Toplama Da Azalma Hissi

YUZDEELLI

Üye
Mantis de toplayıcılık yapıyorum resource lerde sanki azalma hissettim fiyatlarda artışa gidebilirsiniz arkadaşlar zaten piyasda üründe yok 3 katı faazlaya satın bence :D sonra vay ben sattım elimde bir dünya vardı demeyin hadi bakayım :D

EYÜP SABRİ TUNCER'İN, VEHBİ KOÇ'UN FİKRİ SAYESİNDE BATMAKTAN KURTULMASI

Eyüp Sabri Tuncer, iflasın eşiğinde olduğunu, altı ay dayanabileceğini söyleyerek, Vehbi Koç’tan borç ister. Vehbi Koç, “Sana borç vermeyeceğim. Ama bedava akıl vereceğim.” deyip şunu söyler.

“Bana hediye getirdiğin şu kolonya şişesinin deliğini biraz büyüt. Kolonya çabuk tükenir, sürüm artar. Altı ayda toparlanırsın.”

Aradan 6 ay geçer. Eyüp Sabri Tuncer, Vehbi Koç'a teşekkür eder:

"Sağol ağam... Dediğini yaptım, satış birden arttı... Toparlandım. Aklınla bin yaşa!"” :D

sbh

Üye
Süresinde çıkmıyor o yüzden az, arkeoloji ve skinningte azalma hissedemezsin çünkü süresinde çıkıyor, wood miningde kesin azalma hissedersin çünkü forumda yazdığı sürede çıkmıyor. Quarry harvest herba da süresinde çıkmıyordur diye tahmin ediyorum onlara bakmadım pek.

YUZDEELLI

Üye
Süresinde çıkmıyor o yüzden az, arkeoloji ve skinningte azalma hissedemezsin çünkü süresinde çıkıyor, wood miningde kesin azalma hissedersin çünkü forumda yazdığı sürede çıkmıyor. Quarry harvest herba da süresinde çıkmıyordur diye tahmin ediyorum onlara bakmadım pek.
Kanka yok ya bitmiş geather farm falan yok 5 dk yol yapıyorum 1 item için yerlerini de biliyorum seri seri kasarım normalde fiyatların yükselmesi gerektiğinin tarafındayım geather atanlarda duyuyorsa ona göre önlemlerini alsınlar.her camp ı gezdiğim için biliyorum kısırlık var.resten kaynaklı olabilir mi diye düşündüm biraz resten sonra bi azalma hissettim.ben söyleyim de sonra saatlerce geather atarlar falan yazık o kadar emek harcıyolar.

sbh

Üye
Kanka yok ya bitmiş geather farm falan yok 5 dk yol yapıyorum 1 item için yerlerini de biliyorum seri seri kasarım normalde fiyatların yükselmesi gerektiğinin tarafındayım geather atanlarda duyuyorsa ona göre önlemlerini alsınlar.her camp ı gezdiğim için biliyorum kısırlık var.resten kaynaklı olabilir mi diye düşündüm biraz resten sonra bi azalma hissettim.ben söyleyim de sonra saatlerce geather atarlar falan yazık o kadar emek harcıyolar.
Kimse toplamayınca çok materyal var gibi, birilerinin topladığı saatlerde hiç yok. Bu da respawn süresi yüzünden, dişleri azaltıp süreyi azaltmış gibi göstermişler güncellemede ama süre az değil yenilenmiyor. 600 sn respawn süresi yazıyor 600 snde bir çıksa bi turda 2 3 tane mi ağaç bulursun sence

YUZDEELLI

Üye
Kimse toplamayınca çok materyal var gibi, birilerinin topladığı saatlerde hiç yok. Bu da respawn süresi yüzünden, dişleri azaltıp süreyi azaltmış gibi göstermişler güncellemede ama süre az değil yenilenmiyor. 600 sn respawn süresi yazıyor 600 snde bir çıksa bi turda 2 3 tane mi ağaç bulursun sence
Bakalım dostum bugünlük böyle bir görüşteyim yarın tekrar farm attığım'da bir değerlendirme yaparım.belki de bu rose ların stacklanmasından kaynaklıda olabilir.ağacın yerine rose çıkıyo tekrardan o işi bozuyo olabilir birisi nin gelip bunları toplamasını mı bekleyecez orasını tam anlayamadım..haydin allaha emanet bugünlük bu kadar yeterli.öncelikle ramazanınız hayırlı geçmesi dileğiyle.

Agaragambi

Üye
2 server da çok kalabalık şu an herkes toplayıcılık yapıyor özellikle taş ve odun için nöbet bekliyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt