merhaba,selam,
craft toplama zorluklarıyla ilgili düzenleme yapılacaksa bunu en kısa sürede yapar mısınız? Bu sürede toplayanların da hakkına girilmese, 1hafta uğraşıp kastığı exp bonusunu, yapılacak güncellemede 1 saatte kasıldığını görmekte o emeğe haksızlık olacaktır. Bu konuda lütfen hızlı aksiyon alınsın
önceden bir ay şimdi üç aymı sürüyor matematik hocan kimdi senin ? üç ayda 20 level yapamazsın.şöyle söyliyim önceden toplayıcılıkları 40 yapmak 1 ay sürüyosa şimdi 3 ay sürüyo![]()
belkide haklısın iyimser yaklaşmışımönceden bir ay şimdi üç aymı sürüyor matematik hocan kimdi senin ? üç ayda 20 level yapamazsın.
ben forumda bu önceden craft yapanlar yaşadı söylemlerini hiç hoş bulmuyorum oyun açıldığında oyuna girdim 1 hafta 10 gun oyundaki farklılıkları anlamaya çalıştım ve sonra craft toplayıcılığına girdim oyuna başladığım insanlar farm atıp gb kastılar forumda craft önceden toplayanlar için yüzlerce yazı yazılıyor kardeşim oyunun başında craft herkeze aynı değilmiydi sizi tutan yada engel olan varmıydı ben gb kasmadım craftta level kastım şimdi olur olmadık laf edilmesin gb kasanlar hele hele hiç söylemesin oyunun başında craft herkese aynıydı gb exp kasmayıp craft leveli kassaydınız kusura bakmayın hiç.......@Hedvein 40 lvl yapanlar yaşadı hagard topluyolar.
Ben dorion hala taş mesleğini 2 lvl yapamadım taş filan yok Lunaskar ve Protean İki Irk toplayıcılık yapıyo harita çok uzun saat bir atıyo toplama.
Nasıl kascağız anlamadım hiç mi düşünmemişler 10 saat dağ taş geziyorum kaç gündür hala 10 lvl bile olamadım 2 3 ay dorion haliba dağ taş gezceğiz böyle giderse.
Acil çoğatılması lazım önceden kasarlar çok fazla avantajlı kaymağını onlar iycek craft yaparsada.
eğer analiz edebildiysen eski toplayıcılık pek fazla bir iş yapmıyor toplamada zaten şöyle bir şey yapmışlar herkez bütün toplayıcılığı 40 yapmadı kimi taş kimi mining kimi odun kimide balıkçılık diğerleri yoktu@TeryGame Eski göre yine haksızlık var nie dersen toplama kaynak yok eskiden daha çok atıyodu her yerde vardı.
şimdi herşey 10 katı zor yapmışlar koskoca dorion sadece 5 en fazla 10 kişi toplama yapabilir gerisi boş boş geziyo.
2 toplama kaynak koymamışlar bile craft sıfırlansın demiyoruz kaynak artırılsın biraz daha kasarız bizde 40 lvl birşey deil.
Bide şu var biz craft yapıyoduk kaldırdılar uzun süre yapamadık orda insanları geri plan bıraktı oyun güncelleme için.
Bunda seni benim hatam deil oyun hatası.
ARKEOLOJİ TOPLAMACILIĞI SAHİL BÖLGESİ VE mining alanında seri seri çıkıyor oraları gez istersen eğer bulamasan TeryBogarD pm at Ben sana rota söylerim....Belki düzeltilir şuan eksik meslekler var yok topalama takı mesleği hiç söyleme o yok zaten dorion bulamazsın 10 saat 1 tane çıkıyo oda sen yakalarsan.
toplayıcılık exp si degil.Dorıona tas atın kardesm 40 lwl quaryıngı olan adamlar var benım 8 lwl.Nerde adalet.Dıyeceksın kı onceden kassaydın.Kardesm oncekı gibi olsun madem bu toplama adalet varmı sizce ?Merhaba,
Toplayıcılık kısmını veya en azından elde edilen tecrübe puanı itibariyle biraz daha kolaylaştıracağız muhtemelen. Bakalım ama şu an konuşmak için erken bir süre veri elde edip analiz etmek gerekiyor. Yakında gereken düzenlemeler yapılacak.
Sevgiler