Toplayıcılık max level hep 40 mi olacak?

Dvorah

Üye
Haddarda 1mlik item ile topluyorum.En üst item avantajlı değil ki.10mlik item 20 saniyede bitirip bar başı 640xp getiriyor.1mlik item 17 saniyede bitirip bar başı 960xp veriyor.Ki haddarda kullanılması gereken item 1mlik item.Kim neyi suistimal ediyor?Oyunda karakteri 65 level yapmak bence toplayıcılık seviyelerini geliştirmenin yanında çocuk oyuncağı.
Hayır değil toplayıcılık sistemi zaten bütün alanlara değil bir iki mesleğe yönelmeniz gerektiğini söylüyor. Bütün hepsinde usta olmanın zaten zaman açısından verimli bir tarafı yok. Ayrca meslekte level kasmanın zahmetsiz ve masrafsız olduğu da bir gerçek.

Dvorah

Üye
toplama yapmadan pazardan aldığı eşyalarla mesleklerde ilerleyenler
en üst eşya alıp toplayıcılık seviyesi yükseltmeye çalışanlar

buna benzer yöntemlerle toplayıcılık/meslekler'i suistimal edip "haksız yere ilerleyenlerin sıfırlanması" gerekmekte.
Üst seviye eşya alıp toplayıcılık seviyesini yükseltmeye çalışanlar mı?

En üst seviye item almanın tek esprisi hızlı toplama yapabilmek, bu durumda kasılan exp neden değil sonuç oluyor. Zaten kaldı ki düşük seviye itemle kasmak daha fazla exp verirken ve aralarında zamansal açından fiyat dengesizliği varken bunu hangi niyetle söyledin merak ediyorum. 1 m lik item 40 saniye kazıyor, 10 m lik 30 saniye. Senin toplayıcılık ile ilgili pek bir bilginin olduğunu sanmıyorum, boş konuşuyorsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt