CasuaLHunteR
Üye

Dostum olayı az dramatize etmişsin biraz daha zorla kendini daha iyisini yapabilirsin güveniyorum sanaYaklaşık 10 yıldır aynı priest ile oyun oynuyoruz. Mage oynuyorum ve dikkat ediyorum kim ne kadar vuruyor diye. Genelde Warriorlar 1.200 defans gidince de 2.080 civarı damage vuruyorlar. Uzun zamandır aynı preist ile oyun oynadığımız için atak kırma atıyordur diye düşünüyordum ki dün dayanamayıp sorduğumda çok şaşırtıcı bir cevap verdi. Melee partilere toplu atak kırma atılmıyor. Duyduğum gibi şok oldum. Magelere karşı toplu atak kırma var ancak melee takımlara karşı yok. Böyle bir saçmalık ne duydum nede gördüm. Mage nin nova mesafesini düşürdüler atağını düşürdüler Teleportuna süre getirdiler atak hızını düşürdüler yani yapmadıkları bir değişiklik kalmamışken birde mage ye karşı toplu atak kırma atılması çok saçma olmuş. Mele takımlara karşı neden toplu atak kırma atılmıyor sayın yönetim açıklar mısınız ? 70 lvl inde açılacak gibi komik bir açıklama yapmayın. Açıklayın ileri oyun düşüncesi görelim. Konuyu umarım silmezsiniz.
Oyunda şuan bir denge olmadığı doğru ama bir mage nin zırlaması beni çok güldürüyor xd
Okçular sizden daha çok hak ediyor düzgün bir güncellemeyi.