F9DevilFromROW
Üye

Tomatoyu siz düşürdunuz biliyorum. Satmiyorum ulan 75k tomatom var bankada salça yaparım yine de bu ks cilerin indirdiği fiyaya satmammm
Kanka bizim burada antalyada domates seralarına sel vurdu senin hesapta aynı öyle oyunda bir sel sana vurmuşyatırımlık domateslerim elimde patlayınca ben
Geçmiş olsun . Umarım sadece mala gelmiştiştir.Kanka bizim burada antalyada domates seralarına sel vurdu senin hesapta aynı öyle oyunda bir sel sana vurmuş![]()
Oyun çok iyi düzen on numara ağlamayın. harveste devamTomatoyu siz düşürdunuz biliyorum. Satmiyorum ulan 75k tomatom var bankada salça yaparım yine de bu ks cilerin indirdiği fiyaya satmammm
valla kanka açıklanan 12.500 dönüm tarım arazisi olan seralar dahil içindeki ürünler telef oldu. dükkanların evlerin arabaların aldıgı hasarlarda ciddi boyutGeçmiş olsun . Umarım sadece mala gelmiştiştir.
valla kanka açıklanan 12.500 dönüm tarım arazisi olan seralar dahil içindeki ürünler telef oldu. dükkanların evlerin arabaların aldıgı hasarlarda ciddi boyut![]()
Oynama olm oyunu sil. Her baslikta ağlıyorsun yetmiyor konu acip oyunu kotuluyorsun sil olm koca oyun senin 90 lirana mi kaldi. Sen olmasan birsey değişeceğini mi zannediyorsun. Bu kadar kötüyse oyun sil kardeşim. Pre falan da almamissindir gerçi de neyseOyun çok iyi düzen on numara ağlamayın. harveste devam
Tomatoyu siz düşürdunuz biliyorum. Satmiyorum ulan 75k tomatom var bankada salça yaparım yine de bu ks cilerin indirdiği fiyaya satmammm
Ağlayan sensin tomatoyu siz düşürdünüz diye manavcılıktan seracılıktan ağlayanda sensin. Ağladığımı iddaa ettiğin konuda harvest yaparak mana potunu cıkart diyip burda domates fiyatından bahsetmende ayrı bi çelişki ama bunu kafanın çalışmamasına veriyorum.Oynama olm oyunu sil. Her baslikta ağlıyorsun yetmiyor konu acip oyunu kotuluyorsun sil olm koca oyun senin 90 lirana mi kaldi. Sen olmasan birsey değişeceğini mi zannediyorsun. Bu kadar kötüyse oyun sil kardeşim. Pre falan da almamissindir gerçi de neyse