Öneri Toplama Leveli Hakkında

EnesVeEnez

Üye
Selamlar,demircilik seviyemi 10 lwl'a getirmiş bulunmaktayım. Sol tarafta gözüken Mining levelim 18 oldu. Toplama levelimin 18 olmasının hiç bir faydası yok. Epic pickaxe takan herkes,madenleri aynı hızda toplamakta.Toplama levelinin ,toplama hızına etkisinin olması gerektiğini düşünüyorum veya Iron,Titanium ve Gold madenlerini toplamak için bu madenlerinin levellarını arttırmak gerekiyor. Özetle Toplama levelinin 18 olmasının bir önemi olması gerekiyor.Diğer meslekler içinde aynı durum söz konusu. Karşı görüşte olan arkadaşlar varsa saygılı bir şekilde tartışabiliriz.Herkese iyi oyunlar.

resim_2022-05-06_235634512.png

:JonSnow:

Üye
Selam, bende size katılıyorum. Bahsettiğiniz durum balıkçılık sisteminde mevcut sanırım. İleri düzey olta satın alındığında seviye yetersiz hatası ile karşılaşıyoruz. Bu sistem tüm meslekler için yapılabilir. İlk kez bir mesleğe başlayacaklar en üst düzey ekipmanı kullanamamalı diye düşünüyorum.

riseee

Üye
Mesleklerde yapılan eşyaların 1-10-20lwl şeklinde ilerlemesi çok saçma. Ara lwllere bir şeyler eklenmeli, 3seviye odunculukla kestiğimiz ağacı anca 20lwl carpentry olduğumuzda kullanabiliyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt