Tomatoyu 4 k ya düşüren craftcilar

F9DevilFromROW

Üye
Tomatoyu siz düşürdunuz biliyorum. Satmiyorum ulan 75k tomatom var bankada salça yaparım yine de bu ks cilerin indirdiği fiyaya satmammm

osi

Üye
Ben craftçı değilim ama Tomato spawm yerleri yükseltildi. Arz talep meselesi piyasada çoğaldı fiyatı daha da ucuzlayabilir benim görüşüm.

Rhae

Üye
İlk seviye toplayıclıkla toplanabilen tomatonun 10klarda olması saçmalıktı sen de bu saçma fiyatlanmaya yatırım yaptıysan zamanında satmadıysan bu senin hatandır.Daha da iner kardeşim mecbur salça yapacaksın

F9DevilFromROW

Üye
Olm cidden kafanız calismiyor kimisi sevinmiş bile. 10 level olmadan toplanan malzemeler 10 level olduktan sonra toplanan malzemelerden neden pahalı o zaman bari bunu sorgulayın. Düşüncek birseyiniz olsun

F9DevilFromROW

Üye
Oyun çok iyi düzen on numara ağlamayın. harveste devam
Oynama olm oyunu sil. Her baslikta ağlıyorsun yetmiyor konu acip oyunu kotuluyorsun sil olm koca oyun senin 90 lirana mi kaldi. Sen olmasan birsey değişeceğini mi zannediyorsun. Bu kadar kötüyse oyun sil kardeşim. Pre falan da almamissindir gerçi de neyse

Benbu

Üye
Tomatoyu dusren craftcılar değil yönetimdir ratatoule lamb gibi rpr yemeklerine
2 adet zucc isterken 4 adet zucc
1 meat ısterken 2 meat 2 terayagı ıstemeye basladı bunun ana sebebı magazadan repair hammer alımı olması içindir
zucc hagardda 12 adet cıkmaya basladı gunde 1000 kök cıkıyor artık yanı 1000 adet yemek yapar yanı maksimum 2 bıntane domates lazım dolayısıyla talep azaldı sizde gunde 10 20 bın tane satabiliyorken artık max 2 bintane satacaksınız tomato yemeğide keza aynı
yanı velhasıl kelam repair hammer alın yönetimi daha zengin edin ne aylarca emek veren craftcılar ne toplayıcılar ne farmerler zerre umurlarında edğil tamamiyle para yatırıp item alıp basıp arada 1 2 yayıncıyla anlasıp reklam yaptırıp item basmasını saglayıp reklam para kazanma pesindeler sadece
onun dısında oyunda birşeyler yapmak için hiçbirsey yapmaman gerekli cunku craft farm fishing hepsınde zarara giriyorsun dorionda dikilsen elektrik parası gidiyor sanki babamızın ogullarıymıs gibi hala devam ediyoruz yakındır ama kalan azınlıgında oyunu bırakması
Tomatoyu siz düşürdunuz biliyorum. Satmiyorum ulan 75k tomatom var bankada salça yaparım yine de bu ks cilerin indirdiği fiyaya satmammm

aLoneW0LF

Üye
Oynama olm oyunu sil. Her baslikta ağlıyorsun yetmiyor konu acip oyunu kotuluyorsun sil olm koca oyun senin 90 lirana mi kaldi. Sen olmasan birsey değişeceğini mi zannediyorsun. Bu kadar kötüyse oyun sil kardeşim. Pre falan da almamissindir gerçi de neyse
Ağlayan sensin tomatoyu siz düşürdünüz diye manavcılıktan seracılıktan ağlayanda sensin. Ağladığımı iddaa ettiğin konuda harvest yaparak mana potunu cıkart diyip burda domates fiyatından bahsetmende ayrı bi çelişki ama bunu kafanın çalışmamasına veriyorum.:)) :)) :)) çok sevindim bu arada umarım çürür domateslerin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt