Ben bu gibi materyallerin resimlerini konumuyla birlikte kesiyorum. Oyun içerisinden atıyorum. Bir çok materyalin yeri değişti. Değişmeye de devam eder. Bu hataları da oyuncular olarak bildirirsek düzelir.merhabalar bir çok haritada toplayıcılık yaparken karşılaştığım bir durum var.
toplama malzemeleri yerin altında dağın içinde ağaç kütüğünün içinde ağaç dallarında çıktığı için ulaşamıyorum bu sorunu çözmenizi rica ederim.
Değişti mi? Bir ay önce lunaskar ve hadar için attığım sslerin hiçbiri düzelmedi maalesef hala duvarın içinde ağacın tepesinde vesaire. Sizin attıklarınız düzeltilmemiş restart sonrası 3 4 turluğuna spawn çemberinin bugsuz kısımlarına çıkmıştır siz düzeldi sanmışsınızdır aynı yanılgıya ben de düşmüştüm.Ben bu gibi materyallerin resimlerini konumuyla birlikte kesiyorum. Oyun içerisinden atıyorum. Bir çok materyalin yeri değişti. Değişmeye de devam eder. Bu hataları da oyuncular olarak bildirirsek düzelir.
Bu sorunu aylar önce çözeceğiz denildi. sonra craft kapandı açılmasına yakın 1 hafta daha bekleyin materyallerin haritaya düzenli serpiştirilmesi yapılıyor sorun olmayacağı hakkında yöneticiler söz verdi dendi. Craft geç açıldı ama sorunlar vardı bir gezin bakın sorunluları çözün dedik biz yapmayız siz koordinatları bize atarsanız halledeceğiz dendi. Eyvallah sevdiğimiz oyuna katkımız olsun dedik gezdik ssledik yolladık 1 aydır hala hepsi duvarın içinde. Ben de sizin gibi rica ediyorum umarım düzelir.merhabalar bir çok haritada toplayıcılık yaparken karşılaştığım bir durum var.
toplama malzemeleri yerin altında dağın içinde ağaç kütüğünün içinde ağaç dallarında çıktığı için ulaşamıyorum bu sorunu çözmenizi rica ederim.
Değişti mi? Bir ay önce lunaskar ve hadar için attığım sslerin hiçbiri düzelmedi maalesef hala duvarın içinde ağacın tepesinde vesaire. Sizin attıklarınız düzeltilmemiş restart sonrası 3 4 turluğuna spawn çemberinin bugsuz kısımlarına çıkmıştır siz düzeldi sanmışsınızdır aynı yanılgıya ben de düşmüştüm.
Bu sorunu aylar önce çözeceğiz denildi. sonra craft kapandı açılmasına yakın 1 hafta daha bekleyin materyallerin haritaya düzenli serpiştirilmesi yapılıyor sorun olmayacağı hakkında yöneticiler söz verdi dendi. Craft geç açıldı ama sorunlar vardı bir gezin bakın sorunluları çözün dedik biz yapmayız siz koordinatları bize atarsanız halledeceğiz dendi. Eyvallah sevdiğimiz oyuna katkımız olsun dedik gezdik ssledik yolladık 1 aydır hala hepsi duvarın içinde. Ben de sizin gibi rica ediyorum umarım düzelir.
Hangisini bildirdiniz ve düzeldi acaba attığınız ticketı yollar mısınız? Söz verilmiş şeyin aylarca düzeltilmemesine toplayıcılığın en zirve dönemlerinde bomboş saatlerce mapte koşmamız ve mevcutta hala öyle oluyor olmasını niye öldü zaten başka yerlere odaklanıyorlardır diye hafifletmeye çalışıyorsunuz? Ölmek derken bir iddianız da bu yönde ama oyunda kaç kişinin toplayıcılık yaptığı hakkında fikrinizin olmadığını toplayıcılık yapmadığınızı düşünüyorum yoksa benim hala materyal toplarken ksleştiğim insanlar benim hayali rakiplerim mi acaba bilemedim şimdi. Başka önemli şeyler vardır diyorsunuz hayır yok, olmamalı. Yarın çıkacak başka önemli önemsiz bir şeyin de sorunları çözülmeden ondan önemli başka bir şeyin olmaması lazım. Benim izlenimlerim ise sizin düzeldi düzelir aslında ilgi kaybedildi düzelmez demenizden bu konu hakkında bilgisiz olduğunuz, varsayımsal veya taraf olarak konuştuğunuz, bu sorunlar yüzünden saatlerini kaybeden insanlara saygısızlık ve haksızlık yaptığınız yönünde.Elbette değişti. Değişmeyede devam edecektir. Şu an için zaten craft artık eskisi kadar ilgi görmüyor. Bunu ben zaten ilk çıktığında da söylemiştim. Yakında araziler boş kalacak diye. O yüzden öncelikli sıradan çıkartmışlardır ve başka yerlere odaklanıyorlardır. Ancak ellerinde bilgi olması gerekiyor sonuçta. Yakında mutlaka bir düzenleme gelir. Bazı şeyleri hemen beklememek gerekiyor. Evet can sıkıcı bir durum. Ancak bir ağacın yukarıda olması şu an büyük problem değil. Çünkü 50 metre ilerisinde başka bir ağaç bekliyor durumda. Benim izlenimlerim bu yönde.