Toxic kitle

KakasHi

Üye
merhabalar,
Forum konularında gördüğüm kadarıyla belli kişiler toxic yaparak oyunu kötüleme ve bırakma gibi gereksiz boş yapıyor. Umarım en kısa zamanda bırakırlar da en azından bu kitleden kurtuluruz.
Oyunu ben başarılı bulmuyorum ama abartılacak kadar da kötü değil. Benzer mmorpg lere bakın. Çoğu p2w.Bu güzel oyuna zaman tanıyıp şans vermeliyiz. Benzer mmorpg bakın. Örneğin lost ark akşam 8 de oyuna girmeye çalışıyorduk gece 2 de anca sıra geliyordu. yada ko yu düşünün ilk zamanlar bug tan geçilmiyordu. sürekli rollback ve dupe. Yani diyeceğim şu sükûnet için de
kalalım biraz bekleyelim.

İyi oyunlar, İyi forumlar.

Bogateg

Üye
Oyun daha yeni açıldı , yeni yeni gelir elde etmeye başlıyorlar , umarım bu parayı oyun gelişimine harcarlar o zaman herşey daha başka olur,

mmemati17

Üye
Evet benim de bir çok şikayetim var. Bazıları bir kaç gün içinde dahi çözülebilecek tarzda bazıları belki hiç düzeltilemeyecek veya düzelmeyecek. Fakat 3 günlük oyun bu kadar acımasız eleştirilemez. Benim izlenimim geleceğe dair umutlu çünkü bir potansiyel görüyorum. En az bir ay zaman tanımak lazım. Eksikler çok bizim yönetime köprü olmamız gerekiyor. Yönetimin de biz oyuncuları dinlemesi bence zamanla çok güzel bir oyun olabilecek potansiyeli var.

TheJimmyQ

Üye
merhabalar,
Forum konularında gördüğüm kadarıyla belli kişiler toxic yaparak oyunu kötüleme ve bırakma gibi gereksiz boş yapıyor. Umarım en kısa zamanda bırakırlar da en azından bu kitleden kurtuluruz.
Oyunu ben başarılı bulmuyorum ama abartılacak kadar da kötü değil. Benzer mmorpg lere bakın. Çoğu p2w.Bu güzel oyuna zaman tanıyıp şans vermeliyiz. Benzer mmorpg bakın. Örneğin lost ark akşam 8 de oyuna girmeye çalışıyorduk gece 2 de anca sıra geliyordu. yada ko yu düşünün ilk zamanlar bug tan geçilmiyordu. sürekli rollback ve dupe. Yani diyeceğim şu sükûnet için de
kalalım biraz bekleyelim.

İyi oyunlar, İyi forumlar.
maleseff bizim kitlemizde bu çok var :( kendi mmo oynumuzu el üstünde tutmamız gerekirken bunları yapıyoruz üzülüyorum :(

Scelik68

Üye
maleseff bizim kitlemizde bu çok var :( kendi mmo oynumuzu el üstünde tutmamız gerekirken bunları yapıyoruz üzülüyorum :(
Oyunda eksik çok evet ama bunu dile getirmek lazım. Ayrıca GM ler tüm sorunlara aynı cevabı veriyorlar otomatik olarak. Konuları siliyorlar GB yasak dediler satılıyor sitede falan filan. Açıldığından bu yana hiç paylaşım canlı yayın vs hiç bişi yok başı boş bırakılmış gibi sadece res sürekli res sürekli bir sorun. Açma kardeşim o zaman bu kadar sorun vardı da. 3 sene bekledik biraz daha beklerdik. En basiti exp bug oldu adamlar direk iki saatte 55 oldular hiç bişi yapmadılar şaka gibi yani.
Ben yönetimi zayıf buluyorum her konuda. Umarım kendilerini düzeltirler.

AlperIXI

Üye
Burada bir kitle var ve bu kitle oyuna adapte olmak yerine oyunun kendilerine adapte olmasını istiyor. Biri diyor genie olsun, diğeri trade kapatılsın, bir diğeri başka bir şey.. Arkadaş bir oyundan keyif almak istiyorsanız öncelikle oyuna bir oyuncu olarak adapte olup, oyunun sistemini ve düzenini kavrayıp oynamanız gerekiyor. Herkesin kolayına gelecek şekilde güncelleme yapılırsa ohooo olmaz o iş. Bu oyunda elle kasılıyorsa elle kas. Bu bir eksiklik değil oyunun kendine ait sistemidir. Misal exp kasmayı ben hiç sevmiyorum ve bu oyunda exp kasmak hayli zor ama oyunu oynamak istediğim için bu yönüne dişimi sıkıyorum. Ne diyeyim şimdi çabucak 65 olmak için genie gelsin mi diyeyim? Böyle bir mantık olabilir mi?
Oyunda lag problemi var, oyundan atması var, buglar var ve daha bir çok problem var. Bu problemleri henüz erken erişimde olan bir oyunda görmek ve daha açılalı 1 hafta dahi olmamışken bunları tecrübe etmek çok mu olağandışı? Hayır bence değil. Oyun önümüzdeki aylarda stabil bir hale evrilecektir diye düşünüyorum.

Ayrıca oyunun grafiklerini, kostümlerini, binekleri vesaire çok beğendim. Oyun kendini oynatıyor ve görsel olarak beni gayet tatmin edecek seviyede. Bazı arkadaşların fps sorunu var bu da önümüzdeki süreçte optimizasyon çalışmaları ile giderelecektir. Özellikle pus fiyatlarını ve pus politikasını inanılmaz beğendim ve bu konuda yönetimi tebrik ediyorum. 1000'lik pot sudan ucuz lan resmen. Malum oyunda asasla 1v1 atsan 30 lira para harcıyorsun be kardeşim. :D

Sözün özü şu ki;Kimse frmtr pazarcılarının ellerinde item kalacak korkusuyla yaptıkları kara propagandalara kanmasın. Bırakın onlar zırlamaya devam etsinler.

RedSquirrel

Üye
Burada bir kitle var ve bu kitle oyuna adapte olmak yerine oyunun kendilerine adapte olmasını istiyor. Biri diyor genie olsun, diğeri trade kapatılsın, bir diğeri başka bir şey.. Arkadaş bir oyundan keyif almak istiyorsanız öncelikle oyuna bir oyuncu olarak adapte olup, oyunun sistemini ve düzenini kavrayıp oynamanız gerekiyor. Herkesin kolayına gelecek şekilde güncelleme yapılırsa ohooo olmaz o iş. Bu oyunda elle kasılıyorsa elle kas. Bu bir eksiklik değil oyunun kendine ait sistemidir. Misal exp kasmayı ben hiç sevmiyorum ve bu oyunda exp kasmak hayli zor ama oyunu oynamak istediğim için bu yönüne dişimi sıkıyorum. Ne diyeyim şimdi çabucak 65 olmak için genie gelsin mi diyeyim? Böyle bir mantık olabilir mi?
Oyunda lag problemi var, oyundan atması var, buglar var ve daha bir çok problem var. Bu problemleri henüz erken erişimde olan bir oyunda görmek ve daha açılalı 1 hafta dahi olmamışken bunları tecrübe etmek çok mu olağandışı? Hayır bence değil. Oyun önümüzdeki aylarda stabil bir hale evrilecektir diye düşünüyorum.

Ayrıca oyunun grafiklerini, kostümlerini, binekleri vesaire çok beğendim. Oyun kendini oynatıyor ve görsel olarak beni gayet tatmin edecek seviyede. Bazı arkadaşların fps sorunu var bu da önümüzdeki süreçte optimizasyon çalışmaları ile giderelecektir. Özellikle pus fiyatlarını ve pus politikasını inanılmaz beğendim ve bu konuda yönetimi tebrik ediyorum. 1000'lik pot sudan ucuz lan resmen. Malum oyunda asasla 1v1 atsan 30 lira para harcıyorsun be kardeşim. :D

Sözün özü şu ki;Kimse frmtr pazarcılarının ellerinde item kalacak korkusuyla yaptıkları kara propagandalara kanmasın. Bırakın onlar zırlamaya devam etsinler.

çok güzel anlatmışsınız..

Genie konusunda haklısınız ama ne yazık ki oyunu oyun olduğu için değil gelir kapısı olarak gördükleri için bu dedikleriniz zor :(
Lag konusunda ise böyle bir yükün altından bu kadar az problem ile kalktıkları için kendilerine teşekkür etmemiz gerekiyor bence @. Ne oyunlar gördük açılışta patates olan :) insanımız teşekkür etmeyi bilmiyor ne yazık ki. İlerleyen zamanda bu sorunlar çözülür zaten dediğiniz gibi.

Özetle oyun gayet güzel olmuş her şey olması gerektiği gibi, tabi ki ileride eksikler ve hatalar giderilecektir bu ayrı bir konu. Kendilerine başarılar ve daha iyi yerlere gelmelerini dileyerek yazımı sonlandırıyorum :D :coffee:(y)

_Cerberus_

Üye
çok gereksiz eleştirilere maruz kalıyor ama ben eminimki bu sureçler gelip geçici , güzel günler bizi bekliyor Rise'da

Arhedain

Üye
çok gereksiz eleştirilere maruz kalıyor ama ben eminimki bu sureçler gelip geçici , güzel günler bizi bekliyor Rise'da
Bu eleştirilerin nedeni hırs ve sabırsızlık. Oyunun en iyisi olacakmış geri kalmış neyin rekabeti yapılıyor anlamış değilim. 3 saat bakım olmuş kafayı yiyorlar. Çık gez hava al sosyalleş kimse sizi günde 15 saat pc başında zorla tutmuyor.

Lasrok

Üye
İnsanımız iyi veya kötü yapılan tüm işleri eleştirmeye başladılar. Aranızda bir şeyler üreten birileri varsa bilirler bunu sürekli -o işlerden anlamayan veya yapamayacak kişiler tarafından- eleştiriye maruz kalırlar.
İyi veya kötü bir oyun yapıldı beğenen kitle kalacak beğenmeyen gidecek aslında tüm oyunlar gibi, sadece bu süreçte başka bir oyuna bire bir rakip olarak gösterilen bir oyun olduğu için o tarafın kitlesi de geldi, kimisi oynamaya kimisi kötülemeye geldi. İnsanlar şunun farkında değil apayrı bir oyun yapıldı daha önceki oyunlardan temeller baz alındı bizim gibi oyuncuların sevdiği/seveceği bir oyun yapılmaya çalıştı ki bence tam oturmasa da o yolda ilerliyor. ROW'u seven oyuncular olarak biraz daha zamana ihtiyacımız var sadece, hem oyunun toparlanması bakımından hem de oyuncuların elenmesi bakımından. Yavaş yavaş o istemediğimiz kitle ister istemez dağılacak gidecek.

Emre.U

Üye
5 günlük oyunda herşeyin yolunda gitmesini beklemek saçmalıktır. Geliştirme sürecinde eksikler olacaktır daha emekleyen bir bebek bu oyun eleştiri ileriye taşır ama bizim insanımız onun bile suyunu çıkarıyor yok acmasalardı yok şunu yapsalardı ben oyun 10/10 demiyorum ama biraz sabır yahu biraz sabır ne kaybederiz kaybedecek biri varsa oyunun yöneticileri ve yatırımcılarıdır ben en fazla aldığım preden olurum onlar ekmek teknesinden kazanmak isterlerse düzeltmek ileri taşımak zorundalar iyi oyunlar iyi forumlar.

TheJimmyQ

Üye
Oyunda eksik çok evet ama bunu dile getirmek lazım. Ayrıca GM ler tüm sorunlara aynı cevabı veriyorlar otomatik olarak. Konuları siliyorlar GB yasak dediler satılıyor sitede falan filan. Açıldığından bu yana hiç paylaşım canlı yayın vs hiç bişi yok başı boş bırakılmış gibi sadece res sürekli res sürekli bir sorun. Açma kardeşim o zaman bu kadar sorun vardı da. 3 sene bekledik biraz daha beklerdik. En basiti exp bug oldu adamlar direk iki saatte 55 oldular hiç bişi yapmadılar şaka gibi yani.
Ben yönetimi zayıf buluyorum her konuda. Umarım kendilerini düzeltirler.
yönetim zayıf değil dostum. her konuda her türlü çalışmaları devam ediyor. oyunun başında bir exp hatası vardı hatada şu exp alfa'ya göre açık kalmıştı bazı yayıncılar bunun bilmediğini bildirmediğini fark etmediğini söylüyor ama yalan söylüyorlar o ayrı :) bizde dorionda exp kasarken bir anormallik oldugunu fark edip bildirdik çünkü cok çabuk 20 level olmuştuk :) ana ben şuan 54 levelim ve 3 gündür kasıyorum umarımkı hatalar bu şekilde olur bir exp eventle çözülecek şeyler bunlar yada başka tarz etkinliklerle şuan oyun yönetimini boğmak hiç mantıklı değil evet gördüğümüz hatayı bildirmek çok önemli bu oyun bu şekilde gelişir ama bunu bildirirken güzel bir diille yazalım lütfen :) ayrıca bilmeni isterimki hatasız açılan hiç bir oyun yoktur herşey zamanla düzelir ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt