Rise Online World - Tüm Sorular ve Cevaplar
Merhaba, Rokosoft’un Rise Online World oyun projesinde AR-GE personeli olarak görev yapıyorum. Bazı geliştirme ve çalışmaların yanı sıra destek ekibi liderliği görevini icra ediyorum. Vakit buldukça siz oyunseverleri süreç hakkında bilgilendirmeye çalışmaktayım. Ancak firma ve oyun projemiz...
forum.riseonlineworld.com
Üstteki linkte okuduklarım ssonrası - P2W endişesi yönünden önerim,
* RUH BAĞINI ÇÖZMEK MÜMKÜN OLMASIN.
** Shard - raptor - iron bow - iron impackt gibi silahlar high class olmalı ve drop halleri (+1)lerı dahi trade edilememeli.
*** GB leri olan PVP e etken avantaj sağlamamalı.. GB demek real para demek. GB Ticaretinin önüne geçmek pek mümkün değil. Oyun parası işçisi insan çok =)
22) Trade sistemi hakkında
26) Oldschool pazar ve Auction House hakkında
31) Eşya geliştirme (Upgrade) sistemi hakkında
33) Sezon sistemi hakkında
37) Mağaza sistemi hakkında
39) Oyun içindeki görevlerle son seviyeye ulaşabilecek miyiz?
40) P2W engellemek adına atılan adımlar nelerdir?
42) Rift ve Dungeon (zindan) hakkında
54) Ruh bağı (Soul bound) hakkında
55) Roll sistemi (eşya dağıtım) hakkında
72) Günde birkaç saat ayırabileceğim, yarıştan kopar mıyım?
- Trade sistemi ve Sezon sistemi (22-26-31-33-54-55-72)
1)Ruh bağı çözüp trade edince tek(main/ana) hesapta item toplamak mümkün. 1 seasonda 10 hesap kasan için, 10 tane itemi 1 hesapta toplayabilir. Sonsuz parası olanın yahut sonsuz pc gücü olanın dahi high class ve efsanevi itemları toplamaya imkan verilmemeli. (15 saatte 15m kasacağına , 10 hesapta total 50m exp kasar ayrıca RUH BAĞI İTEMLERİNİ alır).. ***1-2 saati var olup birim saatte cok exp kasılmasına kesinlikle karşı değilim. Ruh Bağı çözülmese kime ne zararı var ? Bu ruh Bağını çözmek insan aklına ..... , açık kapı bırakıyor )
2)-Shard - raptor - iron bow - iron impackt gibi silahlar high class olmalı ve drop halleri (+1)lerı dahi trade edilememeli. efsanevi takılar drop halleri bile trade edilememeli. =>GB kasmak ve bi şekilde bunu tl karşılığı satanlar olacaktır bunun önüne geçmek pek mümkün değil. Birileri bi şekilde oyun içinde oyun parası kasıp birileri tl karşılığı satar (oyuncunun oyun sözleşmesine uymasa dahi) Bu durumda gb si cok olan kişi, raptorları toplayıp +10 raptor için deneme yapma şansı / elde etmesi cok daha mümkün hal alır.
-Mağaza Sistemi hakkında (37) (40)
Oyun mağazası itemlerini çekip - oyunda satıp, oyun içinde oyun parası yönünden oyuncunun üstün olmasını engellemek için, mağaza sistemini çok beğendim. Swift Sc - Pot gibi sürekli kullanılan mağaza itemlerini alıp oyun içi satıp- oyun içinde oyun parası yönünden zengin oyuncunun - Gerçek parayla oyunda önde olmasını engellemek güzel karar.
-Oyun içindeki görevlerle Son seviyeye ulaşmak - Zindan - Rift (39) (42)
İnt Pri için Özellikle solo görevlerde başarılı olmak, imkansız hale gelmemel, sürekli stat yenilemek sıkıntı arz etmekte, belki buna yönelik basit bi çözüm yolu olur.. (Stat points , yenilemek ücretsiz olması yahut premium a ücretsiz olması gibi)
GB leri olan PVP e etken avantaj sağlamamalı.. GB demek real para demek. GB Ticaretinin önüne geçmek pek mümkün değil. Oyun parası işçisi insan çok =)