bradypodidae
Üye

boş demagoji yapmayalım... premium 90 lira... gidip dışarıda iki kahve içsen o parayı veriyorsun. bu oyunu oynatacak kadar iyi bir bilgisayarın var ama 90 lira verecek durumun mu yok. ayrıca en kötü ihtimalle oyunda yaptığın toplamanın ufacık bir kısmını satarak bile oyun içinden alabilirdin. kalkıp da "maddi durum" demagojisi yapma bana.Herkesi aynı keseye koymanız ve alaycı tavırlarınız hiç hoş değil.
Ayrıca şuan birşey değiştirmez lakin 6 ay sonrası için bunları söyleyemezsiniz.
MMORPG'türünden bahsediyorsak eğer birden çok kitleye hitap etmek zorundalar.
Sizler 2 ayda andgame e ulaşırken, bizler ise 6-9 ay sonrasında bu seviyelere yaklaşırız ve uzun vadede ulaşırız.
Herkesin doğduğu bir aile ve bu ailelerin eğitim seviyeleri, gelir durumu gibi şeyler var.
İnsanlara paranız yoksa oyunda oynamayın diyemezsiniz diyorsanız sizi "MALUM OYUNA ALALIM", oradan geldiğiniz ve oradaki kitleye alışık olduğunuz için burada paranızın sizlere verdiği gurur ile ahkam kesmeniz normal.
farklı kitleye hitap etmek nedir ya? oyun savaş oyunu arkadaşım. gir ana sayfaya, başında çiftçi şapkalı adamlar var mı, veya madenci kazmalı adam var mı? seçtiğin joblar farklı farklı savaşçı sınıfları. var mı sınıflar içinde oduncu veya madenci diye bir sınıf? oyunun ana teması savaş...craft ise savaşta daha iyi itemler elde etmek için bir araç. "ben craft seviyorum savaş sevmiyorum" diyorsan git farmville falan oyna. burada gelip sadece craft yapıyorsan belli ki sadece para kazanma hesaplarıyla gelmişsin buraya. zaten toplamacıların yüzde doksanı 59 level olmasından da bu açıkca görülüyor. hiç biri yaptığı itemi kendi için yapma derdinde değil, meslek kasıp craft yapayım, satayım para kazanyım, kazandığımı siteye satıp tavuk döner yiyeyim hesabında...
başından beri hani iyimser yaklaşmaya çalışıyorum ama bu riyakar yorumları gördükçe cidden sinirlenmeye başladım. amacınızı açık açık yazın arkadaş. diyin ki benim oyuna ilgili tek amacım para kazanmak.. bize ne... ister para amaçlı oyna ister eğlence amaçlı. senin kendi oyuna bakış açındır başka kimseyi ilgilendirmez. ama gelip de burada yok oyunu bırakırsak oyun kaybeder, yok maddi durumumuz yok diye premium alamıyoruz, yok ben level kasmadım emek verip craft kastım diye ayaklar yapmayın. mide bulandırmayın...