Toplayıcılık Levelleri

eneskur16

Üye
Bu saatten sonra ben sırf pislik olsun diye bana lazım olmayan, düşük seviye materyalleri bir diş kalana kadar toplayıp bırakıyorum, baya da eğlenceli. Benim gibi bu lvl sınırı yüzünden mağdur olduğunu düşünen herkesi, en azından boşta kaldıkça, bunu yapmaya davet ediyorum.
kulakların çınlıyodur o zaman :)

RickSancheZz

Üye
Bu saatten sonra ben sırf pislik olsun diye bana lazım olmayan, düşük seviye materyalleri bir diş kalana kadar toplayıp bırakıyorum, baya da eğlenceli. Benim gibi bu lvl sınırı yüzünden mağdur olduğunu düşünen herkesi, en azından boşta kaldıkça, bunu yapmaya davet ediyorum.

hiç hoş değil :D

Lady

Üye
sen çok yanlış yerdesin be dostum 1 yıldan fazladır bunu hesap edemedilerde bugun akıllarına geldi öylemi..milletin maini zaten 85 örnek ben..ama bp .yan çar asasa kastıkkı binek masrafı yapmıyalım hızlı kosuyorhesabı çaktın kofteyi..şimdi mainle sıfırdan başlsam ki kim başlar aylarca uğraş gram tad vermiyor..yani konu lvl kasmak falan değil magem bile 80+ 1 yıldan fazladır sorun teşkil etmedide bugun ne oldu kimler hangi elit abiler ticket attı.hemen bi ayar çektınız..haaa şunu de bana anlarım para akarı kesıldı yüzlerce 50 60 lvl yan çarların toplamacılıgı 25 30 lvl onlarada extra premium satalım pot mana rpr row satalım lvl kassınlar az akar gelsin de bana ..hiç tepki vermeden anlarım..
Şu arkadaşın direkt çoğu insanın aklını okumuşçasına yazdığı yazıyı gördükleri halde bile bile aynı kafada devam etmeleri çok güzel. Kimseyi burada saf zannetmeyin. İnsanlar neyin ne olduğunu gayet iyi görüyor. Aman neyse kime anlatıyorum , kimin umurunda ki. :unsure:

kral2618

Üye
Sabah akşam iş çıkışlarında topladım emek verdim belli bir seviye yaptım şakkadanak karakter leveli zorunluluğu getirdiler beta zamanları pay to win olmayacak biz size güzel oyun sunmak istiyoruz biz çok farklıyız naraları atıyolardı demekki tek amaç paraymış, bu patchden sonra iyice görmüş olduk.

Silencer

Üye
59 level charlarla oyuna gram katkınız olmadan toplayıp toplayıp satın tabi aylardır 59 level olup tek işi toplayıp satmak olan çok crafter tanıyorum kusura bakmayon biraz level kasın da oyuna faydanız dokunsun

gaddarkerim

Üye
59 level charlarla oyuna gram katkınız olmadan toplayıp toplayıp satın tabi aylardır 59 level olup tek işi toplayıp satmak olan çok crafter tanıyorum kusura bakmayon biraz level kasın da oyuna faydanız dokunsun
1 yıldan fazladır şu forumdayım binlerce konu binlerce yorum var .ama bu arkadaşın yorumu ilk 1e girer okadar anlamlı okadar mantıklıki.yani şiir gibi .bakarmısın ne dıyor gram katkınız yok dıyor..anlayana manası çok derin..bakarmısın oyundaki tek işi toplayıp satmak olan dıyor..diyorki lvl ini kas oyle topla dıyor..herks kasıp tekrar toplayıp tekrar satıgında sorun kalmıycak dıyor..tek sorun sizin lvl iniz dıyor..nobel ödülü hak eden bir yorum gerçekten bayıldım..

osmangaziforum

Üye
bende 30 levellik 3 kategoriyi de toplayamadım levelim yetmiyordu malesef bu güncelleme geldiğinde ve çok beğendim level sınırı gelmesi . çünki çözümü vardı level kastığında bu problemi aşabiliyorsun . ama materyeller arası kesmek için 1 dk lık bekleme süresi onun çözümü yok değişmedikçe . asıl o olmamış :((

Silencer

Üye
1 yıldan fazladır şu forumdayım binlerce konu binlerce yorum var .ama bu arkadaşın yorumu ilk 1e girer okadar anlamlı okadar mantıklıki.yani şiir gibi .bakarmısın ne dıyor gram katkınız yok dıyor..anlayana manası çok derin..bakarmısın oyundaki tek işi toplayıp satmak olan dıyor..diyorki lvl ini kas oyle topla dıyor..herks kasıp tekrar toplayıp tekrar satıgında sorun kalmıycak dıyor..tek sorun sizin lvl iniz dıyor..nobel ödülü hak eden bir yorum gerçekten bayıldım..
Biraz kenarda ağlar mısın kardeşim yerler ıslandı da

gaddarkerim

Üye
Biraz kenarda ağlar mısın kardeşim yerler ıslandı da
ağlayacak durum yokki işime gelmiyorsa işim biter..sildim gitti oyunu bir kaç yıl sonra tekrar yuklerim varsa düzelmeler bakarız..ıstersen vereyim ıd şifre oynarsın 85 bp 83 mage 72 asas falan var..takılırsın..şuan 22 yıllık oyunun pvp serverinde oynuyorum inan daha daha fazla keyf alıyorum..sana bol şanslar..

kadir06

Yeni Üye
Bu konu açıkcası benimde canımı çok sıktı. Char leveli kasma konusunda problem yok herkes premium alsın +60 70 80 olsun ona lafım yok . Herkes kasamasın , önce leveller kasılsın vs ama oyun yönetimi herkese ADİL olmak ZORUNDA . Duyuru Yapılıp 3-5 ay süre verilebilir geride kalanların kasması için . Hesabım incelendiğinde görülecektir ki güncelleme gününe kadar sürekli kasan ben güncelleme sonrası direk bırakmış bulundayım. Böyle birşey yapılacaksa ya en baştan yapılacaktı, yada açılacak sıradaki sw de yapılabilirdi. Diyelim ki yapılmadı vs ekleyelim dediniz o zaman idareci olmak gerekirdi. iki tarafıda kırmadan yapılabilirdi. Mesela değerli itemler +30 dan sonra atıyor, 30 lvl olana kadar normal bir şekilde devam olunabilirdi , +30 sonrasında 1 dakika uygulamasına geçilebilirdi. Yada Yalnızca Death Walley için bu sistem uygulanabilirdi. Veya +30 Tüm materyaller için 1 dakika kuralı getirilebilirdi. Bu tür konularda oyunculara sormanızda fayda var , Ben zaten haksızlıklar olduğu için kaçıp buraya gelmiştim malum yerden ilk baştan bu şekilde olduğu için bende sadece zindan girip çıkmaya karar verdim diğer arkadaşlar gibi

osmangaziforum

Üye
30 dan sonra 1 dk filan saçmalık . bence bekleme hiç olmamalıydı . oyun oynıyacaksın bekle dur olurmu böyle şey

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt