toplayıcılık materyelleri ( çözüldü )

ademkorkmazlar46

Üye
Merhabalar. toplayıcılık materyallerini şuan oyunda yan karakterimde dahil haritada görünmemekte oyunla ilgili bir problem mi diye dosyaları tarayıp tamamladım tekrar giriş yaptım lakin tekrar aynı görüntü hiç bir toplama materyalleri ( ağaç limon asparagus iron vb )oyun ekranında görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim .

Son düzenleme:

DendroctonuS

Üye
güncelleme ile map üzerindeki tüm craft malzemeleri kaldırıldı düzenleme yapılıyor

tabada

Üye
Hocam dün gece 00.30da Res geldi güncellemede değiştirdiler. Sabah yaptım şimdi yok dersen olay farklı yerlere gidiyor.

tabada

Üye
Oyuna girmeden önce 1dknızı almaz notları ve forumu kontrol etmek.

SandraB

Üye
Merhabalar. toplayıcılık materyallerini şuan oyunda yan karakterimde dahil haritada görünmemekte oyunla ilgili bir problem mi diye dosyaları tarayıp tamamladım tekrar giriş yaptım lakin tekrar aynı görüntü hiç bir toplama materyalleri ( ağaç limon asparagus iron vb )oyun ekranında görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim .
SunRise — bugün saat 00:55
TR
Sunucular aktif edilmiştir.
Güncelleme notları:
  • Ram şişmesine sebep olan hata üzerinde çalışma yapıldı.
  • Lag sorunu ile ilgili çalışma yapıldı.
  • Craft objeleri, materyallerin daha stabil ayarlanabilmesi için geçici olarak haritalardan kaldırıldı. (Balıkçılık aktif)
İyi oyunlar dileriz..

bu gibi durumları kaçırmamanız için discord kanalına katılıp announcements kısmını takibe almanızı tavsiye ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt