Toplu Atak Kırma Komedisi

CasuaLHunteR

Üye
Yaklaşık 10 yıldır aynı priest ile oyun oynuyoruz. Mage oynuyorum ve dikkat ediyorum kim ne kadar vuruyor diye. Genelde Warriorlar 1.200 defans gidince de 2.080 civarı damage vuruyorlar. Uzun zamandır aynı preist ile oyun oynadığımız için atak kırma atıyordur diye düşünüyordum ki dün dayanamayıp sorduğumda çok şaşırtıcı bir cevap verdi. Melee partilere toplu atak kırma atılmıyor. Duyduğum gibi şok oldum. Magelere karşı toplu atak kırma var ancak melee takımlara karşı yok. Böyle bir saçmalık ne duydum nede gördüm. Mage nin nova mesafesini düşürdüler atağını düşürdüler Teleportuna süre getirdiler atak hızını düşürdüler yani yapmadıkları bir değişiklik kalmamışken birde mage ye karşı toplu atak kırma atılması çok saçma olmuş. Mele takımlara karşı neden toplu atak kırma atılmıyor sayın yönetim açıklar mısınız ? 70 lvl inde açılacak gibi komik bir açıklama yapmayın. Açıklayın ileri oyun düşüncesi görelim. Konuyu umarım silmezsiniz.
Dostum olayı az dramatize etmişsin biraz daha zorla kendini daha iyisini yapabilirsin güveniyorum sana :D

Oyunda şuan bir denge olmadığı doğru ama bir mage nin zırlaması beni çok güldürüyor xd
Okçular sizden daha çok hak ediyor düzgün bir güncellemeyi.

murolity

Üye
Dostum olayı az dramatize etmişsin biraz daha zorla kendini daha iyisini yapabilirsin güveniyorum sana :D

Oyunda şuan bir denge olmadığı doğru ama bir mage nin zırlaması beni çok güldürüyor xd
Okçular sizden daha çok hak ediyor düzgün bir güncellemeyi.
Zırlamak? Anlaşılan seni havaya atıp tutmamışlar çünkü okuduğunu anlayacak kapesiten yok. X bir rakip bana toplu halde atak kırma atacak yetmedi defans kırma atacak. Yetti mi hayır buraya gelip günlerce mageler çok vuruyor diye ağlayacak mageler nerf yiyecek melee düşüremeyecek ve warirordan tek yiyecek noktaya gelecek ve senin gibi melee ler de bu durumun Keyifini sürecek. Bu yapılan yanlıştır. Atak kırma varsa herkese eşit olmalıdır. Eğer eşit olmamasını istemiyorsan niye günlerce forumda ağlayıp mageleri nerfleyin dedin. Defans kırma yiyen mage atak kırma yiyen mage tek yiyen mage söyleyince zırlama. Seni zırlatırımda neyse işine bak

murolity

Üye
Oynamayı bilen mage teamler her turlu oynuyor, siz bence önce novalari ayni anda dusurmeye bakin adam dusuremiyorsaniz sknti sizde teklenmek istemiyorsan novadan sonra atarsin gate skilini gidersin ha yok ben hem paper olayim hem tek yemeyim yeri gelsin stafla bende melee ekiple kapisayim diyorsan yok oyle bi dunya
Forumda az geziyorsun sanırım mage gate atıyor diye foruma konu açanlar var gate skili kaldırılsın diye. Hani tüm mageler dediğini yapıp gate atsa yönetim 2. Günü gate skilini kapatır.

CasuaLHunteR

Üye
Moruk attıgın novanın rangesine sonra yediğin debuff ın range ne bak sorna de ki '' lan ben ne kolsuz muşum xd nasıl kötü mage im ki bir priest dibime girene kadar yatırtamamışım veya bana verilen ve meleerde olmayan gate skill i ile kaçamamışım ay tühhh '' falan de knka ama şey öte de bi yerde zırla nolur :S

murolity

Üye
Moruk attıgın novanın rangesine sonra yediğin debuff ın range ne bak sorna de ki '' lan ben ne kolsuz muşum xd nasıl kötü mage im ki bir priest dibime girene kadar yatırtamamışım veya bana verilen ve meleerde olmayan gate skill i ile kaçamamışım ay tühhh '' falan de knka ama şey öte de bi yerde zırla nolur :S
Oyundan bi haber olduğun belli. Orc priestler Human priestlere oranla daha uzun mesafeye atak yada defans kırma atıyorlar. Forumda bu konu ile ilgili görsel mevcut. Ayrıca gate skili çok fazla failed veriyor. Yukarıda söylemiştim zaten defans kırma yedikten sonra warror tek atıyor diye ama okumadan yorum yapınca böyle oluyor. Yetersiz olan biz değiliz adaletsiz olan oyun sistemi

Witch_King

Üye
başka hangi jobta taa anasının gözünden alan skiliyle ırk kaldırma zevki var peki ?
bunu 8 mage yapabiliyoruz farkındaysan. ama bunu idrak edemiyorsunuz maalesef. okadar kafanızda bilenmişsinizki çünkü.daha şikayetlerin ne konusunda olduğunu algılayamıyorsunuz bile.yazık sizlere. Biz hep solo konusunda şikayetçiyiz. hangi mage solo olarak bir şey yapabiliyor şu an? haa pardon biz alanla harpy dönüyorduk dimi doğru. daha başka ne isteyelim :)

cartier

Üye
Bas novalari at gate...utanmasalar town dan town tekliycekler ama yazik bu magelere niye aralarina iyi bir party girince 1 2 tane town atamadan mage ölüyo

DeLLeChiaie

Üye
Magelerin işine yarayan magic defans kırma skili %50 toplu olarak fakat meleelerin işine yarayan fiziksel defans kırma skili %25 toplu olarak. Toplu fiziksel defans kırma skilinin %50 olmasını talep ediyorum eşitlik için.
Ağlamayın mageler artık oyunun en avantajlı jobusunuz.
Ahahahahha ulan bu şaka mı :D ihtiyacın var mı %50 ye asası geçtim warrior bile nerdeyse tek atıyor magelere :D

CasuaLHunteR

Üye
Melee lerde neden gate atma skill i veya gate atmayi kitleyen skill yok veya neden senim nova skill in debuff skillinin menzilinden daha uzunken bu kadar cok agliyorsun. Yakalandigini ve o an kotu bir oyun sergiledigini her zaman şansli gununde olamayacagini veya hala oyunda bir cok sey ogrenmen gerektigini kabul ettigin gun göz yaşların duracaktır

cartier

Üye
Aynen yaa mele mage ye tek atiyo hatta yanindan gecerken bile rüzgarindan ölüyo mageler o yüzden kesinlikle mageler seri 1k nova gelmeli ne öyle bir kere nova atiyo olmaz

0nesh00t

Üye
Yaklaşık 10 yıldır aynı priest ile oyun oynuyoruz. Mage oynuyorum ve dikkat ediyorum kim ne kadar vuruyor diye. Genelde Warriorlar 1.200 defans gidince de 2.080 civarı damage vuruyorlar. Uzun zamandır aynı preist ile oyun oynadığımız için atak kırma atıyordur diye düşünüyordum ki dün dayanamayıp sorduğumda çok şaşırtıcı bir cevap verdi. Melee partilere toplu atak kırma atılmıyor. Duyduğum gibi şok oldum. Magelere karşı toplu atak kırma var ancak melee takımlara karşı yok. Böyle bir saçmalık ne duydum nede gördüm. Mage nin nova mesafesini düşürdüler atağını düşürdüler Teleportuna süre getirdiler atak hızını düşürdüler yani yapmadıkları bir değişiklik kalmamışken birde mage ye karşı toplu atak kırma atılması çok saçma olmuş. Mele takımlara karşı neden toplu atak kırma atılmıyor sayın yönetim açıklar mısınız ? 70 lvl inde açılacak gibi komik bir açıklama yapmayın. Açıklayın ileri oyun düşüncesi görelim. Konuyu umarım silmezsiniz.
Kardeşim bence sen toplu defans kırmaylia karıştırıyorsun gibi geldi toplu atak kırma açık değil

murolity

Üye
Kardeşim bence sen toplu defans kırmaylia karıştırıyorsun gibi geldi toplu atak kırma açık değil
Toplu atak kırma sadece magelere atılabiliyor. Melee partilere toplu atak kırma atılmıyor bizde diyoruz ki herkes eşit olsun herkese atılacaksa atılsın.

masterkol1

Üye
Çık pkya bana şunu söyle kaç party mele var bir ırkda 2 pt mele ya görürsün ya görmezsin. Kaç pt mage var? Şimdi söyle bana madem bu kadar mele op neden mele bu kadar az?

CasuaLHunteR

Üye
Toplu atak kırma sadece magelere atılabiliyor. Melee partilere toplu atak kırma atılmıyor bizde diyoruz ki herkes eşit olsun herkese atılacaksa atılsın.
Eşit olalım tüm joblara gate atma özelliği gelmeli veya hepsinden kaldırılmalı . Eşitlik ile adalet farklı şeyler dostum sen bi tık zırlıyorsun

murolity

Üye
Eşit olalım tüm joblara gate atma özelliği gelmeli veya hepsinden kaldırılmalı . Eşitlik ile adalet farklı şeyler dostum sen bi tık zırlıyorsun
Her karakterin kendine özgü özellikleri var. O kadar dar ve zeka yoksunu yorum yapmışsın ki sana bir şeyleri anlatmak zor olacak. İyi o zaman mage ye hızlı koşma koysunlar eşit olsun yok böyle saçma düşünce. Sabit olan bir karakter ve özellikleri var. Özellik diyor ki toplu atak kırma. İyi işte herkese atılsın diyoruz sen olmayan zekan ile örnek veriyorsun cem yılmaz ile başbaşa bırakıyorum seni.

Darksoul61

Üye
elime 5m lik staff takayımda herkese tek atayım kolum yok nova açıp köşede bekleyeyim tayfaya oyunu bıraktıracak bir durum çok memnun edici

platoon0x

Üye
şu magelerin it gibi zırlamalarından gına gelmeye başladı, np kasanlar mage farm yapanlar mage ama sorsan mage zayıfmış, oynamayın kardeşim o zaman zorla mı açtırıyorlar bu jobu? server başı salyalarınız aka aka harpylere koşarsınız 60 vurup gate ata ata pk atarsınız sonra mage güçsüz hadi oradan, npc den kıyafet alıp basmanızı ve dandik +7 +8 stafflarla pk atabilmenize değinmiyorum bile

murolity

Üye
şu magelerin it gibi zırlamalarından gına gelmeye başladı, np kasanlar mage farm yapanlar mage ama sorsan mage zayıfmış, oynamayın kardeşim o zaman zorla mı açtırıyorlar bu jobu? server başı salyalarınız aka aka harpylere koşarsınız 60 vurup gate ata ata pk atarsınız sonra mage güçsüz hadi oradan, npc den kıyafet alıp basmanızı ve dandik +7 +8 stafflarla pk atabilmenize değinmiyorum bile
İt gibi zırlamışsın olmayan beynine az oksijen göndereyim. İnt mage olsa sw emin ol bütün melee oyuncular biter. Giyeriz chitinleri def artar alırız güzel bir staf ve int takılar sizi kitleye kitleye keseriz. Ama işte bunu anlayacak beyin yok sende. O zamanda yalvaracaksın mageler paper olsun diye. Biz burada bu konuda toplu atak kurmayı konuşuyoruz tabii Size atılmadığı için ağzını açıp içinizdeki pisliği etrafa saçıyorsunuz. Toplu atak kırma mage ye atılıyorsa melee ye de atılmalı mageler sizin oyuncağınız değil. Haydi şimdi git yerine yat

murolity

Üye
elime 5m lik staff takayımda herkese tek atayım kolum yok nova açıp köşede bekleyeyim tayfaya oyunu bıraktıracak bir durum çok memnun edici
7 yıl asas oynadım youtube de videolarımı muhakkak izlemişsindir. Kolumun olmadığını iddaa ediyorsan buyur gel Vs atalım asas lâ gelirim ben

ARTYOM

Üye
yıllar önce kingdom online die bu tarz oyunların benzeri oyun vardı orda mage karakterinin novası yoktu combi skilleri vardı mage karakteri oyunu bitiren tayfadır rise online 2. ayında mageler yüzünden binlerce oyuncu oyunu bıraktı yayıncılar bile şikayet ediyordu artık yayın açmıyorlar onlarda bıraktı bende dead valley e girmiyorum artık knight online da ittifak sorunu var rise online da da mage sorunu şu mageyi kaldırın sorun tamamen ortadan kalksın... level veya farm kasmaya geliince 5 slot mob varsa 5 slota da çökmek istiyorlar 1 mele pt gelse 1 slota çökmelerine bile izin vermiyorlar ks atıyorlar mageler kendlerini bitirmeye devam etsin daha sonra mageye nerf gelince de ağlamayı bırakın! okçu ile mageye karşılıklı vurduğumda benden daha uzakta ve daha hızlı vuruyor ayrıca okcudan daha çok damage vuruyor bu oyunun adını mage online world yapmaları gerekirdi!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt