TP Mage item hakkında

teleporting

Üye
İyi günler, başka bir oyunda tp mage oynayan biriydim. Burada da tp mage oynamak istedim. Oyuna yeni başladım itemler v.s hakkında bilgim yok. 85'e doğru şimdiden yavaş yavaş pk için itemleri dizmeyi düşünüyorum.
Oyun içerisinde kime sorsam farklı şeyler söyledi. Tp mage oynanır mı diye küfür eden bile oldu :D ama düzgünce item önerisi yapan olmadı.
Ortalama bir bütçem var. İtemler için öneri yapabilir misiniz ?

Burtto

Üye
+9 yapamıyosan 8 mage elder set- black soul takı set - longevity belt- druid staf- walock sheild.

ThorhildaDE

Üye
Bende tp mage oynamayı çok isteyen biriyim fakat yorumlara bakılırsa mageleri partilere bile almıyorlar atak düşüklüğü yüzünden. Şimdi ben ekibim olmadan nasıl solo mageyi 85 levele kasayım ? Tek başına görev yapmaz,ROW'u olsa atak düşük diye partiye giremez ? Sonra bir kaç konuda neden tp mage yok diye yazıyorlardı forumda. Umarım buna bir çözüm bulunurda magelerin en azından yaratığa vurduğu DMGler artar.

berktun

Üye
Bende tp mage oynamayı çok isteyen biriyim fakat yorumlara bakılırsa mageleri partilere bile almıyorlar atak düşüklüğü yüzünden. Şimdi ben ekibim olmadan nasıl solo mageyi 85 levele kasayım ? Tek başına görev yapmaz,ROW'u olsa atak düşük diye partiye giremez ? Sonra bir kaç konuda neden tp mage yok diye yazıyorlardı forumda. Umarım buna bir çözüm bulunurda magelerin en azından yaratığa vurduğu DMGler artar.
Rowda olması gerektiği gibi bir büyücü olarak uzaktan vurmanı istemiyor oyun. Normalde 500 vuran yaratık uzaktan vurana dellenip menzilli savage atabiliyor 1.5k animasyonsuz damage yiyip yatıyorsun zaten tekli yeteneklerin hasarı bir saat animasyon süresine rağmen melenin seri skillerinden az vuruyor. Rowda staf vurmanı istiyor warrior nasıl kasıyorsa aynı şekilde saatte 2 rpr 150 mana potu yakarak staf vurursan fazla vurduğun için değil ama diğer joblar 1 kere vurana kadar iki kere vurabildiğin için hasarda yetersiz kalmıyorsun hatta çoğu durumda eşyaların çok kötü değilse kutular sende kalır.
Mage'in fıtratına aykırı bir exp kasma şekli ama sistem bu şekilde girip mele takılman lazım partilerde yer bulabilmek için.

RionLi

Üye
Özelden benimle iletişime geç

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt