Toplayıcılık Eşyaları

zoereyizzz

Üye
Bildiğiniz üzere npc'den; 4 çeşit toplayıcılık eşyası satın alabiliyoruz ve geçen yayında bu eşyaların ilerde görev yaparak da temin edilebileceği belirtildi.

Ama Unique toplayıcılık eşyalarıyla ilgili bir bilgi verildiğini duyamadım.

Bu UNIQUE toplama eşyaları görevle mi alınacak, şu an oyunda elde edilebiliyorlar mı?

Drop sistemi içerisindeler mi?

Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.

Bigjest

Üye
Merhaba;
Craft sistemi oyuna tam olarak eklenmiş durumda değil ve eksikleri bulunuyor. Bu konu hakkında forumda detaylı bir konu paylaşılacak. Craft sistemi hazır olduğunda güncelleme ile oyuna aktarılacak.

Hazerfen

Üye
oyunda yapılan güncellemeleri bir konu açarak bildirseniz de bizde ne güncellenmiş bilsek olmaz mı?
Günde 2 kere güncelleme geliyor ama ne güncellendi 3-5 kişi haricinde bilen yok

TheJimmyQ

Üye
Bildiğiniz üzere npc'den; 4 çeşit toplayıcılık eşyası satın alabiliyoruz ve geçen yayında bu eşyaların ilerde görev yaparak da temin edilebileceği belirtildi.

Ama Unique toplayıcılık eşyalarıyla ilgili bir bilgi verildiğini duyamadım.

Bu UNIQUE toplama eşyaları görevle mi alınacak, şu an oyunda elde edilebiliyorlar mı?

Drop sistemi içerisindeler mi?

Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.
ben sana aydınlanacağın şekilde bir miktar bilgi aktarıyım ama hepsini söylemeyeceğim o zaman keşfetmenin tadı çıkmaz :p şimdi sırasıyla alta ek yaparak yazıyorum basit bir şekilde.

4 çeşit seviyede toplayacılık eşyamız var, bunların hepsi ilerki aşamalarda görevle alınacak

1.seviye common eşyalarımız en düşük level ve (1 level) gethering eşyaları toplamamıza yarıyor.
2.seviye uncommon eşyalar normal seviye ve daha üst seviyeleri (10 level) toplamamıza yarıyor
3.seviyemiz rare eşyalar üst levelleri (20 level) toplamamıza yarıoyr
4.seviyemiz epicler en üst düzeyi (30 level ) toplamamıza yarıyor

yani 1.seviye ile 30 level bir şeyi toplayamayız... fakat, uniqe (30 level) olan bir alet ile 1.seviye eşyayı toparlayabiliriz. ( burada gizli bir tip var keşfedersin )

oyunda şuan için supply merchant npc'isinde 10k 100k 1m ve 10 m gibi coinsler vererek alabilirsin..

ayrıca bildiğim kadarıyla monsterlerden bu alet edevatın bir drobu yok.. aklına takılan soruları bu konu üzerinden yazabilirsin ya da özel olarak mesaj atabilirsin iyi forumlar.

BoIuBeyi

Üye
Protean Kingdom'da Toplayıcılık levellerim 2 olmasına rağmen Quarrying harici diğer meslekleri neden yapamıyorum?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt