu kadar ağır olmasına gerek yok bu kadar yormasınada gerek yok insanı yoruyor piskolojisini yoruyor bu kadarda olmaz yani aha şimdi birdaha girecem 8. itemi alıcam pazardan oda yanacak ticket atıcam çok zor ++5 e atıcam bu itemi +7 ve ya 8 denemiyorum 4ay oyuna girmedim bu ay pre aldım bişiler yapaibilirmiyim yetişmek için millet cz neredeyse tek atıyor bize, bende belki bişeyler yaparımda farm atabilirim diye ama yok arkadaş bana gelip gelip upgrade sistemini atıyorsunuz bana bir şey katmıyorki bu ticketle bana attınız upgrade resmi çözüm değil.