İstek Tokens

OBRE

Üye
Oyunda token leri kullanmak dışında hiç birşey yapılmıyor. Ben yan hesabımda örneğin kullanmak istemiyorum ve silmeye çalıştığımda başarısız hatası alıyorum. Envanterimde boş yere yer kaplıyor, hadi bende 2-3 tane vardır. Ben envanterin yarısı dolu envanterimi kullanamıyorum diyen arkadaşlara bile rastladım.
NFT ' yi sonuçta herkes kullanmak zorunda değil. Bunun envanterden silinebilmesini getirir misiniz ya da getirecek misiniz ?

platoon0x

Üye
ben bunu sordugumda "metamask cüzdanı açıp bağlayabilirsiniz" gibi komik bir cevap aldım moderatörlerden :D
kripto nft coin işleri umurunda olmayıp oyunu sadece oyun olduğu için oynayan bir kitle olduğunun farkında değiller sanırım, üzücü

OBRE

Üye
ben bunu sordugumda "metamask cüzdanı açıp bağlayabilirsiniz" gibi komik bir cevap aldım moderatörlerden :D
kripto nft coin işleri umurunda olmayıp oyunu sadece oyun olduğu için oynayan bir kitle olduğunun farkında değiller sanırım, üzücü
Gerçekten komikmiş cevap :D :D sanki ben metamask cüzdanı açıp bağlamayı bilmiyorum :D :D

cebraaa

Üye
kitleyi sonuna kadar kullanma mevzısı bu , o coini metamask a ne kadar kişi bağlarsa o kadar güçlü olur hesabı :) bunların istatistiklerine göre trade yapan insanlar var..
Benim aklımda bu aralar deli bir soru var , nasıl olurda Cheat e.... programı çalışır abi bu oyunda babacım engelleyin şu programı , millet arrowdan craft malzemesi düperler cok ciddiyim bak uğraşırlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt