Bu konu açıkcası benimde canımı çok sıktı. Char leveli kasma konusunda problem yok herkes premium alsın +60 70 80 olsun ona lafım yok . Herkes kasamasın , önce leveller kasılsın vs ama oyun yönetimi herkese ADİL olmak ZORUNDA . Duyuru Yapılıp 3-5 ay süre verilebilir geride kalanların kasması için . Hesabım incelendiğinde görülecektir ki güncelleme gününe kadar sürekli kasan ben güncelleme sonrası direk bırakmış bulundayım. Böyle birşey yapılacaksa ya en baştan yapılacaktı, yada açılacak sıradaki sw de yapılabilirdi. Diyelim ki yapılmadı vs ekleyelim dediniz o zaman idareci olmak gerekirdi. iki tarafıda kırmadan yapılabilirdi. Mesela değerli itemler +30 dan sonra atıyor, 30 lvl olana kadar normal bir şekilde devam olunabilirdi , +30 sonrasında 1 dakika uygulamasına geçilebilirdi. Yada Yalnızca Death Walley için bu sistem uygulanabilirdi. Veya +30 Tüm materyaller için 1 dakika kuralı getirilebilirdi. Bu tür konularda oyunculara sormanızda fayda var , Ben zaten haksızlıklar olduğu için kaçıp buraya gelmiştim malum yerden ilk baştan bu şekilde olduğu için bende sadece zindan girip çıkmaya karar verdim diğer arkadaşlar gibi