Toplayıcılık Yapan Yada Gm Kasan Arkadaşlara Istek Ve Önerim Var Bende Toplamacıyım Istek Öneri

kazma kürek v.s attack artırımı ve toplama craft gm kasanlara kıyafet gelmeli mi ?

• hayır

Oy: 0 0.0%
  • olabilir

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

CaptainQuantum

Üye
merhaba bende toplamacı olarak sol tarafı kasmak hoşuma gidiyo ve sol tarafi 40 %100 e kasmak eğlenceli benim bir önerim var

neden kazma kürek attack artırmıyoruz :) 2 tane secenek var

kırmızı okla gözterilen yer ne işe yarar
10 level hepsini yaparsanız enhanced leather set takarsınız özellik olarak toplama hızı süre azaltımı craft exp gatherings speed hız v.s verebilir +7 olursa cok verebilir ( lvl1 set enhanced leather )
20 level hepsini yaparsanız enhanced elite set takarsınız özellik olarak toplama hızı süre azaltımı craft exp gatherings speed hız v.s verebilir +7 olursa cok verebilir (lvl2 set enhanced elite )
30 level hepsini yaparsanız enhanced imperial set takarsınız özellik olarak toplama hızı süre azaltımı craft exp gatherings speed hız v.s verebilir +7 olursa cok verebilir ( lvl 3 set enhanced imperial set )
40 level hepsini yaparsanız enhanced radiant set takarsınınız özellik olarak toplama hızı süre azaltımı craft exp gatherings speed hız v.s verebilir +7 olursa cok verebilir (lvl 4 set radiant set )

siyah okla gözterilen yer ne işe yarar ?
kazma kürek toplama silahlarınızın attack artırır
örnek 30 lvl bir kazmanız var 12 attack veriyor onun yanına +1 +2 +3 die gidebilir örnek
kazma kürek v.s lvl 10 olursa +10 attack power verebilir ama bu özelliği almak icin siyah olan yerin hepsini 10 yapmanız gerekmekdedir 1 tanesi bile 9 lvl olursa 10 olmazsa özelliği alamazsınız
kazma kürek v.s lvl 20 olursa +20 attack power verebilir ama bu özelliği almak icin siyah olan yerin hepsini 20 yapmanız gerekmekdedir 1 tanesi bile 19 lvl olursa 20 olmazsa özelliği alamazsınız

kısacası hepsini aynı sıra ile 10 10 yapmanız veya 20 20 yapmanız gerekmekdedir benim böyle bir önerim var umarım oyuna eklenir

not: sol tarafi kasma exp oranı ile aynı olursa cok mutlu olurum teşekürler umarım oyuna eklenir soldaki expi alıp sağdaki kırmızı siyah renke atabilme olmalı lvl 1 den başlamalı siyah ve kırmızı exp aktarımı yapıldığında soldaki exp azalmalı

Ekli dosyalar

• güncelleme.png
    güncelleme.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

geceseytani

Yeni Üye
geliştiricilerin böyle büyük bir güncelleme ile uğraşacağını düşünmüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt