Toplu Job change gelsin herkes mage olsun herkesi mage yapsınlar

atobaba3131

Üye
Rise online world'de başka joblar da vardır mesela warrior... Mesela Asas... Mesela okcular.... X oyunun pvp serveri gibi... Biz okcu clan olarak okun range si aşırı düşürülmüş magelerin tekleme rangesine girmeden nova rangesine girmeden sıkamıyor.. Herkes mageye dönsün komple sorunlar ortadan kalksın kimse oyun oynayamıyor şuan....

rotute

Üye
mage çok güçsüz ben mage olmak ve job u kalkındırmak istiyorum ücretsiz job change talep ediyorum,

GavurMardinLee

Üye
Rise Of Mage onLine gaming misali. Böyle olmaz direk jobu silelim bence archer oynayan ölsün hatta.

Soulless

Üye
hahhahah bize buraya X oyun pvp serveri sandıkda geldik her yayıncıda da mage oynanıyor X oyun pvp serveri değilmiymiş burası oldu o zaman bay :D

VictoryLoves

Üye
Bahsettiğiniz kadar vahim bir durum yok, bazı eksiklikler ve hatalar olmadığını söyleyemez kimse ancak çözüm için zamana ihtiyaç var ve biraz anlayışa.

onurttek

Üye
mageler uzaydan skill atabiliyor. bakıyorum ortada mage yok. tekli skill yiyorum 800 800. job rogue

X A

Üye
Kimsede doğru düzgün item olmadığı için mageler tabikide güçlü gibi gözüküyor her serverın başında mutlaka böyle olur zaten.

DODOERDO

Üye
itemle alakalı bir durum değil okçuyu okçu yapan range mage z skill sallıyo party olarak bunu yapınca ölüm kaçınılmaz oluyor okçu sizi görmeden indiremiyor ama mesela duvarlardan ok geçmiyor yada z r yapncamesafe yetmiyor lag yüzünden okçunun 3-5 ide failed veriyor okçu çöp oldu

DODOERDO

Üye
20 değil kanka 3 defa yap 2 cisi hata yiyo ulan dur tam basamadımmı diyosun biraf fazla basıyosun bu sefer düzeni tuturamıyosun la dur pot bitti pot bas devam et tak tak yok 3 ü atamıyosun 4 atıyo 5de ok az vuruyo geri çeilip tekrar başlıyorum 5 e kadar devam sonra tak 2 defa skil failed slot bana vuruyo ben ona bakıyorum saçma bişey

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt